'Niech smutek zniknie w górskim potoku. By radość kwitła, jak róża co roku. By na Waszych twarzach promyczek słońca, Nigdy nie zniknął i trwał do końca. By najpiękniejsze chwile W Waszym życiu trwały wiecznie.' Shaera
Marylka, życzeń moc zasyła, i kwiatów ...wiązankę, Byś zawsze radosna i szczęśliwa była, Życie było dalej pelne niespodzianek, Wiesz kto tak sklada Życzenia.... Kazik....czy tez Janek.
P.S. I żeby przypadkiem Cie powaga nie zbrzydla, Poczytaj sobie kawalek wierszydla.
Chwila uniesienia, rozkoszy chwila, …
I naście lat temu świat ujrzała Maryla. Lecz jakieś'ci licho Ją podkusiło, A może w kraju zbyt ciasno Jej było … Spakowała manatki , męża i dziecię, Poszła szukać czegoś, gdzieś, w świecie… Podrosła przez ten czas nabrała wigoru, Dystansu do życia nabrała, dekagramów kilka … No i humoru. Tak Jej minęło latek … niby chwilka. Weszła do jakiejś „sekty”, powiedzmy to otwarcie, Co ma coś wspólnego …z jakimś „żarciem”. Rozruszała bractwo co się wciąż modliło, Świat poweselał, Jej latek ubyło…. Pisać by długo, wyszczególniać Jej zasługi, Wierszyk byłby ciut, ciut za długi… Na tym skończę na razie, z prostej to przyczyny.. Lecę na kawkę i torcik i … Jej Urodziny, A jak się uda (ijeśli zdążę!) to i lampkę wina… Teraz wiecie dlaczego skróciłem wierszyk… To właśnie przyczyna.
Hahahahaha ales mi narobil radochy i balaganu :)))) Tzn. balaganu narobilam sobie sama, bo wlasnie przylecialam z gimnastyczenia, glodna jak wilk, a ze lasa jestem na zyczenia ;) zasiadlam przed kompem z kanapka z mozzarelli, pomidorka i bazylii .... no i zaczelam czytac.... Jak juz doszlam do Twojego wierszyka, to wlasnie mialam pelne usta i z niepochamowanej radosci parsknelam sobie solidnie na klawiature... Pisze ten komentarz po 10 minutowym czyszczeniu klawiatury i wydlubywaniu resztek pomidorka i mozzarelii..... Dziekuje, dziekuje i jeszcze raz dziekuje :)))))) Wierszyk jest super !!!!!!!!!! I tylko szkoda, ze ten torcik i kawe dostaniesz wirtualnie :(( ale za to w Otominie dostaniesz pychola :)))))
po 1- zdrowia dobrego, po 2 -życia pięknego, po 3 - smutków niewielu, po 4 - dojścia do celu, po 5 - przyjaciół licznych, po 6 - samych dni ślicznych, po 7 - uśmiechu na twarzy, po 8 - dalekich wojaży, po 9 - błogiego snu, po 10 - lat życia STU.
wszystkiego co sie szczęsciem zwie życzy makusia :)
Wszystkiego Naj..Naj..Naj zyczy Kaska
Najserdeczniejsze Życzenia !!!!
wszystkiego co najlepsze ! :):):)
Najlepsze zyczenia urodzinowe! Spelnienia wszystkich marzen! Duzo zdrowia zyczy Glumanda
1 0 0 L A T i samych szczęśliwych dni

Jak najmniej trosk,
Słońca każdego ranka,
Dużo zdrowia i uśmiechu.
Wszystkiego najlepszego dziewczyny !!!!!!
Jubilatkom składam najserdeczniejsze życzenia zdrowia,szczęścia,pomyślności i spełnienia marzeń!Sto lat!!!
Dziękuje bardzooo zapraszam na torcika truskawkowego.
Przyjmij i ode mnie moc najserdeczniejszych życzeń

z okazji ...(jeśli dobrze policzyłem) ... 18-tych urodzin...a jeśli chodzi o torta...to nie odmówię.
Janek
Wszystkiego naj .... , naszym jubilatkom. 100 lat !!!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!!!!
Wszystkiego najlepszego, z okazji urodzin!!!
Wszystkiego najlepszego!
wszystkiego najlepszego!
By radość kwitła, jak róża co roku.
