Glumandziu, rozumiem, ze ten zostal wykonany przez Twoje dzieci dla Ciebie ..... jesli tak, to nauka, a moze tylko przebywanie w towarzystwie mistrza nie idzie w las :))))) Motyl jest piekny, gratulacje dla wykonawcow a Tobie jeszcze raz Sto Lat !!!!
Alez luckystar... moje dzieci udzielaja sie w kuchni..tylko przychodzac po sztucce...i i odnoszac naczynia :) ;) Tort sama robilam, dzis rano :) Martha ... starala sie byc dobra kelnerka w moje urodziny... i sama uszyla sobie stroj do tego celu. Na pewno widzialas zdjecia na innym portalu :) Ciesze sie, ze Wam sie wszystkim podoba!
Extra ten motylek. Niedługo zacznie się sezon na truskawki, więc pozwolę sobie "skopiować" Twoją dekorację motylka. Mam nadzieję, że wyjdzie mi choć w połowie tak śliczny jak ten. Pozdrawiam. Monika
Dziekuje za slowa uznania! Zycze powodzenia w realizacji waszych zamyslow! Sam pomysl na tort jest z WZ "Tort Motyl"..ja tylko osbie go tak wykonuje na owocowo :) po swojemu!
Bodku! Bardzo chetnie... tylko nie maja one szansy dojechac z Norymbergii calo... po drodze bedziemy kilka dni w Szczecinie... ale... mam inna propozycje! Ja chetnie zrobie je na miejscu! Jesli ktos przywiezie biszkopty... to ja moge wszytskim na miejscu pokazac jak dekoruje motylki i wszyscy beda potem mogli sami takie robic! Owoce postaram sie zalatwic :) Jest deal? ;)
Gratulacje i najserdeczniejsze zyczenia Jubilatko :))))) a motyl - przepiekny, co własciwie nie dziwi, bo mając takiego Mistrza w domu nie mogło byc inaczej :)))) Brawa dla Młodej Generacji :)))))))
Oto motylek, ktory przyfrunal na moje urodzinowe przyjecie :)
Glumando!
Piękny i na pewno smakowity! wszystkiego najlepszego i najsmaczniejszego:)
piekny i bardzo smakowity
rewelacja, wszystkiego najlepszego
Jesteś MISTRZEM !!!
Glumandziu, rozumiem, ze ten zostal wykonany przez Twoje dzieci dla Ciebie ..... jesli tak, to nauka, a moze tylko przebywanie w towarzystwie mistrza nie idzie w las :))))) Motyl jest piekny, gratulacje dla wykonawcow a Tobie jeszcze raz Sto Lat !!!!
Alez luckystar... moje dzieci udzielaja sie w kuchni..tylko przychodzac po sztucce...i i odnoszac naczynia :) ;)
Tort sama robilam, dzis rano :) Martha ... starala sie byc dobra kelnerka w moje urodziny... i sama uszyla sobie stroj do tego celu. Na pewno widzialas zdjecia na innym portalu :) Ciesze sie, ze Wam sie wszystkim podoba!
Jesteś mistrzynią, tort wygląda znakomicie i też zapewne tak smakuje. Gratulacje.
Śliczny!!! A jakie odjazdowe rzęsy!!! :-)))
Cudo !!!! wszystkie twoje motylki są cudowne..Pozdrowionka.
jestes niesamowita Danusiu :))
Cudny,a Tobie życzę spełnienia marzeń!
Motylekjest przepiekny.Jesli pozwolisz towykorzystam Twoj pomysk na najblizsze przyjecie.Pozdrawiam serdecznie
Extra ten motylek. Niedługo zacznie się sezon na truskawki, więc pozwolę sobie "skopiować" Twoją dekorację motylka. Mam nadzieję, że wyjdzie mi choć w połowie tak śliczny jak ten.
Pozdrawiam. Monika
Dziekuje za slowa uznania! Zycze powodzenia w realizacji waszych zamyslow! Sam pomysl na tort jest z WZ "Tort Motyl"..ja tylko osbie go tak wykonuje na owocowo :) po swojemu!
2 motylki na zlot do gdanska mozna zamowic??? :):):):):):):)
Bodku! Bardzo chetnie... tylko nie maja one szansy dojechac z Norymbergii calo... po drodze bedziemy kilka dni w Szczecinie... ale... mam inna propozycje! Ja chetnie zrobie je na miejscu! Jesli ktos przywiezie biszkopty... to ja moge wszytskim na miejscu pokazac jak dekoruje motylki i wszyscy beda potem mogli sami takie robic! Owoce postaram sie zalatwic :) Jest deal? ;)
rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mniam mniam :))
Gratulacje i najserdeczniejsze zyczenia Jubilatko :))))) a motyl - przepiekny, co własciwie nie dziwi, bo mając takiego Mistrza w domu nie mogło byc inaczej :)))) Brawa dla Młodej Generacji :)))))))