I cóż ja mam Ci Dorotko powiedzieć oryginalnego...? Jak zawsze wspaniały torcik! To musi być chyba już troszkę nudne ...to bezustanne chwalenie...:)))Pozdrawiam Ciebie baaaardzo gorąco i gratuluję kolejnego fajnego torcika:)
Patrycjo kochana bardzo dziekuje za miłe słowa. Powiem ci szczerze ,ze jeśli chodzi o ten tort to spodziewałam sie słów krytyki bo sama nie jestem do konca z niego zadowolona.
Dorotaxx od dawna jestem wielbicielka twoich ciast i tortów a tortów w szczególności.... Przepiekne takie pomysłowe i śuper wykończone masz niesamowity talent brawo i wielki podziw dla twojej pracy....
Jak zwykle przepiękny!
Dziękuje ślicznie
I cóż ja mam Ci Dorotko powiedzieć oryginalnego...? Jak zawsze wspaniały torcik! To musi być chyba już troszkę nudne ...to bezustanne chwalenie...:)))Pozdrawiam Ciebie baaaardzo gorąco i gratuluję kolejnego fajnego torcika:)
Patrycjo kochana bardzo dziekuje za miłe słowa.
Powiem ci szczerze ,ze jeśli chodzi o ten tort to spodziewałam sie słów krytyki bo sama nie jestem do konca z niego zadowolona.
Również pozdrawiam
jest śliczny, naprawdę robi wrażenie pozdrawiam serdecznie
bardzo dziękuje
Masz talent! super!!!
Dzięki Gosiu
łoł ;-)
Gosiula Ty wiesz ,ze wkleiła go dla Ciebie
Teraz ja czekam na kolejne Twoje dzieło!!
Cudny Dorotko, prześliczny
Dziekuje bardzo rybko
Dorotaxx od dawna jestem wielbicielka twoich ciast i tortów a tortów w szczególności.... Przepiekne takie pomysłowe i śuper wykończone masz niesamowity talent brawo i wielki podziw dla twojej pracy....
Dziękuje ślicznie bardzo mi miło
Bardzo ładny tort, ale ten "dla dorosłych" był fajniejszy. Aż zazdrość brała patrząc na tego faceta z dekoracji....
Bahus
Bahus Ty zbereźniku ,