Jestem tu "nowa", ale w kuchni "stara".Na początek zamieściłam parę przepisów swoich w podzięce za przepisy ,z których skorzystam mam nadzieję ze smakiem.Pozdrawiam forumowiczów!
Przepraszam!!!!!Nie sądziłam, że na dzień dobry trzeba ściślej się określać.Mam 52 lata i mieszkam w Białymstoku.Dzięki za zainteresowanie! Dopiero zaczynam swoją bytność na forum , więc mam nadzieję, że się rozkręcę:). Pozdrawiam
Jestem tu "nowa", ale w kuchni "stara"
.Na początek zamieściłam parę przepisów swoich w podzięce za przepisy ,z których skorzystam mam nadzieję ze smakiem.Pozdrawiam forumowiczów!
Witaj !!!dziwię sie dlaczego nie podasz no może nie wieku ale miasta gdzie mieszkasz.
Przepraszam!!!!!Nie sądziłam, że na dzień dobry trzeba ściślej się określać.Mam 52 lata i mieszkam w Białymstoku.Dzięki za zainteresowanie! Dopiero zaczynam swoją bytność na forum , więc mam nadzieję, że się rozkręcę:). Pozdrawiam
Witam cieplutko.
Witaj wśród żarłoczków!!!
O Matko! To forum żarłoczków? A ja myślałam, że speców od garów:):)
Witam serdecznie!
Dzięki ,pozdrawiam:):)
Witaj na stronce i baw się dobrze. Mam nadzieję, że znajdziesz tu wiele ciekawych przepisów. Pozdrowienia :))
Witaj:)
O jakie co cudne!!!!! Dzięki!!!!!
Witam również:):)
Witamy, witamy serdecznie!!!
Moja kuchnia jest tragiczna/mała/ , ale jakoś sobie radzę.Mam nadzieję, że dzięki Wam coś urozmaicę!Pozdrawiam!
Witaj!!!
Dzięki
!!!
Witaj i czuj się wśród nas dobrze.
No tak to ja nie potrafię:):):)
witaj wśród nas :))
Witaj wśród nas!
Witaj :)))