Mam do Was prosbę.... To jest link konkursowy,już wiecie jak to działa. Nigdy nie brałam udziału w takich konkursach,ale gdyby sie udało...ehh.. sami wiecie. Bardzo Was proszę oddajcie głos i jeśli możecie prześlijcie go znajomym. Może przez naszą klasę?- tam kazdy ma dużo znajomych. Prowadząca osoba ma już dużą przewagę ,ale jest nadzieja że może to moje marzenie się spełni. Pomożecie?...pliiiissssssssssssss ...dziękuję:) Grażyna
Nie gniewajcie sie że zabieram Wam czas....ale strasznie mi na tym zależy:)))) ...jeśli możecie to roześlijcie ten link... Pierwsze miejsce ma 1300 głosów,wiec marne szanse... ale są i mam nadzieję że może sie uda:))) I dziękuję :))))
Użytkownik tajger napisał w wiadomości: > Nie gniewajcie sie że zabieram Wam czas....ale strasznie mi na tymzależy:)))) > ...jeśli możecie to roześlijcie ten link... Pierwsze miejsce ma 1300 > głosów,wiec marne szanse... ale są i mam nadzieję że może sie uda:)))I > dziękuję :))))Pozdrawiam serdecznie:)Grażyna
Grazynko rozsyłam gdzie mogę , miejmy nadzieję ze sie uda :)
Ale jesteście super:)) . Mam nadzieję ze jesli wejdziemy na pierwszą stronę to będzie szybciej...może? ,ale musimy mieć minimum 240 głosów. ....a wiecie że już WAKACJE!!!!!!!!!:))))))
tajgerku odemnie masz 2 głosy ..... nie patrz na 1 osobę która ma najwięcej pkt wystarczy że znajdziesz się w pierwszej 20 najwyżej ocenianych osób bo reszta zależy już nie od internautów tylko od komisji konkursowej, która może wybrać tą 20 osobę jako zwycęzcę konkursu... Najważniejsze by znaleźć się w pierwszej 20 :) Trzymam kciuki
Czyli byle by na pierwszą stronę,a potem ...niech sie dzieje wola nieba;)... Jakoś mój entuzjazm mija...:/ Jeszcze nigdy nic nie wygrałam...dlaczego miało by być inaczej teraz? Oczywiście nie poddaję się,przecież cały czas mam nadzieję:) Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję:)
Nasze głosy pomoga ci wskoczyc na liste pierwszych 20 osob .... a nasze wż -towe fluidy powędrują do komisji która wybierze właśnie twoje marzenie jako nr 1 :D
Mam nadzieję:) A możesz mi powiedzieć lub podać stronkę na której jest wiecej informacji o tym konkursie?:))) Dziiewczyny mi sie pytają a ja sama nie mogę sie tam połapać. Nawet nie wiedziałam że to pierwsze 20 miejsc:).A moze jest tam lista pierwszych miejsc?. Jak tam szukać?:)))
Użytkownik makusia napisał w wiadomości: > doszły głosy moich znajomych :)) około 20!!!! musisz sie dostać na pierwsza > stronę , a do kiedy mozna głosować ? ajuz wiem przeczytałam 4.Konkurs rozpoczyna się w dniu 03.06.2008r. o godzinie 00:00:00, a kończy się dnia 30.06.2008r. o godzinie 12:00:00 (dalej "Czas Trwania Konkursu"
Tu jest regulamin konkursu. Ale wątpię by się udało. Mi już pomysłów pomału brakuje.Mam dopiero połowę głosów by wogóle dostać się na pierwszą stronę. Ale cóz...próbować warto:) Pozdrawiam serdecznie:)
Grazynko, nie zalamuj sie, nie dopuszczaj takich mysli, bo one tez kreuja przyszlosc :( Wczoraj rozmawialam z bratem, juz zaglosowali w trojke (zona i corka) ale jeszcze prosilam, zeby dzis w pracy poprosil kogo moze .... Tak sobie mysle, ze jesli tylko kazdy z nas znajdzie kolejne 2 osoby ..... Lece zalozyc konto Wspanialemu .... a co mi tam.
