prosze o pomoc! rozsmakowuje sie w róznego rodzaju drinkach bez roznicy alkoholowe nie alkoholowe ale mam maly problem z miarami. wie ktos moze i podzieli sie ze mna ta wiedza ile to jest, np.: 1 czesc wodki, 5 czesci grenadiny. co to za czesci ??!! z gory bardzo dziekuje
Się na drinkach nie znam, ale tak na zdrowy rozsądek: czy nie chodzi tu po prostu o proporcje? Na przykład naparstek wódki to pięć naparstków grenadiny... setka wódki to pięć setek grenadiny... szklanka wódki to pięć szklanek grenadiny itd
Bodek, ales Ty traba czasami :)) napisales zestaw skladnikow: Janek, Bahus, Tex55, Lajan, Bodek ........ A Marinik to co ???? Patyk od kaszanki ?????????????? I nawet jak sie Marinik delikatnie upomnial, ze czegos tu brakuje to Ty jedziesz z ogorkami .......Jakzes Ty zdal te testy na moderatora ?????????????????????
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > Bodek, ales Ty traba czasami :)) napisales zestaw skladnikow: Janek, Bahus, > Tex55, Lajan, Bodek ........ A Marinik to co ???? Patyk od kaszanki > ?????????????? I nawet jak sie Marinik delikatnie upomnial, ze czegos tu > brakuje to Ty jedziesz z ogorkami .......Jakzes Ty zdal te testy na moderatora > ?????????????????????
masz ci los !!!! przepraszam ze nie wymienilem wszytkich facetow na tej liscie co sa uzytkownikami :):):):) tak jakos odruchowo napisalem :) bo jeszcze mozna dozucic Zbycha, andyf24 i wiele innych :):):):):) ale skoro bahus nie ma checi to mysle ze mozna na jego prosbe usunac :) bo wodki jest na tyle a bahusik tylko o piwie :) hehehe chyba ze na ochotnika bedzie szedl na CPN po dodatkowe zlote napoje:):):):):):)
a co do moderatora -- hmmmm moze zrobic referendum czy sie sprawdzam czy nie :) i zobaczymy czy sie nadaje :)
Bahusie, to jak to jest z tymi testami?? niektorzy moga ominac ;)) ??? Jak ja zlozylam 3 podania, klucz od mieszkania, fotografie ojca i zaswiadczenie o zbieraniu stonki wraz z checia dostania sie na posade..... To powiedziales, ze musze zdac testy i mam byc biegla w mowie, pismie i uczynku ....:))))) no to sie wystraszylam ;))) A teraz sie okazuje, ze Bodek tak bezbolesnie zalapal sie na posade .... Oj bedziesz mi sie musial wytlumaczyc w tym Otominie ;))))))
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości: a co do moderatora -- hmmmm moze zrobic referendum czy > sie sprawdzam czy nie :) i zobaczymy czy sie nadaje :) ps : jakie testy??? > :P:P:P:P:P:P:P:P:P hehe
No kolego ;) jak nie wiesz jakie testy, to znaczy, ze naprawde je przerabales :)))) wiec teraz daj sobie spokoj z referendum :)))) Demokracji Ci sie zachciewa ????? :)))) wiesz tak po przyjacielsku Ci podpowiem, ze juz niejeden sie na tym poslizgnal, wiec jak sie dochrapales "wadzy" to trzymaj :))))))
prosze o pomoc!
rozsmakowuje sie w róznego rodzaju drinkach bez roznicy alkoholowe nie alkoholowe ale mam maly problem z miarami. wie ktos moze i podzieli sie ze mna ta wiedza ile to jest, np.: 1 czesc wodki, 5 czesci grenadiny. co to za czesci
??!! z gory bardzo dziekuje
To proste. Jeśli odmierzasz np. kieliszkiem, no to wódki będzie 1 kieliszek, a grenadiny 5 kieliszków tej samej wielkości. Przyjemnego drinkowania:D
Pozdrawiam serdecznie:)
potrzebujesz skladnikow:
Janek
Bahus
Tex55
Lajan
Bodek
nastepnie stawiasz 4 litry wodeczki
ze 4 piwka z lodoweczki
jakies tam przekaseczki
:):):):):):):):):)
a jakie proporcje Bodek ?
wiadomo ze po jednej sztuce :):):) heheheh
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:

> wiadomo ze po jednej sztuce :):):) heheheh
Bodek ja się na taką imprezę nie piszę...phiiii jedno piwko....Toż to wręcz obraza mojej czcigodnej facjaty.
