Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Urlop Słowacja

• Autor: andzia005 Data: 2008-06-15 19:04:23

Drogie Żarłoczki,
    Urlop zbliża sie wielkimi krokami.Na poczatku lipca chciałam wyjechać z moim lubym na Słowację.I tutaj prosze was o rade ponieważ ofert jest cała masa niewiadomo co wybrać.Może ktoś z was ma jakies sprawdzone miejsce które mógłby polecić.Będę wam bardzo wdzięczna.Interesują mnie najbardziej oferty z własnym dojazdem bez wyzywienia ewentualnie z śniadaniem.Pozdrawiam Kochane Żarłoczki
    Agnieszka

• Autor: bea39 Data: 2008-06-15 19:37:29

Swego czasu spędziłam z dziećmi troszkę czasu w Trstenie.Wszędzie blisko i do ciepłych źródeł a i pozwiedzać też było co.

• Autor: andzia005 Data: 2008-06-16 11:23:15

Witaj,
    A masz moze namiary na jakieś noclegi sprawdzone??Byłabym Ci wdzieczna.A może inne miejsca nie koniecznie Słowacja masz jakies sprawdzone??
    Pozdrawiam
    Agnieszka

• Autor: bea39 Data: 2008-06-16 13:57:06

Z własnym dojazdem to może nasze Murzasichle( nie wiem czy dobrze podałam nazwę) Till ma namiary a ja musiałabym pogrzebać w domku. Miejscowość niedaleko Zakopanego, mając własny środek transportu masz wszędzie blisko. Ja miałam tylko rowery albo bus, nie było dnia żebyśmy z Małym siedzieli w pokoju.
    Poza tym tam każdym domu sa noclegi io nie ma z tym problemów.

• Autor: ekkore Data: 2008-06-16 13:21:08

Ja byłam w Dedinkach - na skraju Słowackiego Raju, nad zalewem - doskonała baza wypadowa w góry (zarówno samochodem jak i od razu z domu na piechotę), wiele innych atrakcji. Tam prawie każdy dom ma albo pokoje do wynajęcia, albo można wynająć samodzielny dom. Jest też hotel (choć wychodzi drożej niż noclegi na kwaterach prywatnych). Najprościej wygoglować sobie Dedinki i wyszukać odpowiednie dla siebie oferty - my tak zrobiliśmy.

• Autor: andzia005 Data: 2008-06-17 07:39:26

Witam,
    W zeszłym roku jechalismy slepo na objazdowy wypoczynek Wisła,Ustroń.Żywiec, itp.Co noc gdzie indziej ,bylko bardzo fajnie ale z noclegiem nie bylo łatwo.Dlatego teraz wybierajac sie nieco dalej wolałabym miec coś zarezerwowane i najlepiej sprawdzone przez kogos.Wiadomo ze ofert na ryku teraz jest tyle ze niewiadomo co wybrac.Wstepnie na oku mam cos zreszta dzieki waszej pomocy ale prosze Was jeszcze o pomoc no i jak ktos ma to konkretne namiary.Bede wdzieczna.
    Pozdrawiam
    Agnieszka

Przejdź do pełnej wersji serwisu