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > Grazynko, nie zalamuj sie, nie dopuszczaj takich mysli, bo one tez kreuja > przyszlosc :( Wczoraj rozmawialam z bratem, juz zaglosowali w trojke (zona i > corka) ale jeszcze prosilam, zeby dzis w pracy poprosil kogo moze .... Tak > sobie mysle, ze jesli tylko kazdy z nas znajdzie kolejne 2 osoby ..... Lece > zalozyc konto Wspanialemu .... a co mi tam.
:) teraz jest tu niezalogowanych urzytkowników prawie 700:)...ehhh... tylko po jednym głosiku i było by po problemie:))) ... no co?:)))kombinuję dalej:)))
Wysłałam prośbę o głos na ciebie - twoje marzenie do 70 znajomych na naszej klasie, to jeszcze nie wszyscy... jak bede chwilę czasu powysyłam reszcie :) Kilka osób już dała mi odpowiedź że oddała swój głos :)
Wymyslilam sposob w jaki wplynac na znajomych, zeby na 100% zaglosowali :) Podzielilam sie juz tym sposobem z Makusia i tez zadzialalo, wiec jesli ktos chce to prosze o kontakt na gg do mnie lub Makusi (Makusiu slonko, mam nadzieje, ze sie nie obrazisz, ze Ciebie zatrudniam). Niestety nie moge napisac o tym na forum :(( czekam na kontakty - maryla Moje gg w ustawieniach.
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > Wymyslilam sposob w jaki wplynac na znajomych, zeby na 100% zaglosowali :) > Podzielilam sie juz tym sposobem z Makusia i tez zadzialalo, wiec jesli ktos > chce to prosze o kontakt na gg do mnie lub Makusi (Makusiu slonko, mam > nadzieje, ze sie nie obrazisz, ze Ciebie zatrudniam). Niestety nie moge > napisac o tym na forum :(( czekam na kontakty - marylaMoje gg w ustawieniach.
Użytkownik alicja37 napisał w wiadomości: > Głos mojego męża też już masz i własnie o to chodzi , aby zagłosowali domownicy :)) i zamiast jednego głosu będą dwa lub trzy....
Kochana tajger. Wraz z Mariolką ( aloiram) rozesłałyśmy na naszej klasie wiadomość z Twoim linkiem do ponad 1000 osób i nadal rozsyłamy . Umieszczamy tą wiadomosć na forach różnych szkół . Ja jestem zalogowana na kilku forach kulinarnych i tam również umieściłam informacje o Twoim marzeniu ( ludzie już głosują!!!!!) . Jeśli chociaz częśc z tych osób zagłosuje to na pewno znajdziesz sie w pierwszej 20 a może nawet wygrasz!! . Pozdrawiam bardzo serdecznie i trzymam kciuki bardzo mocno!
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości: > Kochana tajger.Wraz z Mariolką ( aloiram) rozesłałyśmy na naszej klasie > wiadomość z Twoim linkiem do ponad 1000 osób i nadal rozsyłamy . Umieszczamy > tą wiadomosć na forach różnych szkół . Ja jestem zalogowana na kilku > forach kulinarnych i tam również umieściłam informacje o Twoim marzeniu ( > ludzie już głosują!!!!!) . Jeśli chociaz częśc z tych osób zagłosuje to na > pewno znajdziesz sie w pierwszej 20 a może nawet wygrasz!! . > Pozdrawiam bardzo serdecznie i trzymam kciuki bardzo mocno!
