Kiedyś można było tu spokojnie poszukać ciekawych przepisów, teraz jest to forum dla niespotykanie cierpliwych ludzi, do których ja na szczęście nie należę. Rozumiem że forum aby się utrzymać musi mieć na to śodki finansowe ale tego co tu się dzieje, nie ma nigdzie. Reklamy są tak natarczywe że nie można już spokojnie poruszać się po tych stronach, pobyt na WŻ to jedna wielka walka z reklamami. Postanowiłem nigdy tu już nie wracać i w tym celu wszedłem na swój profil aby wykasować dane, teraz już nawet nie mogę (może na szczęście) zalogować się na swoim dotychczasowym nicku "edwars" dlatego aby napisać ten post zarejestrowałem się ponownie. Proszę administratorów o zlikwidowanie nicku edwars i edwars1 ponieważ nie będę z nich już korzystał.
Administratorom "gratuluję" pomysłu z reklamami i proponuję zmianę nazwy forum bo z Wielkim Żarciem to już nie ma nic wspólnego.
No wlasnie, tez tak uwazam..ze kazdy ma prawo sie zdenerwowac..ale nikt nie ma prawa w swoich nerwach, wyzywac innych jakimis epitetami. Tym jak sie wyslawiamy o innych, dajemy tylko swiadectwo o sobie. Reklamy denerwuja, owszem..ale sa konieczne. Jesli az tak przeszkadzaja edwardowi..juz podjal decyzje, ze zamiast korzystac z bezplatnej strony kulinarnej... kupi ew. ksiazki kucharskie lub czasopisma... tam tez sa reklamy...tyle ze nie skacza. Kazdy ma prawo wyboru. Pozdrawiam.
Kiedyś można było tu spokojnie poszukać ciekawych przepisów, teraz jest to forum dla niespotykanie cierpliwych ludzi, do których ja na szczęście nie należę.
Rozumiem że forum aby się utrzymać musi mieć na to śodki finansowe ale tego co tu się dzieje, nie ma nigdzie.
Reklamy są tak natarczywe że nie można już spokojnie poruszać się po tych stronach, pobyt na WŻ to jedna wielka walka z reklamami. Postanowiłem nigdy tu już nie wracać i w tym celu wszedłem na swój profil aby wykasować dane, teraz już nawet nie mogę (może na szczęście) zalogować się na swoim dotychczasowym nicku "edwars" dlatego aby napisać ten post zarejestrowałem się ponownie.
Proszę administratorów o zlikwidowanie nicku edwars i edwars1 ponieważ nie będę z nich już korzystał.
Administratorom "gratuluję" pomysłu z reklamami i proponuję zmianę nazwy forum bo z Wielkim Żarciem to już nie ma nic wspólnego.
edwars
meskie klimakterium????
nikt tu nie bedzie tesknił za burakami
A może tak więcej empatii. Tez nie uważam żeby reklamy stanowiły az taki problem, ale wyzywać od razu od buraków. Niezbyt ładnie.
No wlasnie, tez tak uwazam..ze kazdy ma prawo sie zdenerwowac..ale nikt nie ma prawa w swoich nerwach, wyzywac innych jakimis epitetami. Tym jak sie wyslawiamy o innych, dajemy tylko swiadectwo o sobie. Reklamy denerwuja, owszem..ale sa konieczne. Jesli az tak przeszkadzaja edwardowi..juz podjal decyzje, ze zamiast korzystac z bezplatnej strony kulinarnej... kupi ew. ksiazki kucharskie lub czasopisma... tam tez sa reklamy...tyle ze nie skacza.
Kazdy ma prawo wyboru. Pozdrawiam.
dziwne, do ja nie mam takiego problemu.był już wątek o upierdliwych reklamach ,trzeba coś tam zainstalować i po problemie.