jest prosba, moja zona wraz z bratem i siostrami (5 sztuk) planuja pojechac od 28 lipca do 1 sierpnia odwiedzic rodzine w wydminach. jako ze szukalismy noclegow poprzez internet i wiekszosc osrodkow jest zarezerwowana, iza poprosila mnie abym sie zapytal na forum :) wiadomo na zarlokow mozna liczyc:) sa niektore osrodki co maja miejsca, lecz ceny sa bardzo wygorowane poniewaz jest to pelnia sezonu... hmmm roumiem i to :) czekam na pomysly i podpowiedzi gdzie i jak mozna cos znalesc :) dziekuje z gory :)
jest prosba, moja zona wraz z bratem i siostrami (5 sztuk) planuja pojechac od 28 lipca do 1 sierpnia odwiedzic rodzine w wydminach.
jako ze szukalismy noclegow poprzez internet i wiekszosc osrodkow jest zarezerwowana, iza poprosila mnie abym sie zapytal na forum :)
wiadomo na zarlokow mozna liczyc:)
sa niektore osrodki co maja miejsca, lecz ceny sa bardzo wygorowane poniewaz jest to pelnia sezonu... hmmm roumiem i to :)
czekam na pomysly i podpowiedzi gdzie i jak mozna cos znalesc :)
dziekuje z gory :)
Może warto poszukać w pobliższych miejscowościach np.w Kruklankach czy Pieczarkach tam na pewno powinny znaleźć się wolne miejsca.