super )) oby takich kochanych perełek było jak najwiecej :)
Makusia, jest więcej, napewno :-))Wiesz, jak fajnie się w oczach pstrzy po rozełaniu tylu takich samych wiadomości, hihi, nie wiem jak Dorota, ale ja chyba Gumisie niedługo zobaczę :-)) Dobrze, ze mąż wyfrunął w delegację, bo w domu wszystko leży:-)) Wracam, do rozsyłania linku. Pozdrawiam
Oby tylko Gumisie:))))....ja już mam gwiazdki i słoniki i wszystko:D,ale policzyłam i z 30 miejsca przesunęliśmy sie na 27!!! HURA! Strasznie Wam dziękuje:))))))))))))) OGROMNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez względu juz na to czy wygramy /choć fajnie by było/:)/ ,sam fakt że jesteście to tak niesamowite uczucie ze opisać się nie da:))))). Bardzo bym chciała poznać Was Wszystkie osobiście i tak moooooocnoooo uściskać! Dziekuję:))))))
Użytkownik tajger napisał w wiadomości: > Oby tylko Gumisie:))))....ja już mam gwiazdki i słoniki i wszystko:D,ale > policzyłam i z 30 miejsca przesunęliśmy sie na 27!!! HURA! Strasznie Wam > dziękuje:))))))))))))) OGROMNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez względu juz na to czy > wygramy /choć fajnie by było/:)/ ,sam fakt że jesteście to tak niesamowite > uczucie ze opisać się nie da:))))). Bardzo bym chciała poznać Was Wszystkie > osobiście i tak moooooocnoooo uściskać!Dziekuję:))))))
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości: > Powiem ci makusiu,że ludzie głosują!! Mam nadzieje,że zagłosują wszyscy ci , > ktorzy dostali link . Pozdrawiam
Z tego co policzyłam tooooooooo 24!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))) Tylko że teraz jest już takak przepaść około 70 -80glosów.... ale ...:))))))))))))))))))))...ale adrenalina:D
Użytkownik tajger napisał w wiadomości: > Z tego co policzyłam tooooooooo 24!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))Tylko że teraz > jest już takak przepaść około 70 -80glosów.... ale > ...:))))))))))))))))))))...ale adrenalina:D uda sie qrde :))
Walczymy, starszy od wczorajszego popołudnia wymiotuje, ma biegunke i temteraturę. Męczy się strasznie. Jakieś 2,5 m-ca tema z młodszym (2 latkiem) na roota wirusa wylądowaliś my w szpitalu:-(( Mam nadzieję, ze tym razem będzie lepiej!
Właśnie policzyłam i wciąż na 24 miejscu.....wszyscy posunęli sie nieźle do przodu. Może sie uda jednak wskoczyc na tą pierwszą stronkę, koło 400 jest mała różnica głosów. Jeszcze raz Wam slicznie dziękuję:)
Tajgerko, obeszłam wszystkich sąsaiadów, podałam linki nastolatkom, którzy obiecali, że zamiszczą go na swoich forach, blogach itd. Cały czas kombinuje co by tu jescze?
Użytkownik tajger napisał w wiadomości: > jesteśmy w pierwszej 20!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żeby tylko dało się to > utrzymać:)))))))))))) dzięki...dzięki...dzięki ogromne!!!!!! huraaaaa , ale jeszcze nie koniec mam nadzieję :))
Użytkownik tajger napisał w wiadomości: > jesteśmy w pierwszej 20!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żeby tylko dało się to > utrzymać:)))))))))))) dzięki...dzięki...dzięki ogromne!!!!!!
przeliczyłam i jesteście na 13 miejscu ::)) a głosy sa obiecane i nie czekam wysyłam dalej :))
Makusiu, Ty Dorotaxx i Aloiram to jestescie jak karabiny maszynowe z tym wysylaniem :))) Ale to glownie dzieki Wam, Waszej wytrwalosci .....jestescie KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > Makusiu, Ty Dorotaxx i Aloiram to jestescie jak karabiny maszynowe z tym > wysylaniem :))) Ale to glownie dzieki Wam, Waszej wytrwalosci .....jestescie > KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poczta na naszej klasie odmawia mi posłuszenstwa , ale sie nie dam :)) 417 już ;) i z tego co liczyłam to na 12 lub 13 miejscu jest marzenie tajgerki
Użytkownik makusia napisał w wiadomości: > Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > Makusiu, Ty Dorotaxx i Aloiram > to jestescie jak karabiny maszynowe z tym > wysylaniem :))) Ale to glownie > dzieki Wam, Waszej wytrwalosci .....jestescie > > KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!poczta na naszej klasie odmawia mi > posłuszenstwa , ale sie nie dam :)) 417 już ;) i z tego co liczyłam to na 12 > lub 13 miejscu jest marzenie tajgerki
Mnie się też buntuje, niedobra, ale za to przychodzą kolejne potwierdzenia od znajomych, że zagłosowali :))))
Od wczoraj bezskutecznie próbuję się zalogować, żeby oddać głos. Napisałam nawet maila w tej sprawie, ale póki co brak odpowiedzi. Może jeszcze zdążę poprzeć marzenie Tajger.
Użytkownik kurkuma napisał w wiadomości: > Od wczoraj bezskutecznie próbuję się zalogować, żeby oddać głos. Napisałam > nawet maila w tej sprawie, ale póki co brak odpowiedzi. Może jeszcze zdążę > poprzeć marzenie Tajger.
kurkumo , a moze nazwa uzytkownika sie powtarza ??
