Długo już nie wypowiadałam się na forum ale związane jest to z ciągłym zabieganiem. Nazbierało sie kilka tortó które chciałam wam pokazać. Myślę że mogą was zainspirować.
tort traktor zrobiłam dla znajomego mojej mamy który jest farmerem nie jest on idealny - wiem ale warunki były nieziemskie w domu było bardzo ciepło i masa sie rozpływała.
tort żabę zrobiłam synkowi na 4 urodziny do przedszkola. mały był zachwycony i inne dzieci też.
Wszystkie bardzo sliczne! Ale najladniesza Zaba!! kum kum!! Rozumie, ze uzycie sztucznych barwnikow jest nieodzowne dla uzyskania zielonej zaby.. czy traktora.. :) Ja jestem aktualnie na drodze poszukiwan alternatyw do wszystkich sztucznosci! Chyba moja zaba bylaby rozowa :) hihi! Kasiu gratuluje! Pieknie wyszly Ci te torty! wyobrazam sobie oczy tych obdarowanych milusinskich! :) pozdrowienia.. (p.s. czasem odzywam sie na gg..ale nie odpowiadasz) Glumanda.
Danusiu to tylko z powodu braku czasu nie odzywam sie. Wesz ze kiedys bylam duuzzzooo aktywniejsza na forum itd. Pracuje teraz na pelny etat do tego remont w domku obowiazki domowe i dzieciaki a o mezu nie zapomne:) wiec latam jak zakrecona i tylko rano kilka chwil mam. pozdrwiam cie bardzo serdecznie i scskam mocno i dziekuje za cierpliwosc.
Długo już nie wypowiadałam się na forum ale związane jest to z ciągłym zabieganiem. Nazbierało sie kilka tortó które chciałam wam pokazać. Myślę że mogą was zainspirować.
tort traktor zrobiłam dla znajomego mojej mamy który jest farmerem nie jest on idealny - wiem ale warunki były nieziemskie w domu było bardzo ciepło i masa sie rozpływała.
tort żabę zrobiłam synkowi na 4 urodziny do przedszkola. mały był zachwycony i inne dzieci też.
straż pożarna była do domku
tort lalka na 3 urodziny córeczki znajomego.
Jak wam sie podobaja?
kurcze superowe a zaba normalnie swietna pozwolisz ze skopiuje ale dopiero w pazdzierniku ;-)
Wszystkie bardzo sliczne! Ale najladniesza Zaba!! kum kum!!
Rozumie, ze uzycie sztucznych barwnikow jest nieodzowne dla uzyskania zielonej zaby.. czy traktora.. :)
Ja jestem aktualnie na drodze poszukiwan alternatyw do wszystkich sztucznosci! Chyba moja zaba bylaby rozowa :) hihi!
Kasiu gratuluje! Pieknie wyszly Ci te torty! wyobrazam sobie oczy tych obdarowanych milusinskich! :) pozdrowienia..
(p.s. czasem odzywam sie na gg..ale nie odpowiadasz) Glumanda.
Danusiu to tylko z powodu braku czasu nie odzywam sie. Wesz ze kiedys bylam duuzzzooo aktywniejsza na forum itd. Pracuje teraz na pelny etat do tego remont w domku obowiazki domowe i dzieciaki a o mezu nie zapomne:) wiec latam jak zakrecona i tylko rano kilka chwil mam. pozdrwiam cie bardzo serdecznie i scskam mocno i dziekuje za cierpliwosc.
Kasiu, torciki są super! A ta żabka...jaka dostojna ...:)) I laleczka .... prześliczne!!!!!
jestem pod wrażeniem , brawo Kasiu , gratuluję talentu :)
Piękne!!! Żabka jest niesamowita :-)) Strasznie podoba mi się też traktor (myślę, ze mojemu synkowi też by się bardzo spodobał:-)). Gratuluję
A ja mam fijoła na punkcie traktorów i powiem szczerze : jest po prostu superrrrr!!!!!!!
Kasiu torty są przesliczne a żaba jest cudna!!