Rozumiem, że Ty tylko tu na chwilę??? Jak ja chciałam spróbować przepisów Siostry Anastazji, to poprostu poszłam i kupiłam książkę. Na WŻ jest wyszukiwarka (w prawym górnym rogu), może spróbuj sama poszukać, przekonasz się, że WŻ, to nie tylko przepisy. Pozdrawiam. Mariola.
Jako nowego uzytkownika chciałam Cię serdecznie przywitać wśród nas...zawsze służę też pomocą w miarę mozliwości. Ale czytając dalej Twój post stwierdzam, że idziesz na łatwiznę i chyba nie zamierzasz zagrzać tu miejsca...Jeżeli naprawdę lubisz gotować i eksperymentować w kuchni to wysil się trochę, poszperaj na stronach WŻ, a zapewniam NIE BEDZIESZ ŻAŁOWAŁA. Zachęcam i pozdrawiam.
widze ze po 2 logowaniach na ten monent i 1-szej wypowiedzi na forum pewnie nie przekonalas sie ze ludziska nie pomoga jesli bedziesz patrzec na swiat ze ktos ci pomoze :) zawsze!!!! hmmmmm................ proponuje przeczytanie regulaminu + zapoznanie sie z zasadami uzytkownikow, forum itd itp .... bo jak widzisz w odpowiedziach przede mna nikt nie wyraza checi pomocy :) milego grzebania w przegladarce = jakies 70 przepisow siostry anastazjii :) pozdr.....
jeste m nowa i chsiała bym spróbować przepisów Siostry Anastazji proszę o przesłanie na malagosia-kot@interia.pl z góry Bardzo dziękuje
Jako nowego uzytkownika chciałam Cię serdecznie przywitać wśród nas...zawsze służę też pomocą w miarę mozliwości. Ale czytając dalej Twój post stwierdzam, że idziesz na łatwiznę i chyba nie zamierzasz zagrzać tu miejsca...Jeżeli naprawdę lubisz gotować i eksperymentować w kuchni to wysil się trochę, poszperaj na stronach WŻ, a zapewniam NIE BEDZIESZ ŻAŁOWAŁA. Zachęcam i pozdrawiam.
widze ze po 2 logowaniach na ten monent i 1-szej wypowiedzi na forum pewnie nie przekonalas sie ze ludziska nie pomoga jesli bedziesz patrzec na swiat ze ktos ci pomoze :) zawsze!!!!
hmmmmm................ proponuje przeczytanie regulaminu + zapoznanie sie z zasadami uzytkownikow, forum itd itp ....
bo jak widzisz w odpowiedziach przede mna nikt nie wyraza checi pomocy :)
milego grzebania w przegladarce = jakies 70 przepisow siostry anastazjii :)
pozdr.....