matko z córką .... Lucka wytłumacz mi kobieto jakim cudem ten stół utrzymał to wszystko!!!!???? Pozdrawiam i życze zdrowia , szczególnie Twojej córci!!
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości: > matko z córką .... Lucka wytłumacz mi kobieto jakim cudem ten stół utrzymał to > wszystko!!!!????Pozdrawiam i życze zdrowia , szczególnie Twojej córci!! Dziekuje w imieniu corki i moim . A stoł jakos wytrzymał i tylko goscie jakos tak nie bardzo ( żołądki )
Nie chcę krytykować, ale jesteśmy stroną kulinarną więc myślę, że nie pogniewasz się jak napiszę parę uwag. Sprawa pierwsza: nigdy nie dekoruje się garmażerki "parasolkami" (służą one tylko do deserów i drinków). Po drugie dekoracja nie może być "przeładowana"....po trzecie nie wszystkie produkty można umieszczeć na jednej platerze. Po czwarte: nie należy zbyt dominować stołu ananasem, "kłóci" się on bowiem z wędlinami i serem. Po piąte: wszelkie dekoracje powinny być usystematyzowane i mile widziane jest wielokrotne powtórzenie takiego samego motywu na poszczególnych fragmentach (porcjach). Po szóste: wszelkie elementy pionowe nie mogą bardzo wyskakiwać w górę (to wprowadza chaos). Po siódme: wszystko co napisałem należy do dokonań profesjonalnych. Jak na amatorski wyczyn sąsiadki to pięknie, kolorowo i pewnie smacznie było. Bahus
Rowniez musze wydrukowac sobie te uwagi które niewatpliwie sa bardzo cenne aczkolwiek ja, a jestem przekonana ze i bahus rowniez z radoscia zasiadłby za tym stołem i wciagnąl conieco
Może i nie profesjonalnie,ale ślinka mi leci jak psu Pawłowa:))) Pięknie zrobione. Zgadzam sie z Makusią, napracowała sie dziewczyna i tylko pozazdrościć takiej uczynnej sąsiadki:)))
Użytkownik alfa_beta napisał w wiadomości: > Może i nie profesjonalnie,ale ślinka mi leci jak psu Pawłowa:))) Pięknie > zrobione. Zgadzam sie z Makusią, napracowała sie dziewczyna i tylko > pozazdrościć takiej uczynnej sąsiadki:)))
Byly u mnnie na stole komunijnym , wykonane przez moja sasiadke
ojoj a czy goscie dali rade to wszystko pochlonac?
matko z córką .... Lucka wytłumacz mi kobieto jakim cudem ten stół utrzymał to wszystko!!!!????
Pozdrawiam i życze zdrowia , szczególnie Twojej córci!!
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości:
> matko z córką .... Lucka wytłumacz mi kobieto jakim cudem ten stół utrzymał to
> wszystko!!!!????Pozdrawiam i życze zdrowia , szczególnie Twojej córci!!
Dziekuje w imieniu corki i moim .
A stoł jakos wytrzymał i tylko goscie jakos tak nie bardzo ( żołądki )
> tylko goscie jakos tak nie bardzo ( żołądki )
wcale sie nie dziwie
ale códeńka.....i tak ich dużo.Ja na komuni córki też miałam mnóstwo jedzenia,ale dużo się zmarnowało,żołądki nie dały radę.
Nie chcę krytykować, ale jesteśmy stroną kulinarną więc myślę, że nie pogniewasz się jak napiszę parę uwag. Sprawa pierwsza: nigdy nie dekoruje się garmażerki "parasolkami" (służą one tylko do deserów i drinków). Po drugie dekoracja nie może być "przeładowana"....po trzecie nie wszystkie produkty można umieszczeć na jednej platerze. Po czwarte: nie należy zbyt dominować stołu ananasem, "kłóci" się on bowiem z wędlinami i serem. Po piąte: wszelkie dekoracje powinny być usystematyzowane i mile widziane jest wielokrotne powtórzenie takiego samego motywu na poszczególnych fragmentach (porcjach). Po szóste: wszelkie elementy pionowe nie mogą bardzo wyskakiwać w górę (to wprowadza chaos). Po siódme: wszystko co napisałem należy do dokonań profesjonalnych. Jak na amatorski wyczyn sąsiadki to pięknie, kolorowo i pewnie smacznie było.
Bahus
A ja myślę,że to były cenne uwagi (dla wszystkich).Przecież uczyć można się całe życie :-)
musze sobie druknać te porady , przydadzą sie :)
Dzięki za te uwagi, postaram się zapamiętać na przyszłość. Pozdrawiam.
bahus mowisz jak zawodowy florysta :)
zdolna ta sasiadka ;) ale musiała sie napracować ;)) gratuluje :))
Może i nie profesjonalnie,ale ślinka mi leci jak psu Pawłowa:))) Pięknie zrobione. Zgadzam sie z Makusią, napracowała sie dziewczyna i tylko pozazdrościć takiej uczynnej sąsiadki:)))
Użytkownik alfa_beta napisał w wiadomości:
> Może i nie profesjonalnie,ale ślinka mi leci jak psu Pawłowa:))) Pięknie
> zrobione. Zgadzam sie z Makusią, napracowała sie dziewczyna i tylko
> pozazdrościć takiej uczynnej sąsiadki:)))
Całkowicie się zgadzam....;)
,Bahus
Napewno te uwagi od Bahusa są bardzo cenne , i pokaze je kolezance .