Kochani moi ,co sądzicie na temat przyjazni wirtualnej.Ja sądziłam,że taka nie może istnieć.....................i tu sie mile rozczarowałam.Istnieje.Miałam tego ostatnio dowód.Dziękuję.
Alu, na czym polega przyjaźń, ta nomalna, czy ta wirtualna, ... dla mnie to:szczerosc czasem aż do bólu (w obie strony!) tylko czasem ciężka do akceptacji, żeby nie było obrazy, wyimaginowanych "krzywd" etc ..etc... no i prawda ... Pozdrawiam K.
Kochani moi ,co sądzicie na temat przyjazni wirtualnej.Ja sądziłam,że taka nie może istnieć.....................i tu sie mile rozczarowałam
.Istnieje.Miałam tego ostatnio dowód.Dziękuję
.
Alu istnieje.Nie tylko Ty sie o tym przekonałaś.
istnieje...istnieje i moze byc tak samo trwala jak realna:)
pozdro gorace:):)
oczywiscie że istnieje :) a takiej wirtualnej przyjaciółce nie raz mówimy wiecej niż w realu ;))
Alu, na czym polega przyjaźń, ta nomalna, czy ta wirtualna, ... dla mnie to:szczerosc czasem aż do bólu (w obie strony!) tylko czasem ciężka do akceptacji, żeby nie było obrazy, wyimaginowanych "krzywd" etc ..etc... no i prawda ...
Pozdrawiam
K.
Alu, przyjazn jak kazde inne uczucie nie zna granic, ani ograniczen tego typu .... sa tylko czasem ludzie niezdolni do uczucia przyjazni.