Użytkownik till napisał w wiadomości: > Plan na dzisiaj jest taki, że Tajger wchodzi na pierwszą stronę.Właściwie > prawie już tam jest, jeszcze tylko jeden malutki kroczek :))))
kurcze, ja od południa nie miałam netu, ale od moich małoletnich sąsiadów, dostaję wieści, ze ich znajomi juz głosują i jeszce głosować będą :-)) Ja nie mając tego netu, wysyłałam SMSy z tym linkiem, do znajomych których nie ma w skrzynce mailowej, więc głosy jeszcze spłyną :-)) tak niwiele brakuje do pierwszej stronki.
Użytkownik Elek napisał w wiadomości: > Suuuuuuper!!Ja mam już odzewy na apel od ""moich"" :):):) > Huuuuurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa - ponownie Tajgerka jest na pierwszej stronie > !!!!!!!!!!!!!Aleeeeeeeee emocjeeeeee !
Ludzie spadamy...tak byc nie moze! dzien przed zakonczeniem głosowania nie mozemy dac sie przescignać!!!Jasny gwint! Głosujcie , wysyłajcie link nawet do obcych ludzi na naszej klasie !! Musicie cos wymyslic! Ja dzis jestem cały dzien w szkole ,myśle ze znajde chwile to zadziałam w kafejce internetowej .
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości: > Ludzie spadamy...tak byc nie moze! dzien przed zakonczeniem głosowania nie > mozemy dac sie przescignać!!!Jasny gwint!Głosujcie , wysyłajcie link nawet do > obcych ludzi na naszej klasie !! Musicie cos wymyslic! Ja dzis jestem > cały dzien w szkole ,myśle ze znajde chwile to zadziałam w kafejce > internetowej .
Użytkownik makusia napisał w wiadomości: > Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości: > Ludzie spadamy...tak byc nie > moze! dzien przed zakonczeniem głosowania nie > mozemy dac sie > przescignać!!!Jasny gwint!Głosujcie , wysyłajcie link nawet do > obcych > ludzi na naszej klasie !! Musicie cos wymyslic! Ja dzis jestem > cały dzien > w szkole ,myśle ze znajde chwile to zadziałam w kafejce > internetowej > .rozsyłam od rana zobaczymy co sie zadzieje ...
4 głosy w pół godzinki, moze to nie wiele ,ale jeszcze dojdą :)) więc kto może do roboty ;))
Naet nie wiesz Grażynko jak się cieszę gdy widzę Twoje marzenie na II pozycji. I bardzo cieszę się że wiele osób do których pisałam też zagłosowało. To znaczy że jeszcze można liczyc na ludzi, że nie jest się samym na tym świecie.
Użytkownik tajger napisał w wiadomości: > ALE NIESPODZIANKAWyobraźcie sobie że nie miałam dostepu do netu,a tu takie > szaleństwo normalnie....dziękuję Wam ogromnie!!!
teraz to Twoje marzenie Grazynko , to jest i nasze ;)) musi sie udać , przecież marzenia sie spełniają ;))
Użytkownik krysia64 napisał w wiadomości: > Głosiki oddane ....znajomi też mają polecenie na oddanie głosu.Szkoda ze mozna > tylko raz ... oddać głos.pozdrawiam no fakt raz , ale ty mąż i córa to już trzy głosy :))
super Kurkuma :)))))) - a teraz jest 636 głosów i nadal trzecie miejsce : - ale goonią naszą Tajgerkę , oj gooonią :( ......a i uciekają przed Nia też ostro !!!!!!!!!
Użytkownik hunny_bunny napisał w wiadomości: > 654-ty glos ode mnie :)))))) o kurcze wracam i co widze??? spadła nasza Tajger :(((((((((( czy już wszyscy głosowali ?? obudźcie się , konkurs jutro sie konczy ........
>>>>>>makusia.....ja dostałąm upoważnienie od znajomych na używanie ich adresu mailowego póki co wieć moze i Ty mnie wesprzesz ....bo mółj komp wariuje i nie łaczy wszystkiego ..RATUNKU !!!!! POMOCY !!!!
Użytkownik aloiram napisał w wiadomości: > Dziewczyny, pamiętajcie tylko, ze z jednego kompa nie może iść za dużo > zgłoszeń, mogą to potraktować jako oszustwo.
