Jestem tu od niedawna i prawdę mówiąc użyłam już paru przepisów z tej ekstra strony, które wyszły naprawdę nieźle. W swoim wyborze kieruję się przede wszystkim ilością dobrych komentarzy pod przepisami oraz tym, jak wyglądają na zdjęciu. I teraz chciałam zapytać bardziej doświadczonych użytkowników czy jest taka możliwość aby wyświetlały się tylko przepisy ze zdjęciami. Bo wszystkich przepisów jest cała masa a naprawdę nie mogę spędzać przed komputerem tyle czasu. Proszę o info i z góry dziękuję :-)
Użytkownik zazanka napisał w wiadomości: > Jestem tu od niedawna i prawdę mówiąc użyłam już paru przepisów z tej ekstra > strony, które wyszły naprawdę nieźle. W swoim wyborze kieruję się przede > wszystkim ilością dobrych komentarzy pod przepisami oraz tym, jak wyglądają na > zdjęciu. I teraz chciałam zapytać bardziej doświadczonych użytkowników czy > jest taka możliwość aby wyświetlały się tylko przepisy ze zdjęciami. Bo > wszystkich przepisów jest cała masa a naprawdę nie mogę spędzać przed > komputerem tyle czasu. Proszę o info i z góry dziękuję :-)
widzę, że w spisie wszystkich przepisów przy niektórych jest obrazek aparatu. Ale mi chodzi o oto, żeby tak ustawić listy, żeby były tylko przepisy ze zdjęciami
mnie sie wydaje ze jesli by taka opcja powstala nie zmuszalo by cie to do poszukiwan przepisow :) i bylo by to nie fair dla innych uzytkownikow co posiadaja prepisy a nie posiadaja aparatu :) pozdr....
nie przeszkadza mi, że muszę wybierać przepisy ze zdjęciami, ale to, że wszystkich przepisów są tysiące a mój internet jest taki jakby go prawie nie było i muszę spędzać dużo czasu na ładowanie stron. A jeśli chodzi o wyprubowywanie przepisów bez zdjęć, to z samego przepisu jest mi ciężko wywnioskować co należy robić
przy gotowaniu trzeba byc tworczym :):):):):): jak nie ma fotki to improwizacja jest wskazana :) a powiem ze czasami cuda wychodza :):):):)::):):):) pozdr...
Jestem tu od niedawna i prawdę mówiąc użyłam już paru przepisów z tej ekstra strony, które wyszły naprawdę nieźle. W swoim wyborze kieruję się przede wszystkim ilością dobrych komentarzy pod przepisami oraz tym, jak wyglądają na zdjęciu. I teraz chciałam zapytać bardziej doświadczonych użytkowników czy jest taka możliwość aby wyświetlały się tylko przepisy ze zdjęciami. Bo wszystkich przepisów jest cała masa a naprawdę nie mogę spędzać przed komputerem tyle czasu. Proszę o info i z góry dziękuję :-)
Użytkownik zazanka napisał w wiadomości:
> Jestem tu od niedawna i prawdę mówiąc użyłam już paru przepisów z tej ekstra
> strony, które wyszły naprawdę nieźle. W swoim wyborze kieruję się przede
> wszystkim ilością dobrych komentarzy pod przepisami oraz tym, jak wyglądają na
> zdjęciu. I teraz chciałam zapytać bardziej doświadczonych użytkowników czy
> jest taka możliwość aby wyświetlały się tylko przepisy ze zdjęciami. Bo
> wszystkich przepisów jest cała masa a naprawdę nie mogę spędzać przed
> komputerem tyle czasu. Proszę o info i z góry dziękuję :-)
przepisy ze zdjeciami mają w spisie , obok nazwy, znaczek aparatu , myślę że to Ci pomoże :)
widzę, że w spisie wszystkich przepisów przy niektórych jest obrazek aparatu. Ale mi chodzi o oto, żeby tak ustawić listy, żeby były tylko przepisy ze zdjęciami
mnie sie wydaje ze jesli by taka opcja powstala nie zmuszalo by cie to do poszukiwan przepisow :) i bylo by to nie fair dla innych uzytkownikow co posiadaja prepisy a nie posiadaja aparatu :)
pozdr....
nierozumiem. Przecierz to nietrudno kliknac na ikonke? Przeszkadza Ci ze sa przepisy bez zdjec? No coz nie kazdy ma aparat cyfrowy....
nie przeszkadza mi, że muszę wybierać przepisy ze zdjęciami, ale to, że wszystkich przepisów są tysiące a mój internet jest taki jakby go prawie nie było i muszę spędzać dużo czasu na ładowanie stron. A jeśli chodzi o wyprubowywanie przepisów bez zdjęć, to z samego przepisu jest mi ciężko wywnioskować co należy robić
przy gotowaniu trzeba byc tworczym :):):):):):
jak nie ma fotki to improwizacja jest wskazana :) a powiem ze czasami cuda wychodza :):):):)::):):):)
pozdr...
ps: powodzonka w eksperymentach :)