na pierwszy rzut tulipany są cudne kocham wszystkie ale najbardziej zauroczyły mnie te czarne są niesamowite choc te pierzaste też są ciekawe
a później moja fascynacja tulipanami przeszła na azaliowce i rododendrony ;)
a jak mam wolną chwilkę to robię taki pocztówki oto kilka to z ostatnich wycieczek tutaj jeszcze nad morzem i oceanem a na koniec mój synuś w kwiatach i kartka dla mamy z okazji dnia mamy :
Bardzo jestem ciekawa waszej oceny i co o tym myslicie ;) i jak się wam podoba ?????
Kwiaty są piękne...ale pocztówki sa kapitalne.Oglądałam,oglądałam i juz nie wiem która podoba mi się najbardziej(co chwileczkę inna).Masz fajnego konika,jeszcze takich kartek nie widziałam.
Ola,nie ma wątpliwości, że zachwycisz swoimi zdjęciami wszystkich. Masz dużo wyczucia w tworzeniu pocztówek i faktycznie trudno wybrać najładniejszą. Mogę Ci tylko pogratulować zdolności i robię to z wielką przyjemnością :-). Ps.Z jakiego programu korzystasz tworząc pocztówki (jeśli można spytać)?
Ten program jest stary jak świat (ja mam wersję starą która kupiłam chyba w 2002 lub 2003 roku) nazywa się TURBO PHOTO 2.2PL jast juz nowsza ale wersja po angielsku i tylko 30-dniowa a ta stara nie chodzi np na Windows Vista który musiałam wyrzucić z kompa nauka nie zajmuje dużo czasu a program ma wszystkie podstawowe funkcje potrzebne do zmniejszania, wyostrzania itp tworzenia takich małych pocztówek, przycinania zdjęć itp.... Dla mnie photoshop to wyższa szkoła jazdy może kiedyś się nauczę to moje wielkie marzenie.... Polecam ten program pozdrawiam Ola
Prześliczne kwiatki... i cudowne widokówki. Tak ładnie skomponowane ^^ Wszystkie są świetne, chyba nie mogłabym wybrać najładniejszej. Bardzo mi się podobają ^^
Olu, zarówno kwiaty jak i widokówki są urocze. Oglądam i oglądam, i nie mogę się zdecydować, która pocztówka najładniejsza. Gratuluję pięknych kwiatów i zdolności w tworzeniu tak fantastycznych widokówek. Pozdrawiam.
Przyłączam sie do wypowiedzi innych Żarłoczków - fotki kwiatów mnie zauroczyły, ale ja mam fioła na punkcie zieleniny ;)))))) a w widokówkach widać romantyczną duszę :) Mnie najbardziej przypadła do gustu ta z widokami nadmorskimi. Fajne hobby :) Gratuluję talentu.
na pierwszy rzut tulipany są cudne kocham wszystkie ale najbardziej zauroczyły mnie te czarne są niesamowite choc te pierzaste też są ciekawe
a później moja fascynacja tulipanami przeszła na azaliowce i rododendrony ;)
a jak mam wolną chwilkę to robię taki pocztówki oto kilka to z ostatnich wycieczek tutaj jeszcze nad morzem i oceanem a na koniec mój synuś w kwiatach i kartka dla mamy z okazji dnia mamy :
Bardzo jestem ciekawa waszej oceny i co o tym myslicie ;) i jak się wam podoba ?????
Kwiaty są piękne...ale pocztówki sa kapitalne.Oglądałam,oglądałam i juz nie wiem która podoba mi się najbardziej(co chwileczkę inna).Masz fajnego konika,jeszcze takich kartek nie widziałam.
Olu!! bardzo piekne, kwiaty i pocztówki:)) pozdrowionka
Olu kwiaty są cudne a pomysł z widokówkami fantastyczny.Pozdrawiam
Ola,nie ma wątpliwości, że zachwycisz swoimi zdjęciami wszystkich. Masz dużo wyczucia w tworzeniu pocztówek i faktycznie trudno wybrać najładniejszą. Mogę Ci tylko pogratulować zdolności i robię to z wielką przyjemnością :-). Ps.Z jakiego programu korzystasz tworząc pocztówki (jeśli można spytać)?
Ten program jest stary jak świat (ja mam wersję starą która kupiłam chyba w 2002 lub 2003 roku) nazywa się TURBO PHOTO 2.2PL jast juz nowsza ale wersja po angielsku i tylko 30-dniowa a ta stara nie chodzi np na Windows Vista który musiałam wyrzucić z kompa nauka nie zajmuje dużo czasu a program ma wszystkie podstawowe funkcje potrzebne do zmniejszania, wyostrzania itp tworzenia takich małych pocztówek, przycinania zdjęć itp.... Dla mnie photoshop to wyższa szkoła jazdy może kiedyś się nauczę to moje wielkie marzenie....
Polecam ten program pozdrawiam Ola
Dziękuję,że podzieliłaś się tymi informacjami. Też mi chodzi po głowie by wypróbować swoich sił :-)
Życzę powodzenia i dobrej zabawy ;)
Prześliczne kwiatki... i cudowne widokówki. Tak ładnie skomponowane ^^ Wszystkie są świetne, chyba nie mogłabym wybrać najładniejszej. Bardzo mi się podobają ^^
Olu, zarówno kwiaty jak i widokówki są urocze. Oglądam i oglądam, i nie mogę się zdecydować, która pocztówka najładniejsza. Gratuluję pięknych kwiatów i zdolności w tworzeniu tak fantastycznych widokówek. Pozdrawiam.
Olu, kwiaty i widokówki są piękne. Gratuluję pięknych kwiatów i pomysłu w tworzeniu ślicznych widokówek.
Przyłączam sie do wypowiedzi innych Żarłoczków - fotki kwiatów mnie zauroczyły, ale ja mam fioła na punkcie zieleniny ;))))))
a w widokówkach widać romantyczną duszę :) Mnie najbardziej przypadła do gustu ta z widokami nadmorskimi. Fajne hobby :) Gratuluję talentu.
super! super! super! Wszystko mi sie tak podoba, ze nie wiem co wybrac!
Jesteście kochane uskrzydlacie moją duszę i moje serduszko tymi komentarzami ;)))))) dziękuję ;-)
dla mnie bomba a te pocztowki powalily mnie na kolana ja tez chce takie sprobuje jesli uda mi sie zdobyc ten program
Życzę udanych prób dla mnie to super zabawa właśnie wróciłam z synkiem ze spacerku i mamy znowu kilka pomysłów więc pewno coś znowu dziś skomponuję ;)
A to po dzisiejszym spacerze :
no jak się wam podobają ?
a to na dokładkę
MIŁEGO POGODNEGO DNIA WAM ŻYCZYMY ;)))))
Super, bedziecie mieli wspaniałą, nietuzinkową pamiątke na przyszłość :))))))