To są torty które zrobiłam 14 czerwca na drugą rocznicę moich wnuków bliźniaków... Wiktorka i mateuszka.. Tort Mateo: Tort Wiko: Oba torty na stole: i po pokrojeniu...
Piękne!!! Widać, ze dużo pracy Cie kosztowały :-)) Najlepsze życzenia dla Wnuków :-)) Pozdrawiam.
mmmm ale apetyczne ale zgłodniałam super torciki
Ale smakowicie wyglądają :))))) I super dekoracje... ile czasu potrzebowali chłopcy, żeby się z nimi "rozprawić" ? :)))))))))
Użytkownik Ave napisał w wiadomości: > Ale smakowicie wyglądają :))))) I super dekoracje... ile czasu potrzebowali > chłopcy, żeby się z nimi "rozprawić" ? :)))))))))Niewiele...
śliczne, wyglądaja bardzo apetycznie:)
Użytkownik mama Emilki napisał w wiadomości: > śliczne, wyglądaja bardzo apetycznie:)I tak też smakują...
Super pomysł z serduszkami swietny i wykonanie niezłe pewno sie wnuki ucieszyły gratuluje pomysłowości i oczywiscie wnuków także ;))
Super te torciki, pomysłowa dekoracja i pyszne. Pięknie miec taką babcię!!!A babcia szczęśliwa, gdy widzi radośc na twarzy wnuków. Pozdrawiam !!!
To są torty które zrobiłam 14 czerwca na drugą rocznicę moich wnuków bliźniaków... Wiktorka i mateuszka..
Tort Mateo: Tort Wiko:
Oba torty na stole:
i po pokrojeniu...
Piękne!!! Widać, ze dużo pracy Cie kosztowały :-)) Najlepsze życzenia dla Wnuków :-)) Pozdrawiam.
mmmm ale apetyczne ale zgłodniałam super torciki
Ale smakowicie wyglądają :))))) I super dekoracje... ile czasu potrzebowali chłopcy, żeby się z nimi "rozprawić" ? :)))))))))
Użytkownik Ave napisał w wiadomości:
> Ale smakowicie wyglądają :))))) I super dekoracje... ile czasu potrzebowali
> chłopcy, żeby się z nimi "rozprawić" ? :)))))))))
Niewiele...
śliczne, wyglądaja bardzo apetycznie:)
Użytkownik mama Emilki napisał w wiadomości:
> śliczne, wyglądaja bardzo apetycznie:)
I tak też smakują...
Super pomysł z serduszkami swietny i wykonanie niezłe pewno sie wnuki ucieszyły gratuluje pomysłowości i oczywiscie wnuków także ;))
Super te torciki, pomysłowa dekoracja i pyszne. Pięknie miec taką babcię!!!A babcia szczęśliwa, gdy widzi radośc na twarzy wnuków. Pozdrawiam !!!