Mialam szczere checi, ale Onet wyraznie dyskryminuje tych co nie posiadaja polskich znakow....:(( Chcialam zalozyc konto, i trzykrotnie dostalam kod do powtorzenia z polskimi znakami za 3im razem onet mnie wykopal. Tak ze zdjecie bardzo ladne, ale ja nie moge zaglosowac ....
Przepraszam, że się wtrącę, ale może by tak otworzyć jakiś tekst (książka, czy polski artykuł), skopiować potrzebną literkę, a potem ją wkleić? Może się mylę, ale wydaje mi się, że to by zadziałało ^^
Moze by i zadzialalo, tylko tak naprawde, to ja nie mam zamiaru korzystac z konta Onet, nie jest mi ono potrzebne, mam juz 6 kont mailowych i jedno polskie na Wp, wiec tylko po to zeby zaglosowac na zdjecie .... dla mnie to jest tani trick na lapanie klientow na nowe konta..... A szkoda :( tym bardziej, ze musialabym na wszelki sluczaj skopiowac sobie wszystkie polskie znaki, bo za kazdym z tych 3 razy dostawalam inny....
No tak, też prawda, mnie też się do niczego nie przyda onetowe konto, ale założyłam je tylko, żeby zagłosować. A może się uda właścicielce fotki i wygra ^^ Póki co, 3mam za nią kciuki, a i mam nadzieję, że mój głos pomoże ^^
hej tajniaczko !!! no jakze cie nie pamietac. Glos oddany, ale swoja droga - dobrze by bylo, abys kamusku zawitala do nas ponownie w calkiem innym charakterze :)))))
Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości: > to zwracam się z > prośbąhttp://foto.onet.pl/duracell/3,1,1,12,5,zdjecia.html tu jest moje > zdjecie wstawione na konkurs zatytułowane " Płyną sobie płyną" > autorstwa xabas proszę zagłosujcie. jak wygram... nie zapomnęwesołe > uśmieszki dla wszystkich którzy jeszcze o mnie nie zapomnieli Czy wróciłaś tylko po to aby uzyskać głosy na swoją fotkę?
Użytkownik Janko napisał w wiadomości: > Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości:> to zwracam się z> > prośbąhttp://foto.onet.pl/duracell/3,1,1,12,5,zdjecia.html tu jest > moje> zdjecie wstawione na konkurs zatytułowane " Płyną sobie > płyną"> autorstwa xabas proszę zagłosujcie. jak wygram... nie > zapomnęwesołe> uśmieszki dla wszystkich którzy jeszcze o mnie nie > zapomnieliCzy wróciłaś tylko po to aby uzyskać głosy na swoją fotkę?
A Ty??? kto Ty jesteś?????? tylko nie odpowiedz - Polak mały !!!
Szanowna "alman" uprzejmie informuję, że jestem mężczyzną (66 lat), emerytowanym nauczycielem, pasjonatem fotografii, kolekcjonerem znaczków pocztowych. Uwielbiam czytać, nie umiem śpiewać, w każdej dyskusji słucham argumentów drugiej strony i nigdy nie ubliżam moim rozmówcom. Wnioskuję, że oburzyło Cię moje pytanie skierowane do "kamaxyz". Po pierwsze, nie rozumiem dlaczego czujesz się upoważniona do występowania w imieniu mojej dobrej znajomej? Po drugie uważam, że każda fotka zachęci do głosowania na nią, jeśli jest dobra, zaś zakładanie wątku po to, aby zachęcać do głosowania "po znajomości", nie jest do końca rzetelne. Nie pomyliłaś się - jestem Polakiem, ale...dużym (nie małym jak podejrzewałaś). Pozdrawiam serdecznie. Z poważaniem Janko
Szanowny "Janko", nie poczułam się upoważniona do występowania w imieniu Twojej "dobrej znajomej", nie śmiałabym tego zrobić, nic mnie też nie oburzyło, ale zjawiłeś się tak znienacka na forum /wiem, wiem, zarejestrowany jesteś od roku/, do tego Twój ton wypowiedzi wydał się tak znajomy, że.....pomyślałam....e, nieważne, przecież już powiedziałeś kim jesteś. Chociaż........kto wie....? A może zrobiłam się podejrzliwą....emerytką....ale nigdy nie byłam nauczycielem i może dlatego .....pozdrawiam!!!
to zwracam się z prośbą
nie zapomnę
http://foto.onet.pl/duracell/3,1,1,12,5,zdjecia.html
tu jest moje zdjecie wstawione na konkurs zatytułowane " Płyną sobie płyną" autorstwa
xabas proszę zagłosujcie. jak wygram...
wesołe uśmieszki dla wszystkich którzy jeszcze o mnie nie zapomnieli
Dobra... dałam 5. Specjalnie założyłam sobie konto, hehe ^^ Życzę powodzenia w zdobyciu głównej wygranej ^.-
Poszło
Mialam szczere checi, ale Onet wyraznie dyskryminuje tych co nie posiadaja polskich znakow....:(( Chcialam zalozyc konto, i trzykrotnie dostalam kod do powtorzenia z polskimi znakami za 3im razem onet mnie wykopal.
