Kochani bardzo Was proszę o dobre słowo dla naszej koleżanki Alicji 37;o przesłanie pozytywnych fluidów;których bardzo potrzebuje. Mam nadzieje,że mogę na Was liczyć ja jako pierwsza ślę same pozytywne fluidki.Alu trzymaj się dzielnie jesteśmy z Tobą.!!!
Juz leci transport przez ocean. Alu trzymam kciuki, przesylam dobre mysli, energie, fluidy..... wszystko co jest potrzebne. Pamietaj, ze po burzy zawsze swieci slonce, a po nocy jest znow nowy piekny dzien.
kochana Alu pamietaj o tym ze zawsze masz wokol siebie ludzi zyczliwych ktorzy bardzo Ciebie lubia niektorym badzo pomagasz slowem i wsparciem teraz kolej na nas wysylam Tobie moc fluidow pozytywnych trzymaj sie
po przeczytaniu wiersza juz wiedziałam ze cos nie tak :( trzymaj sie Alusiu , i pamietaj że nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło byc gorzej , przesyłam moc pozytywnych mysli w Twoją strone
Alusiu, cokolwiek "stoi" na Twojej drodze, cokolwiek spędza Ci sen z powiek,cokolwiek... teraz już idzie moc fluidów i ona zamieni wszystko...bys mogła się uśmiechać. Pamietaj jednak by wierzyć, że w życiu jest tyle samo złego, co dobrego. Teraz czas na to drugie :-)
Kochane moje Żarłoczki,wielkie dzięki za wszystkie miłe słówka i fluidy.Nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli,życie jest jak film i każdy z nas gra w nim jakąś rolę.Mnie ostatnio zdażają sie same dramaciki ale jakoś sobie poradze.Ponoć nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.Pozdrawiam Was gorąco.Dzięki,ze jesteście:)
Kochani bardzo Was proszę o dobre słowo dla naszej koleżanki Alicji 37;o przesłanie pozytywnych fluidów;których bardzo potrzebuje.
Mam nadzieje,że mogę na Was liczyć ja jako pierwsza ślę same pozytywne fluidki.Alu trzymaj się dzielnie jesteśmy z Tobą.!!!
Przesyłam Alicji37 moc pozytywnych fluidów !!!!
Juz leci transport przez ocean. Alu trzymam kciuki, przesylam dobre mysli, energie, fluidy..... wszystko co jest potrzebne.
Pamietaj, ze po burzy zawsze swieci slonce, a po nocy jest znow nowy piekny dzien.
Nie zawsze Marylko, nie zawsze...
p.
nie otwieraj żadnych puszek!
Trzymam kciuki i wysylam przesylka polecona dobra energie :)
kochana Alu pamietaj o tym ze zawsze masz wokol siebie ludzi zyczliwych ktorzy bardzo Ciebie lubia niektorym badzo pomagasz slowem i wsparciem teraz kolej na nas wysylam Tobie moc fluidow pozytywnych trzymaj sie
Trzymaj się. Trzymamy kciuki
Trzymaj sie
po przeczytaniu wiersza juz wiedziałam ze cos nie tak :( trzymaj sie Alusiu , i pamietaj że nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło byc gorzej , przesyłam moc pozytywnych mysli w Twoją strone
Głowa do góry!!! Jutro wstanie nowy dzień i będzie lepiej!!! Tego życzę Alusi z całego serca!!!
Juz zasyłam wszytskie jakie posiadam ;-)
ostatnio milion problemow, to energia juz zregenerowana i swiezutka!!!
ja przesylam rowniez !!!!
ps bahus maszyna jeszcze dziala???
SIUP - za Alicje i cokolwiek, co Jej potrzebne :)))))
ode mnie fluidki też lecą,wszystkiego dobrego!
Przesyłka ekspresowa - moc pozytywnej energii i trzymaj się...przecież musi być dobrze, innej opcji nie ma !!!!!
Dużo dobrych myśli przesyłam i osiągnięcia tego czego potrzebujesz Alu :)
Wszystkie moje dobre myśli śle do Alicji 37.Jestem zTobą.
Alicjo37, trzymaj się. Podobno czasem warto nie bać się zmian.
Alusiu, cokolwiek "stoi" na Twojej drodze, cokolwiek spędza Ci sen z powiek,cokolwiek... teraz już idzie moc fluidów i ona zamieni wszystko...bys mogła się uśmiechać. Pamietaj jednak by wierzyć, że w życiu jest tyle samo złego, co dobrego. Teraz czas na to drugie :-)
Kochane moje Żarłoczki,wielkie dzięki za wszystkie miłe słówka i fluidy.Nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli,życie jest jak film i każdy z nas gra w nim jakąś rolę.Mnie ostatnio zdażają sie same dramaciki ale jakoś sobie poradze.Ponoć nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.Pozdrawiam Was gorąco.Dzięki,ze jesteście:)
No i TAK TRZYMAĆ! :-)
Ja też wysyłam i pozdrawiam gorąco.
Alu, nie wiem co sie dzieje, ale jestem z Tobą! Można mnie czasem zastać wiesz gdzie, może znów Ci będę mogła pomóc. Pozdrawiam!
spozniona ale jeszcze podsylam malutki fluidzik tak na zapas :)