To niesamowite... pierwsza dziesiatka będzie bez jednego komentarza przeważnie. No cóż. Chciałam Wam podziękować ogromnie :))) Nie udało sie to- uda sie co innego;)
Grażynko, szkoda... Masz rację nie udało się to, uda się coś innego:-)) Zastanawiam sie tylko skąd wzięły się te marzenia, wcześniej poza tym pierwszym nie było ich nawet na 1 stronie (no chybaże ja jakąś zaćmę miałam :-))
Sciema to jest nic .... To jest normalne ku***two polaczone z klusownictwem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zadne z tych marzen wymienionych w Twoim poscie sie nie otwiera, bo probowalam, ale jesli Podroz za ocean, moze wygrac przeciw samotnej matce z chorym dzieckiem .................to ja tu querwa czegos nie pojmuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak sie chce podrozowac za ocean to trzeba sie wziac ostro do roboty i oszczedzania, jak sie chce miec zareczyny, to najpierw trzeba miec chetnego/chetna.... Licencja pilota ??????????? a co samochody juz pokasowane !!!!!! a na rowerze to juz umie jezdzic ?????? Moze to nie o to chodzi, ale ....jak napisalam wczesniej nie mam mozliwosci "przeczytania" tych marzen, ale czytanie samych tytulow wyprowadza mnie z rownowagi ....................No ale za to nabili sobie frekwencje w otwieraniu kont, i duzo ludzi w butelke..... Uwazam, ze to skandal, takie "konkursy" powinny byc karane........ kurde ide sobie, bo sie chyba normalnie zagotuje .............. Tajgerku a podaj ich do sadu o odszkodowanie za niepotrzebne robienie nadziei Tobie i dziecku..... tu u nas napewno caly konkurs wyladowalby w sadzie.....za igranie sobie z ludzkimi uczuciami .... tym bardziej ze tych marzen nie bylo wczesniej wogole na liscie .... To ta kobieta z amputowana noga tez przegrala z kims kto chce sobie licencje pilota zaaplikowac ?????
to jest jedna wielka ściema!!! Wszystkie te durne ,,marzenia,, pisala jedna osoba!!!!!!!!!!! Bezczelny sqrczysyn!!! http://lekko.o2.pl/konkurs_marzenia
Szok, dawno czegoś takiego nie przeżyłam. Kurcze jak tak mozna!!! Jak Grażynka napisała, ze się nie udało, to myslałam, ze z krzesła spadnę jak zobaczyłam pierwszą 20!!!
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości: > Podróż za oceanWorld ChampAparatLicencja pilotaZaręczyny objechać > BałtykKonsolasportowe autorestauracja Skąd do cholery przed samym koncem > głosowania wzieły sie te marzenia!!!!!!!!!!!!!!?????????? Przeciez wcześniej > ich nie było i nagle sie pojawiają na dodatek z taką iloscią > głosów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEDNA WIELKA > ŚCIEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
,,Uprzejmie informujemy, iż Komisja Konkursowa pilnuje poprawności i jakości konkursu. Właśnie prześledziliśmy adresy IP wszystkich zgłoszeń i doszukaliśmy się paru prób naruszeń regulaminu.
W związku z tym część ze zgłoszeń konkursowych została wyeliminowana, część zaś po prostu nie będzie brana pod uwagę. Marzenia powinny same się bronić bez pomocy technologii lub sprytu.
Pamiętajcie, oszustwo nie popłaca. ,,
Myśle,ze tych ,,marzen,, nie bedą brali pod uwagę i jednak Grazynka będzie miałą szanse.
A oto co organizator odpowiedział: "Szanowni Państwo,
Prosimy o zachowanie spokoju. Nagrody zostaną przyznane tylko i wyłącznie użytkownikom, którzy grali fair play.
Monitorujemy zarówno adresy IP, z których dodawane są zgłoszenia jak i adresy e-mail, hasła, dane kontaktowe. Obserwujemy również oddawanie głosów - część z użytkowników chcąc przechytrzyć Organizatora, używała tzn. skryptów zliczających.
USPOKAJAMY: nagrody otrzymają tylko uczciwi użytkownicy
3mam kciuki za wszystkich zaangażowanych w projekt, którzy nie potrzebują "wspomagaczy", aby przekonać innych do swoich marzeń!"
