Forum

Rozmowy wolne i frywolne

blog

• Autor: handzik Data: 2008-05-25 13:59:51

Zapraszam na mojego bloga,niekoniecznie o jedzieniu,
    www.mojkubusiek.bloog.pl

• Autor: makusia Data: 2008-05-25 14:36:35

wiesz handzik , łezka w oku się zakreciła , śliczny blog , już go wpisuję w zakładki i będę tam często zagladać :) buźka dla Was

• Autor: nonka4 Data: 2008-05-25 16:14:35

Życzę Wam dużo sił i cierpliwości.Bloog piękny-po prostu życie.
    Handzik,Stobno jest zaledwie ok 10-12 km ode mnie,nawet nie wiedziałam,że tam jest taka wspaniała rehabilitacja,o Zabajce natomiast słyszałam.(też blisko)
    ściskam mocno-iwona

• Autor: aloiram Data: 2008-05-25 17:20:38

Handzik, życzę Tobie i Twoim najbliższym dużo siły, a za Synka trzymam kciuki. Pozdrawiam. Mariola

• Autor: handzik Data: 2008-07-17 15:45:49

Kuba wymaga pilnej operacji bioder.Cena to 5,5 tys.Wszytstkich chetnych,którzy chcieliby pomóc zapraszam na naszego bloga www.mojkubusiek.bloog.pl .Niestety nie stać nas zeby za nia zapłacić....Za wszystkie wpłaty z całego serca dziękujemy!

• Autor: makusia Data: 2008-07-17 21:50:48

Użytkownik handzik napisał w wiadomości:
    > Kuba wymaga pilnej operacji bioder.Cena to 5,5 tys.Wszytstkich chetnych,którzy
    > chcieliby pomóc zapraszam na naszego bloga www.mojkubusiek.bloog.pl
    > .Niestety nie stać nas zeby za nia zapłacić....Za wszystkie wpłaty z całego
    > serca dziękujemy!

handzik , odezwij sie do mnie na gg :)

• Autor: małgoska Data: 2008-07-17 23:32:03

Życzę Wam dużo zdrówka ;-)
    a teraz w kwestii formalnej
    nie wiem na jakiej zasadzie działaja blogi i czy jest to mozliwe do zrobienia ale kiedy chcialam skopiowac numer konta i dane do przelewu wyskoczyla mi wiadomosc ze autor nie zgodzil sie na kopiowanie, moze udaloby sie na czas zbiórki pieniedzy udostepnic taka mozliwosc jesli oczywiscie da sie to zrobic
    mam nadzieje ze nie bedzies zmiala mi za złe tego co napisałam, chodzi mi tylko o to ze wklepywanie danych do przelewu i otwieranie dwoch okien przegladarki moze coponiektorych zniechecic a druga kwestia to fakt ze kopiujac uniknie sie bledów które mozna popełnic wpisujac recznie dane
    dla mnie to nie byl problem ale wiem ze moze byc dla tych ktorzy maja niewiele czasu
    jeszcze raz pozdrawiam serdecznie i zycze Wam aby udalo sie zebrac pieniazki

• Autor: handzik Data: 2008-07-18 12:35:00

Małgośka, dziękuje za pomysł.faktycznie mam zakodowane ze kopiowanie jest niemożliwe ale dzisiaj to odblokuję.
    Dziekuję i pozdrawiam

• Autor: handzik Data: 2008-10-23 22:18:53

Organizujemy poprzez naszego bloga aucję charytatywną na serwsie allegro dla Kuby.Jestesmy obecnie w trakcie akceptowania naszej aukcji prze allegro i zbierania przedmiotów do zlicytowania.Jeżeli ktos chciałby nam pomóc to będę wdzęczna!!!Mile widziane rózne gadzety!
    Pozdrawiam!

• Autor: Dorota zza plota Data: 2008-10-24 10:07:02

no to teraz nie wiem zbieracie na op czy nie bo na blogu posze ze op odwolana? :-( Jesli tak to moze uda sie przeznaczyc pieniazki na rehabilitacje - te drogie turnusy? Czy sa moze jeszcze inne wiesci? Tak bym chciala by sie Wam udalo...Trzymajcie sie pozdrawianm serdecznie!

• Autor: handzik Data: 2008-10-24 12:22:31

Niestety operacja w klinice ortopedycznej w Poznaniu jest odwołana..po trzech miesiacach czekania na tydzień przed operacją zrezygnowali...Wystraszyli sie wady serca i znieczulenia...Teraz szukamy w Krakowie Prokocimiu bo niestety jest ona konieczna....Pieniażki czekają na koncie fundacji

• Autor: Dorota zza plota Data: 2008-10-24 12:31:03

O fajnie, ze jest jeszcze nadzieja  bo juz myslalam....Trzymam kciuki bardzo mocno by sie ktos znalazl kto sie podejmie, no i oczywiscie aby wszystko sie udalo!

• Autor: handzik Data: 2008-10-29 22:38:31

zapraszam na naszą aukcje charytatywna na serwisie Allegro
    http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=6021911
    Może ktos znajdzie cos dla siebie...
    Pozdrawiam

• Autor: handzik Data: 2008-12-17 22:14:45

Witajcie
    Tak sobie pomyślałam, ze moze na forum jest ktos kto zna kogoś kto zajmuje się tworzeniem jakis ciekawych rzeczy (moze pisze wiersze lub maluje obrazy) i chciałby coś przekazac na naszą aukcję charytatywna??
    Wszystkie pomysły mile widziane.
    Wesołych Świąt!!

• Autor: makusia Data: 2008-12-17 22:51:12

handzik, czy mogą to być kosmetyki?

• Autor: handzik Data: 2008-12-17 23:28:46

Pewnie że tak!

• Autor: makusia Data: 2008-12-18 11:04:05

Użytkownik handzik napisał w wiadomości:
    > Pewnie że tak!

gdzie mam wysłać ? moje dane w profilu , odezwij się

• Autor: makusia Data: 2008-12-18 20:55:46

podniosę wątek , bo nie chcę zakładać następnego, może ktoś sie zainteresuje, jest tyle pieknych prac w galerii , może ktoś odda coś na aukcję dla Kuby?

• Autor: piegusowa Data: 2008-12-18 21:06:12

Handzik, naprawdę piękny jest Twój blog.
    Kubuś ma szczęście, że ma taką Mamę.
    Mam nadzieję, że przyjdzie dzień, kiedy znowu będziecie  beztroscy i szczęśliwi, bez strachu o jutro Synka.

• Autor: handzik Data: 2009-01-15 22:40:04

Zgłosiliśmy naszego bloga do konkursu Blog Roku 2008.
    Jeżeli Wam też sie podoba to prosze głosujcie

"Jeśli chcesz oddać na niego głos, wyślij SMS o treści A00620 na numer 7144. Koszt SMS, to 1,22 zł brutto
    UWAGA! W numerze bloga znak 0 to cyfra zero. Pamiętaj także, aby nie wstawiać
    w nim żadnych spacji!"

Dziękujemy!!

Przejdź do pełnej wersji serwisu