Witajcie :) Jestem fanka Waszej strony juz od bardzo dawna, ale do tej pory tylko czytalam i wykorzystywalam przepisy (z sukcesem), a teraz odwazylam sie cos napisac. Dzieki Wam wiele sie nauczylam i mam nadzieje, ze nadal bedzie tu tak milo i smacznie :)
Kochani uzytkownicy WŻ - dziekuje za tak mile powitanie Obiecuje dzielic sie z Wami swoim doswiadczeniem, a z czasem moze uda mi sie dorzucic jakis swoj przepis, choc jest ich tu tyle, ze trudno wymyslec cos nowego
Witajcie :)
Jestem fanka Waszej strony juz od bardzo dawna, ale do tej pory tylko czytalam i wykorzystywalam przepisy (z sukcesem), a teraz odwazylam sie cos napisac. Dzieki Wam wiele sie nauczylam i mam nadzieje, ze nadal bedzie tu tak milo i smacznie :)
WITAJ!
Witaj
WITAJ i czuj się wśród nas dobrze.
i gotowaniu!!!
Witamy Cię bardzo serdecznie i zapraszamy do wspólnego gotowania :)
Witaj serdecznie, ja tu jestem etatową wredną małpą, więc jeśli zniesiesz moją obecność na stronie, to pewnie zostaniesz z nami na dłuuuuugo
Witaj!!!
witaj i baw sie dobrze ;))
Witaj serdecznie i czuj sie tutaj z nami jak najlepiej
Witaj
Witaj i gotuj z nami:))
Witaj serdecznie!!!

Mam nadzieję, że podzielisz się z Nami także własnymi przepisami, wniesiesz coś ciekawego i smacznego:))
Pozdrawiam!!!
Witaj :)))
Kochani uzytkownicy WŻ - dziekuje za tak mile powitanie
Obiecuje dzielic sie z Wami swoim doswiadczeniem, a z czasem moze uda mi sie dorzucic jakis swoj przepis, choc jest ich tu tyle, ze trudno wymyslec cos nowego
Witaj!!!
Witaj wśród żarłoczków!!!