Bahus
A na przekąske babeczki ?
Wcale mi sie ten zestaw skladnikow nie podoba.
Zdecydowanie brakuje czegos dla pelni walorow smakowych
:)))))))
no to moze jakies ogoreczki obok flaszeczki :):):):)
Bodek, ales Ty traba czasami :)) napisales zestaw skladnikow: Janek, Bahus, Tex55, Lajan, Bodek ........ A Marinik to co ???? Patyk od kaszanki ?????????????? I nawet jak sie Marinik delikatnie upomnial, ze czegos tu brakuje to Ty jedziesz z ogorkami .......Jakzes Ty zdal te testy na moderatora ?????????????????????
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:

Ty jedziesz z ogorkami .......Jakzes Ty zdal te testy na moderatora
> ?????????????????????
Pewnie przekupił decydentów....
Bahus
Tez mi to wlasnie przekupstwem pachnialo :))) tylko bylam ciekawa czy sie przyzna :))))
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:
> Bodek, ales Ty traba czasami :)) napisales zestaw skladnikow: Janek, Bahus,
> Tex55, Lajan, Bodek ........ A Marinik to co ???? Patyk od kaszanki
> ?????????????? I nawet jak sie Marinik delikatnie upomnial, ze czegos tu
> brakuje to Ty jedziesz z ogorkami .......Jakzes Ty zdal te testy na moderatora
> ?????????????????????
masz ci los !!!!
przepraszam ze nie wymienilem wszytkich facetow na tej liscie co sa uzytkownikami :):):):)
tak jakos odruchowo napisalem :)
bo jeszcze mozna dozucic Zbycha, andyf24 i wiele innych :):):):):)
ale skoro bahus nie ma checi to mysle ze mozna na jego prosbe usunac :) bo wodki jest na tyle a bahusik tylko o piwie :) hehehe
chyba ze na ochotnika bedzie szedl na CPN po dodatkowe zlote napoje:):):):):):)
a co do moderatora -- hmmmm moze zrobic referendum czy sie sprawdzam czy nie :) i zobaczymy czy sie nadaje :)
ps : jakie testy??? :P:P:P:P:P:P:P:P:P hehe
Z moderatorami to tak jak z policją....wszyscy wiedzą że musi być, a mało kto ją lubi. Tak więc Bodku raczej o referendum się nie proś
Bahus
Bahusie, to jak to jest z tymi testami?? niektorzy moga ominac ;)) ??? Jak ja zlozylam 3 podania, klucz od mieszkania, fotografie ojca i zaswiadczenie o zbieraniu stonki wraz z checia dostania sie na posade..... To powiedziales, ze musze zdac testy i mam byc biegla w mowie, pismie i uczynku ....:))))) no to sie wystraszylam ;))) A teraz sie okazuje, ze Bodek tak bezbolesnie zalapal sie na posade .... Oj bedziesz mi sie musial wytlumaczyc w tym Otominie ;))))))
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:
a co do moderatora -- hmmmm moze zrobic referendum czy
> sie sprawdzam czy nie :) i zobaczymy czy sie nadaje :) ps : jakie testy???
> :P:P:P:P:P:P:P:P:P hehe
No kolego ;) jak nie wiesz jakie testy, to znaczy, ze naprawde je przerabales :)))) wiec teraz daj sobie spokoj z referendum :))))
Demokracji Ci sie zachciewa ????? :)))) wiesz tak po przyjacielsku Ci podpowiem, ze juz niejeden sie na tym poslizgnal, wiec jak sie dochrapales "wadzy" to trzymaj :))))))
taaa !!!!!! tylko limuzyny i domu sluzbowego nie daja !!!! :):):):):):):)
hahahaha
To ich moze troche postrasz, ze konkurencja "oferuje wiecej" :))) na dowod masz tego inteligencika z reklamy :)))))
no Marylko - WIELKA BUZKA dla Ciebie :)))))))))