Marylka, czytając Twój post, wyobraziłam sobie, kilkanaście wużetowiczek i wużetowiczów z obżartymi łapkami do łokcia:-)) mam nadzieję, że Grażynka ma jeszcze szanse!!!
Użytkownik aloiram napisał w wiadomości: > Marylka, czytając Twój post, wyobraziłam sobie, kilkanaście wużetowiczek i > wużetowiczów z obżartymi łapkami do łokcia:-)) mam nadzieję, że Grażynka ma > jeszcze szanse!!!
czekamy na wyniki ... kurcze tyle paracy na nic?? niemożliwe...
Ja faktycznie wyslalam ze swojego komputera kilka glosow w imieniu moich japonskich czy czeskich znajomych ale z ich upowaznienia! Bo jak tu wytlumaczyc Japonce zeby wypelnila formularz zgloszeniowy? Kazda powiedziala by zrobic to w jej imieniu! Chyba najwazniejsze, ze adresy mailowe byly prawidlowe. Moze organizatorom chodzilo o nazbieranie jak najwiekszych ilosci adresow a potem wysylanie glupich reklam czy roznych akcji promocyjnych?
Kochane dziewczyny i chłopaki:), nie było by możliwości wejśc do pierwszej 20-ki bez dobrych duszków;), i oszczędźcie swoje ręce:))) ,co ma być to będzie... I tak jestem szczęśliwa że mam tylu przyjaciół,bo czytając komentarze do konkursu niejednokrotnie łezka sie zakręciła:). A widząc co Wy tu wyprawiacie to normalnie żałowałam ze nie da sie tu wejśc realnie:D ....ale by się działo:D:D:D
Dziekuję Wam wszystkim bez względu na wynik:)))) ,poraz kolejny przekonałam się ze mogę na Was liczyć...i to jest piękne:)))
"zwycięzcy Konkursu zostaną powiadomieni o wygranej mailowo na adres wskazany w formularzu zgłoszeniowym (formularzu wypełnianym przez użytkownika serwisu lekko.o2.pl podczas rejestracji w tym serwisie) do dnia 7.07. 2008r."
Tajgerku ....... wszyscy trzymamy teraz kciuki........ napisz nam od razu jak już czegoś się dowiesz :) Pozdrawiam
No wlasnie, to jest problem, ktory ja mialam, bo nie mam tu wielu znajomych Polakow, a ci co sa, to niedorozwinieci komputerowo :))) Amerykanie nie potrafia otworzyc konta na polskiej stronie, wiec korzystajac z 3 roznych kompow (dwa moje i jeden Wspanialego) zalozylismy 6 kont czyli z kazdego kompa poszlo 2 glosy ....czy to przestepstwo???? Przeciez ludzie maja jeden komputer na kilku osobowe rodziny ..... Ja chyba zwariuje....
http://lekko.o2.pl/marzenie/1043
Tytuł- Poczuć sie w domu...jak w domu.
Mam do Was prosbę.... To jest link konkursowy,już wiecie jak to działa. Nigdy nie brałam udziału w takich konkursach,ale gdyby sie udało...ehh.. sami wiecie. Bardzo Was proszę oddajcie głos i jeśli możecie prześlijcie go znajomym. Może przez naszą klasę?- tam kazdy ma dużo znajomych. Prowadząca osoba ma już dużą przewagę ,ale jest nadzieja że może to moje marzenie się spełni. Pomożecie?...pliiiissssssssssssss
...dziękuję:)
Grażyna
Masz mój głos i głos mojego męża.
A link przesle znajomym
Pozdrawiam
zrobione!! pzdrawiam
Głos oddany.Pozdrawiam
Zrobie co w moej mocy.Pozdrawiam
Jako dziewiąty - oddany
zagłosowane :)
głos oddany :)
Masz i mój głos ,trzymam kciuki aby twoje marzenie spełniło sie.
Mój głos już masz :-)) Oby się udało, trzymam kciuki. Mariola.
Juz! To można tylko raz czy codziennie?
Już zagłosowałam pozdrawiam madzina
głos oddałm- byłam dwudziesta :-)
głosik oddany , powodzenia :))
Oddałam głos jako 27. Trzymam kciuki
Głosik oddałam życze powodzenia i spełnienia marzeń ;))) mój był 28
Głos oddany jako 33. Życzę spełnienia marzeń!
