Forum

Kuchenne porady

nowa

• Autor: iamGośka Data: 2008-06-19 09:55:55

jeste m nowa i chsiała bym spróbować przepisów Siostry Anastazji proszę o przesłanie na malagosia-kot@interia.pl z góry Bardzo dziękuje

• Autor: aloiram Data: 2008-06-19 10:46:39

Rozumiem, że Ty tylko tu na chwilę??? Jak ja chciałam spróbować przepisów Siostry Anastazji, to poprostu poszłam i kupiłam książkę. Na WŻ jest wyszukiwarka (w prawym górnym rogu), może spróbuj sama poszukać, przekonasz się, że WŻ, to nie tylko przepisy. Pozdrawiam. Mariola.

• Autor: frotka74 Data: 2008-06-19 11:28:01

Jako nowego uzytkownika chciałam Cię serdecznie przywitać wśród nas...zawsze służę też pomocą w miarę mozliwości. Ale czytając dalej Twój post stwierdzam, że idziesz na łatwiznę i chyba nie zamierzasz zagrzać tu miejsca...Jeżeli naprawdę lubisz gotować i eksperymentować w kuchni to wysil się trochę, poszperaj na stronach WŻ, a zapewniam NIE BEDZIESZ ŻAŁOWAŁA. Zachęcam i pozdrawiam.

• Autor: Bodek Data: 2008-06-19 18:47:25

widze ze po 2 logowaniach na ten monent i 1-szej wypowiedzi na forum pewnie nie przekonalas sie ze ludziska nie pomoga jesli bedziesz patrzec na swiat ze ktos ci pomoze :) zawsze!!!!
    hmmmmm................ proponuje przeczytanie regulaminu + zapoznanie sie z zasadami uzytkownikow, forum itd itp ....
    bo jak widzisz w odpowiedziach przede mna nikt nie wyraza checi pomocy :)
    milego grzebania w przegladarce = jakies 70 przepisow siostry anastazjii :)
    pozdr.....

Przejdź do pełnej wersji serwisu