Forum

Gawędy o jedzeniu

reklamy ach te reklamy

• Autor: anik_p Data: 2008-06-15 14:45:52

czasami te wciąż rozwijające się na cały ekran reklamy doprowadzają do szewskiej pasji... może by tak trochę sfolgować z tą częstotliwością i ilością reklam???

• Autor: roro Data: 2008-06-23 11:47:59

Użytkownik Shanna napisał w wiadomości:
    > poczytaj tu:
    > http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=172564&post=172699i tu:
    > http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=135203&post=137116

...a tak tylko z ciekawosci : kiedy sie tu w 2005 roku rejestrowalam,
    nie bylo tutaj jeszcze zadnych reklam (a moze ich juz po prostu nie pamietam?)
    moje pytanie : ktos moze wie, w jaki sposob mozliwe bylo wtedy istnienie tej
    (ale nie tylko) wspanialej stronki - bez reklam?

nieobeznana w temacie roro...

• Autor: Wkn Data: 2008-06-26 20:48:08

Kiedy się w 2005 roku rejestrowałaś oglądalność stronki była zupełnie inna, tanie było też łącze, które utrzymywaliśmy z własnej kieszeni. Od mniej więcej dwóch lat jest zupełnie inaczej - bez reklam musielibyśmy uczynić stronę płatną, a nie chcemy tego.
    pozdrawiam (i też nie lubię reklam, ale chyba się do nich przyzwyczaiłam, latających, podrygujących, miauczących i innych, których pomysłowość nie zna granic)

• Autor: roro Data: 2008-06-30 20:29:28

...bardzo dziekuje, Wkn !
    to sie nazywa rzeczowa odpowiedz!
    nie, platnej strony takze nikomu nie zycze,
    chociaz jest naprawde kazdej (prawie) ceny warta...

• Autor: frotka74 Data: 2008-06-23 13:54:49

Czasy się zmieniają ! A taka jest potrzeba aby reklamy nam towarzyszyły i poprostu trzeba przywyknąć .Temat co chwilę powraca do znudzenia :(:(:( 

• Autor: basia19 Data: 2008-06-15 15:59:01

Mnie one też rozgrzewają do czerwoności, niekiedy mam ochotę zlikwidować konto i nigdy tu nie wracać, ale szkoda mi takiej fajnej stronki, bo bardzo dużo z niej korzystam.

• Autor: Janek Data: 2008-06-27 09:10:59

Ze względu na mnogość reklam  to mam nie raz chetke wywalić telewizor przez okno,  a ostatnio i radio też.
    Ciekawy jestem, kiedy świat reklam dopadnie papier toaletowy i co tam będą reklamować.

• Autor: mysha2006 Data: 2008-06-27 16:46:55

Ostatnio dostałam jakiś tam katalog z Qella czy Bon Prixu i reklamowali tam papier na którym nadrukowane były krzyżówki (bodajże sudoku) żeby się nie nudzić w trakcie. Także wydaje mi się, że to już niedługo

• Autor: Wkn Data: 2008-06-27 21:13:27

Oj Janku, Janku, toż to oczywiste! Produkty Microsoftu

• Autor: Janek Data: 2008-06-28 20:40:58

No to doczekalismy się, świat schodzi na zas...e tematy, nie tylko w polityce ale i w reklamach.
    I niech ktoś mi powie, że nie potrafię przewidywac(?), jasnowidz od siedmiu boleści ...Tylko dlaczego przewiduję absurdy, żeby nie powiedzić dosadnie kretynizmy w każdej niemal dziedzinie życia.

" O tempora! O mores"

A co do tych krzyżówek, na papierze międzypośladkowym, dodają ołówek chociaż (?) no bo nie każą pisać chyba ...?!!!

• Autor: mysha2006 Data: 2008-06-28 21:08:29

Ołówka nie widziałam także chyba jednak dobrze myślisz

• Autor: alidab Data: 2008-07-06 00:32:15

Z powodu napastliwych reklam przeżywałam różne stopnie irytacji...:))) Od cierpliwego klikania poprzez niecenzuralny komentarz do ucieczki
    z ulubionej strony włącznie... Świadomość ich koniecznośći i chęć bywania na ulubionej stronie bez ograniczeń nakazywały oswoić potwora...:))) Po drodze oczy nauczyły się sprytnie omijać miejsca w których można się było spodziewać reklam.
    Pomysłem z piekła rodem okazały się reklamy pełnoekranowe i aby nie oglądać "znienawidzonego"produktu celebrowałam kolejny łyk kawy lub herbaty nie myśląc o tym, że właśnie teraz ktoś próbuje ograniczać moją wolność w nawigacji...
    Tak było do czasu...poziomek (truskawek?) ...:)))
    Dzięki tej poziomkowej grządce na moim monitorze uśmiechnęłam się i z przyjemnością klikając, stwierdziłam, że proces
    wychowania mnie jako świadomego internauty nie jest przesądzony. Jest szansa na sukces wychowawczy w kwestii wirtualnych realiów, przynajmniej dopóki nie znikną poziomki...:))))

• Autor: mysha2006 Data: 2008-07-06 10:41:55

Masz rację. Te poziomki nie są tak denerwujące jak inne reklamy.

Przejdź do pełnej wersji serwisu