Korzystając z dostępu do komputera i wreszcie wolnego dnia chciałam serdecznie podziękować za przepisy, które wykorzystałam na przyjęcie komunijne. A więc: - Krysi64 za roladki schabowe w sosie grzybowo-czosnkowo-serowym -Anek:D za roladę faszerowaną, którą podałam również na zimno i wszystkie inne wędliny kupne poszły w kąt -Grzegorzowi za biszkopt, który rzeczywiście się udaje i posłużył mi za bazę do innych ciast -Wkn za ciasto meksykańskie -madzinie za ciasto z kokosem i jabłkami -iisskkaa za brzoskwinkę -awonii za Bounti -Mlodej za sernik z truskawkową nutą -baby za struclę makową Maryli, mój mąż z ciast tylko tą struclę jada. Tort zamówiłam w cukierni. Jeszcze raz bardzo dziękuję.
Nie ma za co .......wszak jesteśmy jedną wielką rodzinką :-)) ŻARŁOCZNĄ .....która sie wspiera i sobie pomaga . Ale cieszę sie ze smakowały roladki :-) pozdrawiam
Korzystając z dostępu do komputera i wreszcie wolnego dnia chciałam serdecznie podziękować za przepisy, które wykorzystałam na przyjęcie komunijne. A więc:
- Krysi64 za roladki schabowe w sosie grzybowo-czosnkowo-serowym
-Anek:D za roladę faszerowaną, którą podałam również na zimno i wszystkie inne wędliny kupne poszły w kąt
-Grzegorzowi za biszkopt, który rzeczywiście się udaje i posłużył mi za bazę do innych ciast
-Wkn za ciasto meksykańskie
-madzinie za ciasto z kokosem i jabłkami
-iisskkaa za brzoskwinkę
-awonii za Bounti
-Mlodej za sernik z truskawkową nutą
-baby za struclę makową Maryli, mój mąż z ciast tylko tą struclę jada.
Tort zamówiłam w cukierni. Jeszcze raz bardzo dziękuję.
Nie ma za co .......wszak jesteśmy jedną wielką rodzinką :-)) ŻARŁOCZNĄ .....która sie wspiera i sobie pomaga .
Ale cieszę sie ze smakowały roladki :-)
pozdrawiam
A ja się cieszę, że wszystko smakowało :)
I obysmy przydali się jeszcze nie raz w przyszłości.