Dzisiaj zostalam babcia .Mam cudowna wnuczke Karolinke ,ktora urodzila sie dziasiaj rano.Jestem szczesliwa,ze wreszcie zostalam babcia.
Gratulacje!!!
Serdecznie gratuluje nie tylko Babci, ale i calej szczesliwej rodzince. Niech sie mala Karolinka chowa zdrowo.
Cieszę się razem z Tobą.Nie przesadź tylko z rozpuszczaniem wnusi,bo Ci rodzice Małej tego nie wybaczą
Gratulacje i najlepsze życzenia dla całej rodzinki.
Moje gratulacje!!!
Gratuluję!!!wiem co to znaczy!!! zdrówka życzę
Gratuluję szczęśliwej babci. Niech się zdrowo chowa
gratulacje
Gratulacje!
gartuluję z całego serca ;) to musi byc miłe uczucie :))
To cudownie. Serdecznie gratuluję.
Gratuluję i życzę zdrówka dla Karolinki, niech się dobrze chowa i szybko rośnie.
gratuluje to wspaniala nowina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! duzo zdrowka dla maluszka!!!
Wielkie Gratulacje !!!!!! Zycze dużo zdrowia wnusi , świezo upieczonej mamie no i oczywiscie dumnej babci !!!!!!
Gratuluję WNUSI, a maleńkiej życzę aby rosła duża, silna i zdrowa, i żeby była źródłem nieustannej radości.
serdeczne gratulacje,dużo dużo zdrówka dla małej.
Niech sie chowa zdrowo !!! Gratulacje dla Babci i Rodzicow ..
Ale się będzie działo! Gratuluję z całych sił :-)
Dziekuje Wszystkim za zyczenia i gratulacje.Bardzo sie wzruszylamJestem w 100% pewna ze WZ to Wielka Rodzina.Jeszcze taz dziekuje i pozdrawiam.maria.
super i ja sie dolacze! Niech sie dzieciatko zdrowo chowa! A dumnej Babci i Rodzicom jeszcze wiele zdrowka i pociechy z malutkiegi skrzata.
To wspaniale !cudowne jest to jak powiększa sie rodzina i kolejne maleństwo cieszy całą rodzine.Teraz najważniejsze żeby Karolinka i jej mama miały dużo sił i zdrówka!Pozdrawiam
gratulacje i pozdrowienia dla rodziców
Dzisiaj zostalam babcia .Mam cudowna wnuczke Karolinke ,ktora urodzila sie dziasiaj rano.Jestem szczesliwa,ze wreszcie zostalam babcia.
Gratulacje!!!
Serdecznie gratuluje nie tylko Babci, ale i calej szczesliwej rodzince. Niech sie mala Karolinka chowa zdrowo.
Cieszę się razem z Tobą.Nie przesadź tylko z rozpuszczaniem wnusi,bo Ci rodzice Małej tego nie wybaczą
Gratulacje i najlepsze życzenia dla całej rodzinki.
Moje gratulacje!!!
Gratuluję!!!wiem co to znaczy!!! zdrówka życzę
Gratuluję szczęśliwej babci. Niech się zdrowo chowa
gratulacje
Gratulacje!
gartuluję z całego serca ;) to musi byc miłe uczucie :))
To cudownie. Serdecznie gratuluję.
Gratuluję i życzę zdrówka dla Karolinki, niech się dobrze chowa i szybko rośnie.
gratuluje to wspaniala nowina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! duzo zdrowka dla maluszka!!!
Wielkie Gratulacje !!!!!! Zycze dużo zdrowia wnusi , świezo upieczonej mamie no i oczywiscie dumnej babci !!!!!!
Gratuluję WNUSI, a maleńkiej życzę aby rosła duża, silna i zdrowa, i żeby była źródłem nieustannej radości.
serdeczne gratulacje,dużo dużo zdrówka dla małej.
Niech sie chowa zdrowo !!! Gratulacje dla Babci i Rodzicow ..
Ale się będzie działo! Gratuluję z całych sił :-)
Dziekuje Wszystkim za zyczenia i gratulacje.Bardzo sie wzruszylamJestem w 100% pewna ze WZ to Wielka Rodzina.Jeszcze taz dziekuje i pozdrawiam.maria.
super i ja sie dolacze! Niech sie dzieciatko zdrowo chowa! A dumnej Babci i Rodzicom jeszcze wiele zdrowka i pociechy z malutkiegi skrzata.
To wspaniale !cudowne jest to jak powiększa sie rodzina i kolejne maleństwo
cieszy całą rodzine.Teraz najważniejsze żeby Karolinka i jej mama miały dużo sił i zdrówka!Pozdrawiam
gratulacje i pozdrowienia dla rodziców