Od kilku dni niemoge otworzyć żadnego wątku na forum by poczytać bo forum owszem jest i nawet moge wybrac temat, ale nie loguje mi sie do konca. Pojawia sie a potem znika i tak cały czas.Dodam że to tylko wtedy jak loguje się na mozilli.Na internet explorer jest normalnie, ale reklamy mnie atakują za kazdym kliknięciem. Poradzcie co robić! Albo co zrobić z reklamami by sie nie pojawiały?
Droga Reniu, masz wybor miedzy modzilla, ktora ofiaruje WZ w wersji "szczatkowej" albo IE, ktore daje WZ w wersji pelnej i do woli. Niestety decyzje musisz podjac sama. Jesli wystarcza Ci wersja szczatkowa to chyba modzilla zda egzamin. Reklamy na IE nie znikna, bez wzgledu na to co zainstalujesz, wiec musisz sie z tym liczyc przy podejmowaniu decyzji. Jesli jednak wybierzesz IE z wersja WZ "pelna i do syta" to rekalmy mozesz tylko polubic.... ja tak robie... Chyba troche w mysl zasady, ze "nie ma przyjemnosci bez bolu powiedziala malpa calujac w d..e jeza". Problem, czy tez koniecznosc reklam byla juz walkowana tyle razy, ze pozwolilam sobie wlasnie na polecenie Ci takiej a nie innej rady ;)))
Od kilku dni niemoge otworzyć żadnego wątku na forum by poczytać bo forum owszem jest i nawet moge wybrac temat, ale nie loguje mi sie do konca. Pojawia sie a potem znika i tak cały czas.Dodam że to tylko wtedy jak loguje się na mozilli.Na internet explorer jest normalnie, ale reklamy mnie atakują za kazdym kliknięciem. Poradzcie co robić! Albo co zrobić z reklamami by sie nie pojawiały?
Droga Reniu, masz wybor miedzy modzilla, ktora ofiaruje WZ w wersji "szczatkowej" albo IE, ktore daje WZ w wersji pelnej i do woli. Niestety decyzje musisz podjac sama. Jesli wystarcza Ci wersja szczatkowa to chyba modzilla zda egzamin.
Reklamy na IE nie znikna, bez wzgledu na to co zainstalujesz, wiec musisz sie z tym liczyc przy podejmowaniu decyzji.
Jesli jednak wybierzesz IE z wersja WZ "pelna i do syta" to rekalmy mozesz tylko polubic.... ja tak robie... Chyba troche w mysl zasady, ze "nie ma przyjemnosci bez bolu powiedziala malpa calujac w d..e jeza".
Problem, czy tez koniecznosc reklam byla juz walkowana tyle razy, ze pozwolilam sobie wlasnie na polecenie Ci takiej a nie innej rady ;)))
Właściwie to WŻ jest dostosowane do Mozilli a nie do IE.
To ja chyba też, bo mam IE i wszystko działa bez zarzutu.
To, że WŻ jest przystosowane bardziej do Mozilli nie znaczy że pod innymi przeglądarkami będzie chodzić źle
ja mam mozille i jest w miare ok.