Tak ze zdjecie bardzo ladne, ale ja nie moge zaglosowac ....
Przepraszam, że się wtrącę, ale może by tak otworzyć jakiś tekst (książka, czy polski artykuł), skopiować potrzebną literkę, a potem ją wkleić? Może się mylę, ale wydaje mi się, że to by zadziałało ^^
Moze by i zadzialalo, tylko tak naprawde, to ja nie mam zamiaru korzystac z konta Onet, nie jest mi ono potrzebne, mam juz 6 kont mailowych i jedno polskie na Wp, wiec tylko po to zeby zaglosowac na zdjecie .... dla mnie to jest tani trick na lapanie klientow na nowe konta..... A szkoda :( tym bardziej, ze musialabym na wszelki sluczaj skopiowac sobie wszystkie polskie znaki, bo za kazdym z tych 3 razy dostawalam inny....
No tak, też prawda, mnie też się do niczego nie przyda onetowe konto, ale założyłam je tylko, żeby zagłosować. A może się uda właścicielce fotki i wygra ^^ Póki co, 3mam za nią kciuki, a i mam nadzieję, że mój głos pomoże ^^
Witaj Kamo, zalogowałam sie i dała 5, powodzenia!
Masz również głosik odemnie :)
Pozdr
masz mój głos
na 5!!!
śliczne zdjecie :) oczywiscie zagłosowałam , pozdrawiam :)
Również zagłosowałam,powodzenia i pozdrawiam.
hej tajniaczko !!!
no jakze cie nie pamietac. Glos oddany, ale swoja droga - dobrze by bylo, abys kamusku zawitala do nas ponownie w calkiem innym charakterze :)))))
I ja oddałam głos... choć śwoją drogą... prawdziwych przyjaciół poznaje się... w miarę swoich potrzeb
hmm Pozdrówka
Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości:
> to zwracam się z
> prośbąhttp://foto.onet.pl/duracell/3,1,1,12,5,zdjecia.html tu jest moje
> zdjecie wstawione na konkurs zatytułowane " Płyną sobie płyną"
> autorstwa xabas proszę zagłosujcie. jak wygram... nie zapomnęwesołe
> uśmieszki dla wszystkich którzy jeszcze o mnie nie zapomnieli
Czy wróciłaś tylko po to aby uzyskać głosy na swoją fotkę?
Użytkownik Janko napisał w wiadomości:
> Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości:> to zwracam się z>
> prośbąhttp://foto.onet.pl/duracell/3,1,1,12,5,zdjecia.html tu jest
> moje> zdjecie wstawione na konkurs zatytułowane " Płyną sobie
> płyną"> autorstwa xabas proszę zagłosujcie. jak wygram... nie
> zapomnęwesołe> uśmieszki dla wszystkich którzy jeszcze o mnie nie
> zapomnieliCzy wróciłaś tylko po to aby uzyskać głosy na swoją fotkę?
A Ty??? kto Ty jesteś?????? tylko nie odpowiedz - Polak mały !!!
Szanowna "alman" uprzejmie informuję, że jestem mężczyzną (66 lat), emerytowanym nauczycielem, pasjonatem fotografii, kolekcjonerem znaczków pocztowych. Uwielbiam czytać, nie umiem śpiewać, w każdej dyskusji słucham argumentów drugiej strony i nigdy nie ubliżam moim rozmówcom. Wnioskuję, że oburzyło Cię moje pytanie skierowane do "kamaxyz". Po pierwsze, nie rozumiem dlaczego czujesz się upoważniona do występowania w imieniu mojej dobrej znajomej? Po drugie uważam, że każda fotka zachęci do głosowania na nią, jeśli jest dobra, zaś zakładanie wątku po to, aby zachęcać do głosowania "po znajomości", nie jest do końca rzetelne. Nie pomyliłaś się - jestem Polakiem, ale...dużym (nie małym jak podejrzewałaś). Pozdrawiam serdecznie. Z poważaniem Janko
Szanowny "Janko", nie poczułam się upoważniona do występowania w imieniu Twojej "dobrej znajomej", nie śmiałabym tego zrobić, nic mnie też nie oburzyło, ale zjawiłeś się tak znienacka na forum /wiem, wiem, zarejestrowany jesteś od roku/, do tego Twój ton wypowiedzi wydał się tak znajomy, że.....pomyślałam....e, nieważne, przecież już powiedziałeś kim jesteś. Chociaż........kto wie....?
A może zrobiłam się podejrzliwą....emerytką....ale nigdy nie byłam nauczycielem i może dlatego .....pozdrawiam!!!
Zagłosowałam, a jakże.
zwróciłam się prosząc o głos po "starej znajomości"

pozdrawiam i dziękuję..
a każdy zadecyduje w/g swego sumienia
Masz i mój głos !! a
osobami które boją się ujawnić , ale lubią dołożyć,nie przejmuj sie.
Pozdrawiam
Zagłosowałam i ja!