By na Waszych twarzach promyczek słońca,
Nigdy nie zniknął i trwał do końca.
By najpiękniejsze chwile
W Waszym życiu trwały wiecznie.'
Shaera
Wszystkiego dobrego Drogie Panie,samych słonecznych dni życzy Renata
w szczęściu płynie.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Wszystkiego najlepszego !!!
Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, zdrowia, pomyślności i niekończącej się miłości.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin życzy rynia2.
Dziekuje, dziekuje wszystkim bardzo serdecznie :)))))
A dla mojej bilizniaczki zodiakalnej Kasiak 73 przesylam zyczenia wszystkiego najlepszego !!!!!
duzo zdrowia oraz samych najpiekniejszych chwil!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdrowka, radosci i wszystkiego co najlepsze ;-)
Marylka, życzeń moc zasyła,
.wiązankę,
i kwiatów ..
Byś zawsze radosna i szczęśliwa była,
Życie było dalej pelne niespodzianek,
Wiesz kto tak sklada Życzenia....
Kazik....czy tez Janek.
P.S.
I żeby przypadkiem Cie powaga nie zbrzydla,
Poczytaj sobie kawalek wierszydla.
I naście lat temu świat ujrzała
Maryla.
Lecz jakieś'ci licho Ją podkusiło,
A może w kraju zbyt ciasno Jej było …
Spakowała manatki , męża i dziecię,
Poszła szukać czegoś, gdzieś, w świecie…
Podrosła przez ten czas nabrała wigoru,
Dystansu do życia nabrała, dekagramów kilka …
No i humoru.
Tak Jej minęło latek … niby chwilka.
Weszła do jakiejś „sekty”, powiedzmy to otwarcie,
Co ma coś wspólnego …z jakimś „żarciem”.
Rozruszała bractwo co się wciąż modliło,
Świat poweselał, Jej latek ubyło….
Pisać by długo, wyszczególniać Jej zasługi,
Wierszyk byłby ciut, ciut za długi…
Na tym skończę na razie, z prostej to przyczyny..
Lecę na kawkę i torcik i …
Jej Urodziny,
A jak się uda (ijeśli zdążę!) to i lampkę wina…
Teraz wiecie dlaczego skróciłem wierszyk…
To właśnie przyczyna.
Hahahahaha ales mi narobil radochy i balaganu :)))) Tzn. balaganu narobilam sobie sama, bo wlasnie przylecialam z gimnastyczenia, glodna jak wilk, a ze lasa jestem na zyczenia ;) zasiadlam przed kompem z kanapka z mozzarelli, pomidorka i bazylii .... no i zaczelam czytac.... Jak juz doszlam do Twojego wierszyka, to wlasnie mialam pelne usta i z niepochamowanej radosci parsknelam sobie solidnie na klawiature... Pisze ten komentarz po 10 minutowym czyszczeniu klawiatury i wydlubywaniu resztek pomidorka i mozzarelii.....
Dziekuje, dziekuje i jeszcze raz dziekuje :)))))) Wierszyk jest super !!!!!!!!!! I tylko szkoda, ze ten torcik i kawe dostaniesz wirtualnie :(( ale za to w Otominie dostaniesz pychola :)))))
siup za wasze:)
cmok !!!!
Wszystkiego najlepszego!!!
po 1- zdrowia dobrego,
po 2 -życia pięknego,
po 3 - smutków niewielu,
po 4 - dojścia do celu,
po 5 - przyjaciół licznych,
po 6 - samych dni ślicznych,
po 7 - uśmiechu na twarzy,
po 8 - dalekich wojaży,
po 9 - błogiego snu,
po 10 - lat życia STU.
Wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen, duzo usmiechu i radosci, poczucia humoru, oraz 100 lat zycia w zdrowiu i dobrobycie ;)))
Wszystkiego Naj Naj!!!!!!!!!!!!!!!!
Dużo zdrowia i radości,
szczęścia w życiu i miłości,
mocy najpiękniejszych wrażeń
i spełnienia wszystkich marzeń!
Wszystkiego najlepszego!!!
Wszystkiego najlepszego!
no jak moglam przeoczyc! Wszystkiego naj, najlepszego! Kochanej Marylce Potworoiwi Zamorskiego buziaki i zostan jaka jestes! Tobie kasiaku rowniez spelnienia marzen i zdrowka.