Angelo:) my kupujemy sadzonki,nasiona, nawet drzewka i krzewy u naszego sąsiada .Mieszka on,obok naszej działki i ma swoja szkółkę. Ale myślę, że tam gdzie mieszkasz,są sklepy ogrodnicze ,można kupić też nasiona i kwiaty w marketach.:)).
Nie kupuje roslin w necie, bo dla mnie to za duże ryzyko (otrzymania słabej rosliny). Kupuje na giełdach ogrodniczych, w centrach ogrodniczych, nasiona w marketach.
Nasiona to różnie, przeważnie w sklepie osiedlowym, bo w sezonie mają dodatkowo regał z nasionami. Natomiast sadzonki najlepsze są w punktach Spółdz. Ogrodniczej /przynajmniej u mnie/.
Mam pytanie do wszystkich Działkowiczek i Działkowiczów. Gdzie kupujecie nasiona i sadzonki? Jeśli można to proszę o adresy e-meil.
Pozdrawiam.
Angelo:) my kupujemy sadzonki,nasiona, nawet drzewka i krzewy u naszego sąsiada .Mieszka on,obok naszej działki i ma swoja szkółkę.
Ale myślę, że tam gdzie mieszkasz,są sklepy ogrodnicze ,można kupić też nasiona i kwiaty w marketach.:)).
Nie kupuje roslin w necie, bo dla mnie to za duże ryzyko (otrzymania słabej rosliny). Kupuje na giełdach ogrodniczych, w centrach ogrodniczych, nasiona w marketach.
Nasiona to różnie, przeważnie w sklepie osiedlowym, bo w sezonie mają dodatkowo regał z nasionami. Natomiast sadzonki najlepsze są w punktach Spółdz. Ogrodniczej /przynajmniej u mnie/.