Sto laaaat!!!! Sto laaaat!!!!!!!!! Niech żyje,żyje naaam!!!!!!! Sto laaaat!!!!!!! Sto laaaaat!!!!Niech żyje ,zyje nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz , jeszcze raz nieeeeeeeech żyjeeeeeeee , żyjeeeeee naaaaaaaaammm
Obudziłam się dzisiaj w niezbyt optymistycznym nastroju. Ponury dzień i ten deszcz jak na jesieni, przeprowadzkowy bałagan w mieszkaniu i na dzień dobry listonosz przynosi niedobrą wiadomość. Załączyłam komputer i oczywiście pierwsze WZ. I tu milutka niespodzianka..... takie piękne zyczenia, kwiaty i wypieki Dziękuję Wam wszystkim, deszcz dalej pada ale u mnie świeci slonce dzieki Wam Kochani.
Vikuniu, wszystkiego najlepszego w dniu Twoich urodzin!!!
STO LAT, STOA, LAT, STO LAT!!!
życzy Pati :)
Sto laaaat!!!! Sto laaaat!!!!!!!!! Niech żyje,żyje naaam!!!!!!!

Sto laaaat!!!!!!! Sto laaaaat!!!!Niech żyje ,zyje nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze raz , jeszcze raz nieeeeeeeech żyjeeeeeeee , żyjeeeeee naaaaaaaaammm
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeech żyjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Naaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego Najlepszego Vikuniu!
Wszystkiego najlepszego, zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń
Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego Najlepszego Vikuniu.
Wszystkiego najlepszego !!!
Wszystkiego najlepszego !!!! życzy ASTI
Wszystkiego najlepszego.
Wszelkiej radości i pomyślności
Najlepsze zyczonka,
duzo zdrowka i slonka,
humoru dobrego,
zycia kolorowego
i wielkich wrazen przy spelnianiu marzen!
Wszystkiego najlepszego
wszystkiego najlpeszego od makusi :) sto lat!!
Obudziłam się dzisiaj w niezbyt optymistycznym nastroju. Ponury dzień i ten deszcz jak na jesieni, przeprowadzkowy bałagan w mieszkaniu i na dzień dobry listonosz przynosi niedobrą wiadomość. Załączyłam komputer i oczywiście pierwsze WZ. I tu milutka niespodzianka..... takie piękne zyczenia, kwiaty i wypieki
Dziękuję Wam wszystkim, deszcz dalej pada ale u mnie świeci slonce dzieki Wam Kochani.
co Ty sobie życzysz!!!
Sto Lat !!!!!!!! Vikuniu :)))
By złożyć Ci życzenia.
Więc wyzywam los i proszę go,
By spełnił Twe życzenia.
Wszystkiego Najlepszego !!!!!!
Wszystkiego najlepszego!!!
Wszystkiego najlepszego !!!
Wszystkiego najlepszego!!!
Wszystkiego najlepszego i
życzy Stasia
Wszystkiego co najlepsze!