Forum

Pomysł czy Problem?

Problem z otwarciem forum

• Autor: reniapos Data: 2008-05-22 21:45:27

Od kilku dni niemoge otworzyć żadnego wątku na forum by poczytać bo forum owszem jest i nawet moge wybrac temat, ale nie loguje mi sie do konca. Pojawia sie a potem znika i tak cały czas.Dodam że to tylko wtedy jak loguje się na mozilli.Na internet explorer jest normalnie, ale reklamy mnie atakują za kazdym kliknięciem. Poradzcie co robić!  Albo co zrobić z reklamami by sie nie pojawiały?

• Autor: luckystar Data: 2008-05-22 22:28:10

Droga Reniu, masz wybor miedzy modzilla, ktora ofiaruje WZ w wersji "szczatkowej" albo IE, ktore daje WZ w wersji pelnej i do woli. Niestety decyzje musisz podjac sama. Jesli wystarcza Ci wersja szczatkowa to chyba modzilla zda egzamin.
    Reklamy na IE nie znikna, bez wzgledu na to co zainstalujesz, wiec musisz sie z tym liczyc przy podejmowaniu decyzji.
    Jesli jednak wybierzesz IE z wersja WZ "pelna i do syta" to rekalmy mozesz tylko polubic.... ja tak robie... Chyba troche w mysl zasady, ze "nie ma przyjemnosci bez bolu powiedziala malpa calujac w d..e jeza".
    Problem, czy tez koniecznosc reklam byla juz walkowana tyle razy, ze pozwolilam sobie wlasnie na polecenie Ci takiej a nie innej rady ;)))

• Autor: Pampas Data: 2008-05-23 09:47:32

Właściwie to WŻ jest dostosowane do Mozilli a nie do IE.

• Autor: luckystar Data: 2008-05-23 14:55:33

Dobre :) wyglada na to, ze ja mam jakis super IE :))))

• Autor: jasia Data: 2008-05-25 12:03:53

To ja chyba też, bo mam IE i wszystko działa bez zarzutu.

• Autor: Pampas Data: 2008-05-27 07:25:32

To, że WŻ jest przystosowane bardziej do Mozilli nie znaczy że pod innymi przeglądarkami będzie chodzić źle

• Autor: miauka Data: 2008-05-22 22:41:34

ja mam mozille i jest w miare ok.

Nie jest to wersja szczatkowa, a reklamy atakuja moze nie dziko nieludzko, choc byl czas glod danonkowy i Kayah wyprowdzali mnie z rownowagi.

Generalnie mysle, ze mozzilla jest bezpieczniejsza.
    Nie wiem dlaczego u Ciebie tak sie dzieje.

Przejdź do pełnej wersji serwisu