Czy ciagle wiatr nam w oczy wieje niesprawiedliwie, jak to ma miejsce we Francji (starczy, ze przegraja to juz jest tysiac "wiarygodnych" teorii w sprawie przegranej). Czy jestesmy jednak kiepscy? Tego glupka co za majtki pociagnal Austriaka powiesilabym natychmiast.
Maskra po prostu! Ale to nie sędzia zawinił tylko Lewandowski! Nerwy wzięły górę niestety. Sędzia widział poprzednie szarpanki Polaków w polu karnym i tylko czekał na okazję żeby nam przyfasolić tego karnego. Oko za oko, nasza bramka była wbita ze spalonego... Tutaj w Irlandii kto miał flagę białoczerwonych, wywieszał na balkonie. Widziałam grupki Polaków z wymalowanymi na czerwono-biało twarzami zmierzajacych do pubu z telebimem. I na co się nam to zdało? Ja już chyba nie będę oglądać meczów, za słabe nerwy mam. Poza tym pieniądze przeszły mi koło nosa, bo obstawiłam w zakładach że nasi wygrają 1:0 :(((
Niesłusznie uznana bramka ze spalonego i tak samo niesłuszny karny. Nie ma co szukać winnych . Taka jest prawda ,ze chłopaki grali koszmarnie i gdyby nie nasz bramkarz to byłoby przynajmniej 4:1 dla Austrii . I to nie był mecz Polska-Austria tylko Austria-Boruc .
W rankingu Fifa jestesmy na 28 miejscu a Austria na 92 ...żenada
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości: > Niesłusznie uznana bramka ze spalonego i tak samo niesłuszny > karny. Nie ma co szukać winnych . Taka jest prawda ,ze chłopaki > grali koszmarnie i gdyby nie nasz bramkarz to byłoby > przynajmniej 4:1 dla Austrii .I to nie był mecz Polska-Austria tylko > Austria-Boruc . W rankingu Fifa jestesmy na 28 miejscu a Austria na 92 ... > żenada
zgdzam sie Dorotko z Tobą , gdyby nie Boruc przegrali by z kretesem , muszą jeszcze dużuuuuuuuuu ćwiczyć aby grać !!
we Francji (starczy, ze przegraja to juz jest tysiac "wiarygodnych" teorii
w sprawie przegranej). Czy jestesmy jednak kiepscy? Tego glupka co za
majtki pociagnal Austriaka powiesilabym natychmiast.
za jakie majtki czy cos mi umknelo??
Maskra po prostu! Ale to nie sędzia zawinił tylko Lewandowski! Nerwy wzięły górę niestety. Sędzia widział poprzednie szarpanki Polaków w polu karnym i tylko czekał na okazję żeby nam przyfasolić tego karnego. Oko za oko, nasza bramka była wbita ze spalonego...
Tutaj w Irlandii kto miał flagę białoczerwonych, wywieszał na balkonie. Widziałam grupki Polaków z wymalowanymi na czerwono-biało twarzami zmierzajacych do pubu z telebimem. I na co się nam to zdało? Ja już chyba nie będę oglądać meczów, za słabe nerwy mam. Poza tym pieniądze przeszły mi koło nosa, bo obstawiłam w zakładach że nasi wygrają 1:0 :(((
Niesłusznie uznana bramka ze spalonego i tak samo niesłuszny karny.
Nie ma co szukać winnych . Taka jest prawda ,ze chłopaki grali koszmarnie i gdyby nie nasz bramkarz to byłoby przynajmniej 4:1 dla Austrii .
I to nie był mecz Polska-Austria tylko Austria-Boruc .
W rankingu Fifa jestesmy na 28 miejscu a Austria na 92 ... żenada
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości:
> Niesłusznie uznana bramka ze spalonego i tak samo niesłuszny
> karny. Nie ma co szukać winnych . Taka jest prawda ,ze chłopaki
> grali koszmarnie i gdyby nie nasz bramkarz to byłoby
> przynajmniej 4:1 dla Austrii .I to nie był mecz Polska-Austria tylko
> Austria-Boruc . W rankingu Fifa jestesmy na 28 miejscu a Austria na 92 ...
> żenada
zgdzam sie Dorotko z Tobą , gdyby nie Boruc przegrali by z kretesem , muszą jeszcze dużuuuuuuuuu ćwiczyć aby grać !!