Ja uwazam, ze liczy sie pamiec, a nie forma, ale oczywiscie dochodza pewne schematy, tradycje, okolicznosci... Jezeli osoba, ktora sklada nam zyczenia na gg mieszka w tym samym bloku, to nie ladnie z jej strony, ale jesli jest daleko i nie moze przyjsc lub zadzwonic to moze skorzystac z gg. To nowa forma kontaktu, do ktorej trzeba sie przyzwyczaic. Zalezy kto Ci zlozyl te zyczenia. Pozdrawiam!
nie przejmuj sie, ja dostalam zyczenia z okazji slubu przez skype. Od wieloletniej dobrej kolezanki. Jedna wyslala mi smsa z okazji slubu. Troche to mnie zabolalo, nie powiem, wyzej je ocenialam w tym wzgledzie. Nadal mamy kontakt i ja nigdy nie nawiazalam do tej sprawy, ale troszke sie mszcze na raty:) ostatnio wyslalam jednej wlasnie zyczenia urodzinowe przez skype, dwa dni po urodzinach. Wiem, jestem okropna, normalnie nie jestem msciwa, wrecz przeciwnie, ale dobrze mi to zrobilo. Nie odpowiedziala:) Chyba jej to troche dalo do myslenia.
Jeśli masz wyrobione zdanie, to po co zadajesz pytanie? Uważam, że mamy XXI wiek i taka forma składania życzeń jest dopuszczalna. Nie widzę w tym nic złego. Raziło Cię niegdyś, gdy ktoś składał Ci życzenia telefonicznie? Dzisiaj GG i Skype to taki sam komunikator jak niegdyś telefon. Poza tym, nie napisałaś dlaczego poczułaś się urażona - tak przynajmniej wywnioskowałam z Twojej wypowiedzi. Jeśli jest to osoba, z którą widujesz się często, to rzeczywiście mogłaby złożyć życzenia osobiście. Jesli jednak Wasz kontakt jest sporadyczny, to cóż - byłabyś bardziej zadowolona, gdyby do Ciebie zadzwoniła?
Dostałam życzenia imieninowe przez gg-czy możecie się wypowiedzieć, co o tym myślicie?
Ja uwazam, ze liczy sie pamiec, a nie forma, ale oczywiscie dochodza pewne schematy, tradycje, okolicznosci... Jezeli osoba, ktora sklada nam zyczenia na gg mieszka w tym samym bloku, to nie ladnie z jej strony, ale jesli jest daleko i nie moze przyjsc lub zadzwonic to moze skorzystac z gg. To nowa forma kontaktu, do ktorej trzeba sie przyzwyczaic. Zalezy kto Ci zlozyl te zyczenia. Pozdrawiam!
nie przejmuj sie, ja dostalam zyczenia z okazji slubu przez skype. Od wieloletniej dobrej kolezanki. Jedna wyslala mi smsa z okazji slubu. Troche to mnie zabolalo, nie powiem, wyzej je ocenialam w tym wzgledzie. Nadal mamy kontakt i ja nigdy nie nawiazalam do tej sprawy, ale troszke sie mszcze na raty:) ostatnio wyslalam jednej wlasnie zyczenia urodzinowe przez skype, dwa dni po urodzinach. Wiem, jestem okropna, normalnie nie jestem msciwa, wrecz przeciwnie, ale dobrze mi to zrobilo. Nie odpowiedziala:) Chyba jej to troche dalo do myslenia.
Jeśli masz wyrobione zdanie, to po co zadajesz pytanie?
Uważam, że mamy XXI wiek i taka forma składania życzeń jest dopuszczalna.
Nie widzę w tym nic złego.
Raziło Cię niegdyś, gdy ktoś składał Ci życzenia telefonicznie?
Dzisiaj GG i Skype to taki sam komunikator jak niegdyś telefon.
Poza tym, nie napisałaś dlaczego poczułaś się urażona - tak przynajmniej wywnioskowałam z Twojej wypowiedzi.
Jeśli jest to osoba, z którą widujesz się często, to rzeczywiście mogłaby złożyć życzenia osobiście.
Jesli jednak Wasz kontakt jest sporadyczny, to cóż - byłabyś bardziej zadowolona, gdyby do Ciebie zadzwoniła?
i tak trzymaj:)))))