Forum

Pomysł czy Problem?

przepisy ze zdjęciami

• Autor: zazanka Data: 2008-05-28 09:16:30

Jestem tu od niedawna i prawdę mówiąc użyłam już paru przepisów z tej ekstra strony, które wyszły naprawdę nieźle. W swoim wyborze kieruję się przede wszystkim ilością dobrych komentarzy pod przepisami oraz tym, jak wyglądają na zdjęciu. I teraz chciałam zapytać bardziej doświadczonych użytkowników czy jest taka możliwość aby wyświetlały się tylko przepisy ze zdjęciami. Bo wszystkich przepisów jest cała masa a naprawdę nie mogę spędzać przed komputerem tyle czasu. Proszę o info i z góry dziękuję :-)

• Autor: mano Data: 2008-05-28 09:53:56

Użytkownik zazanka napisał w wiadomości:
    > Jestem tu od niedawna i prawdę mówiąc użyłam już paru przepisów z tej ekstra
    > strony, które wyszły naprawdę nieźle. W swoim wyborze kieruję się przede
    > wszystkim ilością dobrych komentarzy pod przepisami oraz tym, jak wyglądają na
    > zdjęciu. I teraz chciałam zapytać bardziej doświadczonych użytkowników czy
    > jest taka możliwość aby wyświetlały się tylko przepisy ze zdjęciami. Bo
    > wszystkich przepisów jest cała masa a naprawdę nie mogę spędzać przed
    > komputerem tyle czasu. Proszę o info i z góry dziękuję :-)

• Autor: makusia Data: 2008-05-28 10:12:16

przepisy ze zdjeciami mają w spisie , obok nazwy, znaczek aparatu , myślę że to Ci pomoże :)

• Autor: zazanka Data: 2008-06-05 13:26:00

widzę, że w spisie wszystkich przepisów przy niektórych jest obrazek aparatu. Ale mi chodzi o oto, żeby tak ustawić listy, żeby były tylko przepisy ze zdjęciami

• Autor: Bodek Data: 2008-06-05 16:26:09

mnie sie wydaje ze jesli by taka opcja powstala nie zmuszalo by cie to do poszukiwan przepisow :) i bylo by to nie fair dla innych uzytkownikow co posiadaja prepisy a nie posiadaja aparatu :)
    pozdr....

• Autor: Dorota zza plota Data: 2008-06-06 09:31:30

nierozumiem. Przecierz to nietrudno kliknac na ikonke? Przeszkadza Ci ze sa przepisy bez zdjec? No coz nie kazdy ma aparat cyfrowy....

• Autor: zazanka Data: 2008-06-18 11:52:45

nie przeszkadza mi, że muszę wybierać przepisy ze zdjęciami, ale to, że wszystkich przepisów są tysiące a mój internet jest taki jakby go prawie nie było i muszę spędzać dużo czasu na ładowanie stron. A jeśli chodzi o wyprubowywanie przepisów bez zdjęć, to z samego przepisu jest mi ciężko wywnioskować co należy robić

• Autor: Bodek Data: 2008-06-19 18:53:16

przy gotowaniu trzeba byc tworczym :):):):):):
    jak nie ma fotki to improwizacja jest wskazana :) a powiem ze czasami cuda wychodza :):):):)::):):):)
    pozdr...

ps: powodzonka w eksperymentach :)

Przejdź do pełnej wersji serwisu