Wiatjcie!Musze upiec ciasto do szkoły na święto szkoły na piatek i tu mam problem co wybrac jakie upiec?????Ciasto ma byc dla nauczycieli.Pozdrawiam Kasia
Użytkownik kasiak73 napisał w wiadomości: > Wiatjcie!Musze upiec ciasto do szkoły na święto szkoły na piatek i tu mam > problem co wybrac jakie upiec?????Ciasto ma byc dla nauczycieli.Pozdrawiam > Kasia
W torty nie chce się bawić.Chciałam cisato które sie fajnie kroi i efektownie wygląda i żeby nie było bardzo słodkie. Ten Placek z chałwa czy jest bardzo slodki??Wyglada fajnie.
Użytkownik kasiak73 napisał w wiadomości: > W torty nie chce się bawić.Chciałam cisato które sie fajnie kroi i efektownie > wygląda i żeby nie było bardzo słodkie.Ten Placek z chałwa czy jest bardzo > slodki??Wyglada fajnie.
jest słodki , ale za sprawą bezików i chałwy,beziki mozesz zastapić biszkoptami okrągłymi, my nie lubimy słodkich placków , ale ten jest jednym z naszych ulubionych , znika najszybciej :)
Wiatjcie!Musze upiec ciasto do szkoły na święto szkoły na piatek i tu mam problem co wybrac jakie upiec?????Ciasto ma byc dla nauczycieli.Pozdrawiam Kasia
http://wielkiezarcie.com/przepis9933.html
Polecam.Jest łatwe do zrobienia i bardzo dobre.
Użytkownik kasiak73 napisał w wiadomości:
> Wiatjcie!Musze upiec ciasto do szkoły na święto szkoły na piatek i tu mam
> problem co wybrac jakie upiec?????Ciasto ma byc dla nauczycieli.Pozdrawiam
> Kasia
cześć Kasiu , polecam ten placek , jest pyszny:)) albo ten Ilki76
http://wielkiezarcie.com/przepis6429.html
W torty nie chce się bawić.Chciałam cisato które sie fajnie kroi i efektownie wygląda i żeby nie było bardzo słodkie.
Ten Placek z chałwa czy jest bardzo slodki??Wyglada fajnie.
Użytkownik kasiak73 napisał w wiadomości:
> W torty nie chce się bawić.Chciałam cisato które sie fajnie kroi i efektownie
> wygląda i żeby nie było bardzo słodkie.Ten Placek z chałwa czy jest bardzo
> slodki??Wyglada fajnie.
jest słodki , ale za sprawą bezików i chałwy,beziki mozesz zastapić biszkoptami okrągłymi, my nie lubimy słodkich placków , ale ten jest jednym z naszych ulubionych , znika najszybciej :)