Moja corcia miała tydzien temu rocznice(w tygodniu wypadło)Zaprosiłam tylko dziadkow i chrzestny przyjechał.Dostała czekoladki i pare złotych.Moim zdaniem jakis słodycz wystarczy.Pozdrawiam
Jeżeli jest zaproszenie na rocznicę,to oczywiscie dajemy prezent.Dziecko zawsze czeka. nie musi byc drogi prezent,może to być album na zdjecia,klaser,portfelik,książka ciekawa lub coś do szkoły np.kpl długopis i pioro. Słodycze zawsze mile widziane.
Witam .
Może Ktoś mi pomoże w kwestii prezentu na Rocznicę Komunii Świętej.
Dajemy czy nie ? Jeśli tak to może kilka pomysłów.
Dzięki.
my nie dawaliśmy....
Moja corcia miała tydzien temu rocznice(w tygodniu wypadło)Zaprosiłam tylko dziadkow i chrzestny przyjechał.Dostała czekoladki i pare złotych.Moim zdaniem jakis słodycz wystarczy.Pozdrawiam
Mój syn w zeszłym roku miał rocznicę komunii, na mszy byliśmy my- rodzice oraz dziadkowie i nikt nic nie dawał żadnych prezentów.
Pozdrawiam.
Ja dostałem prezent w 30 rocznicę I Komunii, od chrzestnego. Bardzo niekonwencjonalny jak na tego typu okazję. Wypiliśmy razem.
Bahus
Masz fajnego Chrzestnego.Ma poczucie humoru no i dobry pomyślunek. Super prezent. Hahaha.
Jeżeli jest zaproszenie na rocznicę,to oczywiscie dajemy prezent.Dziecko zawsze czeka.
nie musi byc drogi prezent,może to być album na zdjecia,klaser,portfelik,książka ciekawa lub coś do szkoły np.kpl długopis i pioro.
Słodycze zawsze mile widziane.
Użytkownik Tekla napisał w wiadomości:
> Masz fajnego Chrzestnego.Ma poczucie humoru no i dobry pomyślunek. Super
> prezent. Hahaha.
Już nie mam...od 10 lat nie żyje :(
Bahus
Był to człowiek, niesamowitego polotu, wiele się od niego nauczyłem (również poczucia homoru)