Się chwalę. To są ciasta, które upiekłam dla koleżanki na komunię jej syna.Tort książkę piekłam pierwszy raz i nie wygląda on tak ładnie jak torty z cukierni, ale i tak jestem z niego dumna.
Ciasta super,gartulacje ale stwierdzilysmy z corka,ze jezykow nie tknely bysmy za skarby swiata takie slodkie sa a jeden podobno ma smutne oczka ;) Pozdrawiam
Ach bo corka przy mnie siedziala i paplala "Jakie slodkie w zyciu bym ich nie zjadla bo tak patrza tymi oczkami a jeden ma takie smutne..." I tak z rozbiegu ja zacytowalam ;) Rowniez pozdrawiam Dorotko :)
Się chwalę.
To są ciasta, które upiekłam dla koleżanki na komunię jej syna.Tort książkę piekłam pierwszy raz i nie wygląda on tak ładnie jak torty z cukierni, ale i tak jestem z niego dumna.
Ciasta super,gartulacje ale stwierdzilysmy z corka,ze jezykow nie tknely bysmy za skarby swiata takie slodkie sa a jeden podobno ma smutne oczka ;) Pozdrawiam
A skąd wiesz ,ze są słodkie?
Slodkie w sesie jak zywe :)
hahahahhahahahah ja całkiem inaczej zrozumialam .
Pozdrawiam
Ach bo corka przy mnie siedziala i paplala "Jakie slodkie w zyciu bym ich nie zjadla bo tak patrza tymi oczkami a jeden ma takie smutne..." I tak z rozbiegu ja zacytowalam ;) Rowniez pozdrawiam Dorotko :)
ale sie uśmiałam
Ucałuj córcie!!
Piękne te ciasta naprawdę!!! Jeżyki pierwszy raz widzę! Super! Możesz podać link?Dziękuję!
Przepis na jeżyki wstawię jutro
Mam ogromna chęć zrobić te jezyki:)Super rodzinka i zapewne pyszna!!!
Koniecznie proszę o przepis na jeżyki są super i napewno też tak smakują .