Ludzie, czy polscy politycy nie maja juz sie czym zajmowac ? Zadanie by pozbawic Podolskiego polskiego obywatelstwa to skandal. Pytam sie za co ? Za to ze strzelil 2 gole polskiej druzynie, to co za 3 dostanie zakaz wjazdu do Polski, za 4 wiezienie, za 5....? No to polscy pilkarze musza sie pilnowac, bron boze nie strzelic bramki samobujczej...
Tym razem dostalam "wnerwa" (zeby nie powiedziec inaczej) co maja politycy do obywatelstwa?? Jakim prawem mozna pozbawic obywatelstwa kogos, kto sie w danym kraju urodzil ?? Nie mialabym nic przeciwko decyzji politykow w sprawie obywatelstwa "nabytego" ale "z urodzenia" ????????? To jest wlasnie skandal !!!!!!!!!! Kurza twarz, ja wyjezdzajac 30 lat temu z komunistycznej Polski dostalam paszport "w jedna strone", w ktorym jak wol bylo napisane "prawo jednokrotnego przekroczenia granicy PRL" i wcale nie jechalam reprezentowac innych barw narodowych na forum swiatowym, wrecz przeciwnie, sprzatalam, klecilam wiazanki kwiatowe, a teraz wyciskam wagry............i tez uznano mnie za wroga.... A przeciez w tamtych czasach to w zasadzie my "solidarnosciowcy" z internowania dostawalismy "kopa" od owczesnych wladz, bo jak mozna inaczej nazwac fakt, ze moj byly maz po internowaniu nie mogl dostac pracy przez 10 miesiecy, mimo, ze akurat hydraulicy byli wszedzie poszukiwani. Nawet kilka razy zostal "przyjety" a nastepnego dnia, byl telefon "przepraszamy, ale ..." No myslalam sobie to komuna, ale dzis mysle sobie, ze nic sie nie zmienilo. Ten pacyk Orzechowski (czy jak mu tam) mowi, ze rozumie sytuacje jesli ktos wyjezdza zarobkowo, bo go sytuacja rodzinna zmusza..... A moze kretyn jeden z drugim wzial by sie za poprawe sytuacji gospodarczej, wlasnie po to, zeby "sytuacja nie zmuszala" .................Ulzylam sobie ............... wrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem czym Wy się tu emocjonujecie, gość w chwili obecnej jest nikim, a dzięki takiej wypowiedzi/prowokacji media się nim zainteresowały i o to tylko chodziło.. żeby zwrócić raz jeszcze na siebie uwagę. Pozdrawiam
A my rano z mężem mieliśmy ubaw po pachy słuchając radia - a to towar bardzo, ale to bardzo u nas deficytowy niestety- więc mogę tylko panu O. podziękować za dostarczenie rozrywki. Pod tym wzdględem to oni są niezawodni, hahahaha p.
Zabrałem glos pod artykulem opisujacym tego idiote (tam też tak go nazwalem podpisując się adresem e-ilowym, tak więc nie popełniam tu wykroczenia ublizenia temu ...) i powatarzam IDIOTA ,...a na dodatek był reformatorem oświaty ... Co się dziwić, że ma taki pomysł. Jesli pamiętam to wywodzi się z LPR-u. A tam oszołomów pełno.
skad masz taka wiadomosc???
Tez o tym słyszłam,mówili w jakis wiadomosciach.Paranoja poprostu...
http://sport.onet.pl/0,1264200,1767363,wiadomosc.html
oki teraz moga wszyscy poczytac:) hehehe
jaja na calego :)
Tutaj mozna posluchc tego pana: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88719,5293931,Orzechowski_chce_odebrac_obywatelstwo_Podolskiemu.html
Tym razem dostalam "wnerwa" (zeby nie powiedziec inaczej) co maja politycy do obywatelstwa?? Jakim prawem mozna pozbawic obywatelstwa kogos, kto sie w danym kraju urodzil ?? Nie mialabym nic przeciwko decyzji politykow w sprawie obywatelstwa "nabytego" ale "z urodzenia" ????????? To jest wlasnie skandal !!!!!!!!!!
Kurza twarz, ja wyjezdzajac 30 lat temu z komunistycznej Polski dostalam paszport "w jedna strone", w ktorym jak wol bylo napisane "prawo jednokrotnego przekroczenia granicy PRL" i wcale nie jechalam reprezentowac innych barw narodowych na forum swiatowym, wrecz przeciwnie, sprzatalam, klecilam wiazanki kwiatowe, a teraz wyciskam wagry............i tez uznano mnie za wroga.... A przeciez w tamtych czasach to w zasadzie my "solidarnosciowcy" z internowania dostawalismy "kopa" od owczesnych wladz, bo jak mozna inaczej nazwac fakt, ze moj byly maz po internowaniu nie mogl dostac pracy przez 10 miesiecy, mimo, ze akurat hydraulicy byli wszedzie poszukiwani. Nawet kilka razy zostal "przyjety" a nastepnego dnia, byl telefon "przepraszamy, ale ..." No myslalam sobie to komuna, ale dzis mysle sobie, ze nic sie nie zmienilo. Ten pacyk Orzechowski (czy jak mu tam) mowi, ze rozumie sytuacje jesli ktos wyjezdza zarobkowo, bo go sytuacja rodzinna zmusza..... A moze kretyn jeden z drugim wzial by sie za poprawe sytuacji gospodarczej, wlasnie po to, zeby "sytuacja nie zmuszala" .................Ulzylam sobie ............... wrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tutaj sa "wypociny" tego pana, mozna sie do nich ustosunkowac i "ulzyc" sobie..:)
http://miroslaw-orzechowski.blog.onet.pl/1,AR3_2008-06_2008-06-01_2008-06-30,index.html
ulżyłam sobie.....ech rece opadaja
Nie wiem czym Wy się tu emocjonujecie, gość w chwili obecnej jest nikim, a dzięki takiej wypowiedzi/prowokacji media się nim zainteresowały i o to tylko chodziło.. żeby zwrócić raz jeszcze na siebie uwagę.
Pozdrawiam
Ja też tak uważam.Chciał być bohaterem chwili a stał się głupkiem i zerem i na dodatek przynosi wstyd nam, którzy mieszkają poza Polską.
A my rano z mężem mieliśmy ubaw po pachy słuchając radia - a to towar bardzo, ale to bardzo u nas deficytowy niestety- więc mogę tylko panu O. podziękować za dostarczenie rozrywki. Pod tym wzdględem to oni są niezawodni, hahahaha
p.
Zabrałem glos pod artykulem opisujacym tego idiote (tam też tak go nazwalem podpisując się adresem e-ilowym, tak więc nie popełniam tu wykroczenia ublizenia temu ...) i powatarzam IDIOTA ,...a na dodatek był reformatorem oświaty ... Co się dziwić, że ma taki pomysł. Jesli pamiętam to wywodzi się z LPR-u. A tam oszołomów pełno.
Użytkownik Janek napisał w wiadomości:
> .a na dodatek był
> reformatorem oświaty ...
O, i to warto było przypomnieć! Dokładnie o tym samym pomyślałam.