Bardzo spodobał mi sie pomysł podziału na różne stoły.Stół serowy jest bardzo różnorodny,chociaż innym też niczego nie brakuje. Świetny pomysł; sami dla siebie!!
Przepysznie wyglada! Az slinka leci! Wszystko bardzo apetycznie... szkoda ze zdjecia otwieraja sie tylko na ta wielkosc..a nie jeszcze wieksze... chyba bym oblizala monitor! Piekne dekoracje. Np. te ze szparagow! albo arbuz wyrzezbiony! :O jedno piekniejsze od drugiego! Zazdroszcze! ze nie moglam tego jesc!
Rożyczko cóż można robić oglądając Twoje fotki?? Oczywiście jeść :) właśnie ukroiłam sobie ciasta i wcinam, do tego miska truskawek mniam.... a zdjęcia.... niestety tylko oczami zajadam
To wszystko przygotowaliśmy sami w mojej szkole na dzień dziecka.
O rrrany ale jestem głodna. Różyczko cóż za pyszności!
Nas stół jest serowy
Bardzo spodobał mi sie pomysł podziału na różne stoły.Stół serowy jest bardzo różnorodny,chociaż innym też niczego nie brakuje.
Świetny pomysł; sami dla siebie!!
Przepysznie wyglada! Az slinka leci! Wszystko bardzo apetycznie... szkoda ze zdjecia otwieraja sie tylko na ta wielkosc..a nie jeszcze wieksze... chyba bym oblizala monitor! Piekne dekoracje. Np. te ze szparagow! albo arbuz wyrzezbiony! :O jedno piekniejsze od drugiego! Zazdroszcze! ze nie moglam tego jesc!
Rożyczko cóż można robić oglądając Twoje fotki?? Oczywiście jeść :) właśnie ukroiłam sobie ciasta i wcinam, do tego miska truskawek mniam.... a zdjęcia.... niestety tylko oczami zajadam
O masakra!!! jakie piękne ;))) ja się zastanawiam gdzie niebieska-różyczko się uczysz, bo to wygląda na wystawę szkoły gastronomicznej
Wszystko jest przepiękne, bardzo apetyczne. Wielkie brawa.