Forum

Galeria

tort inspirowany WZ

• Autor: skopolendra Data: 2008-05-17 12:12:08

Pragne podzielic siez innymi uzytkownikami WZ Pewna refleksja.Oddawna lubie gotowac ale niezawszewystarcza mi fantazji aby na co dzien serwowac potrawy niezwykle.Odkad jestem zalogowana w WZ wieleczasu spedzam w kuchni realizujac podpatrzone tu przepisy.Moja rodzina sie z tego cieszy.Wszyscy zamieszczaja tu wspaniale przepisy, dziela sie doswiadczeniami.Dzieki Wam Gotowaniejest dla mnie tworzeniem a nie tylko codzienna rutyna.tort ktorego zdjecie zalaczam jest efektem wplywu pieknych zdjec potraw, ktore ogladam codzien.Nie jest to moj wlasny przepis,za to wykonczenie jest moje.Nastepny ktory dodam pieke jutro, bedzie to moj przepis i moje wykonanie.Pozdrawiam wszystkicz forumowiczow

• Autor: luckystar Data: 2008-05-17 12:24:41

Piekny ten Twoj tort Skolopendro, robilam podobny (tez gorna czesc w ksztalcie serca) na urodziny mojego meza, ale Twoj w porownaniu z moim to dzielo sztuki!!! Tak slicznie wykonczony, ja chyba nie mam ani zdolnosci ani cierpliwosci do tak pieknych dekoracji :)) Czekam na zdjecie tego nastepnego i pamietajac Twoje konkursowe pierniczki wyobrazam sobie jaki bedzie cudny. Pozdrawiam.

• Autor: rybka80 Data: 2008-05-17 12:42:41

Bardzo śliczny.Czekamy na więcej.Pozdrawiam

• Autor: kasia40 Data: 2008-05-17 14:44:18

Twój tort jest piękny!!! Co do refleksji to odkąd znalazłam WZ gotowanie i pieczenie przestało być tak beznadziejne i uciążliwe.Gotuję bo muszę -tak było do czasu aż znalazłam WZ. Osoby które stworzyły WZ i wszyscy którzy przyłączyli się do tej Społeczności chyba nawet nie wiedzą ile dobra uczynili dla innych bardzo często obcych ludzi. Jestem wszystkim wdzięczna zo to co tu jest.Szczególnie w tych zwariowanych czasach gdy człowiek człowiekowi wilkiem i nie tylko.Kłaniam się nisko WSZYSTKIM AUTOROM przepisów i DZIĘKUJĘ za to że mogę korzystać z waszej wiedzy i doświadczenia, bo dzięki temu "podnoszę swoje kwalifikacje" kulinarne na czym korzystają mój mąż i syn. Tak więc dzięki WAM trzy osoby więcej doświadczają tego WASZEGO dobra.POzdrawiam serdecznie.

• Autor: dana39 Data: 2008-05-17 15:03:18

Cudny ten tort Skopolendro! pozwolę sobie wykorzystać pomysł, mam formę w kształcie serca więc tort zrobię tak jak Ty:pietrowy z sercem na górze:) mam pytanie z ilu blatów jest to serce? wyglada na dośc wysokie, a góra to marcepan czy masa cukrowa?
    dzięki z góry:) Tak to właśnie jest z WŻ wielu dobrych ludzi z wielkim talentem i jeszcze większym sercem dzieli się pomysłami, z ktorych inni moga korzystać, dotyczy to juz nie tylko przepisów:)

• Autor: skopolendra Data: 2008-05-17 15:08:36

Dolna czesc jest z 3 blatow o gorna z 2.To czym jest Tort przykryty jest to masa plastyczna z pianej Jojo.Bardzo dziekuje za slowa uznania.Pozdrawiam wszystkich

• Autor: skopolendra Data: 2008-05-17 15:10:31

Cos jeszcze musze zdementowac.Ja jestem w WZ calkiem nowa.Mam login SKOPOLENDRA a nie SKOLOPENDRA..Ktos byl tu wczesniej i ma bardzo podobny login wiec chyba ja powinnam ustapic i zmienic swoj.Pomysle nad tym.Jeszcze raz pozdrawiam

• Autor: luckystar Data: 2008-05-17 15:18:01

Ups :)) no faktycznie to ja nie zauwazylam roznicy :)))

• Autor: aga1828 Data: 2008-05-17 16:06:51

Śliczny torcik!!!

• Autor: smakosia Data: 2008-05-17 17:07:16

Gratuluję zdolności. Szczere słowa uznania, bo tort wyglada jak "uszyty" przez mistrza cukiernictwa.

• Autor: Maddalena Data: 2008-05-17 18:00:45

w pierwszej chwili bardzo sie ucieszylam, ze skolopendra wrocila....

a torcik sliczny, gratuluje:)

• Autor: alice Data: 2008-05-17 19:05:19

Przecudowny ten torcik. Po prostu dzieło sztuki. Aż żal go było pewnie kroić. Gratuluję talentu i pozdrawiam :))

• Autor: Ulam Data: 2008-05-17 19:15:44

Tort bardzo ładny! Gratuluje talentu!!

• Autor: skopolendra Data: 2008-05-17 20:27:50

Bardzo Wam wszystkim dziekuje za mile slowa.Tym bardziej ze nie sa to slowa laikow tylko fachowcow:)

• Autor: gosia5982 Data: 2008-05-17 20:43:09

Bardzo ładny i doklady.Super

• Autor: Dorotaxx Data: 2008-05-18 17:27:22

śliczny tort! Gratuluje talentu !!!

• Autor: Ave Data: 2008-05-18 18:26:25

Bardzo fajny pomysł z tymi owocami jako dekoracja :) A sam torcik, fiu, fiu, fiu,.... bardzo zdolne rączki go robiły . Gratulacje :))))))

Przejdź do pełnej wersji serwisu