Zawsze mialam ogromny sentyment do kapeli podworkowych i jesli tylko byla okazja to moglabym za taka kapela lazic i zapomniec o istnieniu swiata. Jeszcze lepsze byly orkiestry strazackie ..... ech to byly czasy :)) Lezka sie w oku kreci na samo wspomnienie. Ale tutaj tez mam podobne atrakcje w nowojorskim metrze bardzo czesto sie zdarzaja wlasnie takie wystepy "samorodnych talentow" stoje wtedy jak zakleta i nie wazne, ze moge i najczesciej spozniam sie do pracy, ale oczy wybauszone, ucho nastawione i slucham, gapie sie i gdyby nie to, ze od czasu do czasu "wystep" zostaje przerwany to pewnie tak moglabym "zastygnac w czasie" Ostatnio udalo mi sie zrobic kilka zdjec, pisze "udalo" bo to nie jest latwe ze wzgledu na fakt, ze niektorzy artysci sa w ciaglym i to szybkim ruchu. Ale zobaczcie sami: Ten facet sie wlasnie obraca dookola na glowie, oczywiscie uzywa kasku :)) To tyle wystepow taneczno - silowych :) Zdjecia niestety nie oddaja tego, to trzeba naprawde zobaczyc i tez trudno wlasnym oczom uwierzyc, ze czlowiek moze byc tak elastyczny. To wszystko odbywa sie oczywiscie przy glosnej muzyce. A teraz grupa muzyczna, ktora oboje ze Wspanialym wrecz uwielbiamy: Jak widac wszystko moze byc instrumentem muzycznym nawet przed chwila wyciagniete ze smietnika pojemniki z ktorych jeszcze sie sypie jakis proszek. A graja naprawde wspaniale. I takie to mam atrakcje podrozy do i z pracy, dodatkowo takie rozne grupy mozna spotkac na nowojorskich ulicach, muzyka i taniec sa tu wszedzie. I jak widzicie zawsze artystow otacza grupa gapiow i dawcow drobnych sumek.
Taki taniec nowoczesny typu break dance i electric miałam zaszczyt oglądać dosłownie codziennie jeszcze nie tak dawno temu. Mój mąż i jego koledzy byli zapaleńcami takich tańców. Ale gdy założyli swoje rodziny przestali ćwiczyć z wiadomych powodów, praca, dom, dzieci... A jeśl chodzi o step up to film rewelacyjny; zarówno pierwsza jak i 2 część. Gorąco polecam!
Zawsze mialam ogromny sentyment do kapeli podworkowych i jesli tylko byla okazja to moglabym za taka kapela lazic i zapomniec o istnieniu swiata. Jeszcze lepsze byly orkiestry strazackie ..... ech to byly czasy :)) Lezka sie w oku kreci na samo wspomnienie.
Ale tutaj tez mam podobne atrakcje w nowojorskim metrze bardzo czesto sie zdarzaja wlasnie takie wystepy "samorodnych talentow" stoje wtedy jak zakleta i nie wazne, ze moge i najczesciej spozniam sie do pracy, ale oczy wybauszone, ucho nastawione i slucham, gapie sie i gdyby nie to, ze od czasu do czasu "wystep" zostaje przerwany to pewnie tak moglabym "zastygnac w czasie" Ostatnio udalo mi sie zrobic kilka zdjec, pisze "udalo" bo to nie jest latwe ze wzgledu na fakt, ze niektorzy artysci sa w ciaglym i to szybkim ruchu. Ale zobaczcie sami:
Ten facet sie wlasnie obraca dookola na glowie, oczywiscie uzywa kasku :))
To tyle wystepow taneczno - silowych :) Zdjecia niestety nie oddaja tego, to trzeba naprawde zobaczyc i tez trudno wlasnym oczom uwierzyc, ze czlowiek moze byc tak elastyczny. To wszystko odbywa sie oczywiscie przy glosnej muzyce.
A teraz grupa muzyczna, ktora oboje ze Wspanialym wrecz uwielbiamy:
Jak widac wszystko moze byc instrumentem muzycznym nawet przed chwila wyciagniete ze smietnika pojemniki z ktorych jeszcze sie sypie jakis proszek. A graja naprawde wspaniale. I takie to mam atrakcje podrozy do i z pracy, dodatkowo takie rozne grupy mozna spotkac na nowojorskich ulicach, muzyka i taniec sa tu wszedzie. I jak widzicie zawsze artystow otacza grupa gapiow i dawcow drobnych sumek.
fajnie ze masz mozliwosc poogladac:)
polecam filmik "step up" i nowa wersja tegoroczna "step up 2" :) tam fajnie tancza:)
Taki taniec nowoczesny typu break dance i electric miałam zaszczyt oglądać dosłownie codziennie jeszcze nie tak dawno temu. Mój mąż i jego koledzy byli zapaleńcami takich tańców. Ale gdy założyli swoje rodziny przestali ćwiczyć z wiadomych powodów, praca, dom, dzieci...
A jeśl chodzi o step up to film rewelacyjny; zarówno pierwsza jak i 2 część. Gorąco polecam!