Jestem w 5 tygodniu ciaz. Wreszcie nam sie udalo, maz wrocil z delegacji i smiejemy sie ze to nam pomoglo bo dosc dluuugo czekalismy na tego dzidziusia a teraz czekamy az wszystko bedzie dobrze, jestesmy starsznie szczesliwi. Zadnych objawow nie mam tylko starsznie mi sie spac chce hehe, ale tak chyba zawsze mi sie chcialo spac.
Gratulacje! To wielkie szczęście. Odpoczywaj i dbaj o siebie i małą Fasolkę. Ja za niecały miesiąc zobaczę moje Dzieciątko i nie mogę się już doczekać.Pozdrowienia :)
Życzę Wam wszystkiego najlepszego i proszę Cię uważaj na Siebie dmuchaj na zimne i myśl pozytywnie a będzie wszystko dobrze. My niestety czekamy już 19 lat na to szczęście a może się jeszcze los do nas uśmiechnie.Ale za Was trzymam kciuki.
W pierwszym trymestrze też ciągle spałam:) Pózniej zmieniło się na kwaśne zachcianki. Dużo zdrówka Wam życzę:) Serdecznie gratuluję , to prawdziwe szczęście!
Julcia, serdeczne gratulacje. A ja jestem w 30 tygodniu i też jestem bardzo szczęśliwa :)))) Jaś przyjdzie na świat w listopadzie. Jaś jest owocem walentynkowych figli :)))) Oczywiście kolacja walentynkowa była przyrządzona wg przepisów z WK :)))) Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :))))) Dżoana
a czym bo nie widac?
Jestem w 5 tygodniu ciaz. Wreszcie nam sie udalo, maz wrocil z delegacji i smiejemy sie ze to nam pomoglo bo dosc dluuugo czekalismy na tego dzidziusia a teraz czekamy az wszystko bedzie dobrze, jestesmy starsznie szczesliwi. Zadnych objawow nie mam tylko starsznie mi sie spac chce hehe, ale tak chyba zawsze mi sie chcialo spac.
Pozdrawiam
J.
Gratuluje Julciaa! Tobie Mezowi i Dzidziusiowi. Wszystkiego dobrego!
Gratulacje! To wielkie szczęście. Odpoczywaj i dbaj o siebie i małą Fasolkę. Ja za niecały miesiąc zobaczę moje Dzieciątko i nie mogę się już doczekać.Pozdrowienia :)
Życzę Wam wszystkiego najlepszego i proszę Cię uważaj na Siebie dmuchaj na zimne i myśl pozytywnie a będzie wszystko dobrze. My niestety czekamy już 19 lat na to szczęście a może się jeszcze los do nas uśmiechnie.Ale za Was trzymam kciuki.
gratulujeserdecznie.wiem cos o tym bo sama czekalam na swojego pierwszego dzidzusia 6,5 roku.Ale bylo warto:)Pozdrawiam
Gratulacje!!! Trzymajcie się cieplutko :-))
to wielka radość :)) gratuluję Wam :))
Moje gratulacje!!!
GRATULACJE!!!!
Gratuluję bardzo, bardzo, bardzo mocno. Życzę spokojnego oczekiwania na dzidziusia, dużo zdrówka i mało zmartwień.
Tez mi sie zawsze chcialo spac w poczatkowym okresie ciazy, ale to mija ;)
Wszystkiego dobrego :)))
W pierwszym trymestrze też ciągle spałam:) Pózniej zmieniło się na kwaśne zachcianki. Dużo zdrówka Wam życzę:) Serdecznie gratuluję , to prawdziwe szczęście!
Dzieki bardzo wszystkim, ehhh ciesze sie niezmiernie i baaaaaaaaardzo uwazam.\
Pozdarwiam
J.
Julciu Gratuluje!!! I życze Wam Duuuuuuzo zdrowia!!
Hurrraaaaaaa !!!!!!!!!!!! G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Julcia, serdeczne gratulacje. A ja jestem w 30 tygodniu i też jestem bardzo szczęśliwa :)))) Jaś przyjdzie na świat w listopadzie. Jaś jest owocem walentynkowych figli :)))) Oczywiście kolacja walentynkowa była przyrządzona wg przepisów z WK :)))) Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :)))))
Dżoana
serdecznie gratuluje!
Oj! Ja też! Ja też!
gratulacje :) dbaj sie o siebie i malucha :)
Cieszę się razem z Tobą i Gratuluję. To wielkie szczęście Twoje i Męża.Pozdrawiam Tekla
GRATULACJE!!!!!