Jako zona Niemca -mam trudno . Jeszcze trudniej maja nasze dzieci .Tak strasznie bym chciala 0:1 oczywiscie dla nas. Jedno jest pewne . Bez wzgledu na wynik - jutro u nas cichy dzien .Po ostatnim meczu Polska -Niemcy oswiadczylam , ze przy nastepnej okazji wyprowadzam sie z domu . Oczywiscie tylko na ten dzien. Nie mialam pojecia , ze to tak szybko nastapi .... . Ja wiem , ze bedzie trudno . Cala moja nadzieje w Borucu . Nie chce wiecej niz 0:1 . Beata
Zycze Wam, aby spelnily sie Wasze marzenia. Wynik bedzie z pewnoscia taki, jaki wywalcza obie druzyny a wygraja lepsi .. a jesli nie ma lepszych to bedzie remis! :)
Żarłoczki jaki stawiacie wynik jutrzejszego meczu ?
Serce mówi,że wygrają nasi a rozum że Niemcy......zobaczymy,wygra lepszy.Stawiam 2:1 dla naszych zachodnich sąsiadów i obym się myliła!!!
Użytkownik maniuś napisał w wiadomości:
> Żarłoczki jaki stawiacie wynik jutrzejszego meczu ?
1:0 dla naszych ma sie rozumieć ;)) trzymam kciuki :))
Ja stawiam na naszych...hi hi moj maz jest niemcem......no zobaczymy kto bedzie myl gary....
Jako zona Niemca -mam trudno . Jeszcze trudniej maja nasze dzieci .Tak strasznie bym chciala 0:1 oczywiscie dla nas.
Jedno jest pewne . Bez wzgledu na wynik - jutro u nas cichy dzien .Po ostatnim meczu Polska -Niemcy oswiadczylam , ze przy nastepnej okazji wyprowadzam sie z domu . Oczywiscie tylko na ten dzien. Nie mialam pojecia , ze to tak szybko nastapi .... .
Ja wiem , ze bedzie trudno . Cala moja nadzieje w Borucu . Nie chce wiecej niz 0:1 .
Beata
...........to będzie wynik remisowy :)
kciuki za naszych bede trzymal :) 2:1 oby bylo :)
POLSKA!!!!!!!
Zycze Wam, aby spelnily sie Wasze marzenia. Wynik bedzie z pewnoscia taki, jaki wywalcza obie druzyny a wygraja lepsi .. a jesli nie ma lepszych to bedzie remis! :)