Zrobione.Powodzenia.
Nie gniewajcie sie że zabieram Wam czas....ale strasznie mi na tym
zależy:)))) ...jeśli możecie to roześlijcie ten link...
Pierwsze miejsce ma 1300 głosów,wiec marne szanse... ale są i mam nadzieję że może sie uda:)))
I dziękuję :))))
Pozdrawiam serdecznie:)
Grażyna
Użytkownik tajger napisał w wiadomości:
> Nie gniewajcie sie że zabieram Wam czas....ale strasznie mi na tymzależy:))))
> ...jeśli możecie to roześlijcie ten link... Pierwsze miejsce ma 1300
> głosów,wiec marne szanse... ale są i mam nadzieję że może sie uda:)))I
> dziękuję :))))Pozdrawiam serdecznie:)Grażyna
Grazynko rozsyłam gdzie mogę , miejmy nadzieję ze sie uda :)
37 od mojego męża ;)
Mój głos też oddany.Pozdrawiam.
Tajgerku, dla Ciebie i Twoich marzen, to nawet zarejestrowac sie warto - glos oddany i przesylam link do brata w Polsce.
Zagłosowałam. Również trzymam mocno kciuki!!!!!
mam nadzieję że wygrasz
Jestem z Wami!
A 67 to głosik mojego 3 lataka powodzonka czyli ode mnie razem 3 ;)
Zaglosowalam :) Trzymam kciuki , zebys wygrala
Mój głos też masz!!!
Załtwione-masz głos mój,męża i.....wszystkich moich znajomych:)
Glos oddałam .Powodzenia
głos oddany
Hop
Powodzenia............!!!1
Głos oddany,powodzenia!
U mnie poszly dwa glosy
Oddałam swój głos...... ziarnko do ziarnka......musi się udać.
Ale jesteście super:)) . Mam nadzieję ze jesli wejdziemy na pierwszą stronę to będzie szybciej...może? ,ale musimy mieć minimum 240 głosów. ....a wiecie że już WAKACJE!!!!!!!!!:))))))
Zagłosowane i ja mąż...... będzie dobrze!!!!
Zagłosowane . Powodzenia
oddalam za siebie, meza i syna.
Buziaki
I jeszcze dwa: 135,136
tajgerku odemnie masz 2 głosy ..... nie patrz na 1 osobę która ma najwięcej pkt wystarczy że znajdziesz się w pierwszej 20 najwyżej ocenianych osób bo reszta zależy już nie od internautów tylko od komisji konkursowej, która może wybrać tą 20 osobę jako zwycęzcę konkursu... Najważniejsze by znaleźć się w pierwszej 20 :) Trzymam kciuki
Czyli byle by na pierwszą stronę,a potem ...niech sie dzieje wola nieba;)... Jakoś mój entuzjazm mija...:/
Jeszcze nigdy nic nie wygrałam...dlaczego miało by być inaczej teraz? Oczywiście nie poddaję się,przecież cały czas mam nadzieję:)
Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję:)
Nasze głosy pomoga ci wskoczyc na liste pierwszych 20 osob .... a nasze wż -towe fluidy powędrują do komisji która wybierze właśnie twoje marzenie jako nr 1 :D
Mam nadzieję:)
A możesz mi powiedzieć lub podać stronkę na której jest wiecej informacji o tym konkursie?:))) Dziiewczyny mi sie pytają a ja sama nie mogę sie tam połapać. Nawet nie wiedziałam że to pierwsze 20 miejsc:).A moze jest tam lista pierwszych miejsc?. Jak tam szukać?:)))
http://lekko.o2.pl/regulamin_konkursu << zobacz tu :)) Z 20 komisja konkursowa wybiera 6 którzy wygrywają
I kolejne 142,143
Oczywiście zagłosowałam Grażynko, życzę powodzenia!!!!
dwa glosy poszly :):):)
doszły głosy moich znajomych :)) około 20!!!! musisz sie dostać na pierwsza stronę , a do kiedy mozna głosować ?
Użytkownik makusia napisał w wiadomości:
> doszły głosy moich znajomych :)) około 20!!!! musisz sie dostać na pierwsza
> stronę , a do kiedy mozna głosować ?
ajuz wiem przeczytałam
4.Konkurs rozpoczyna się w dniu 03.06.2008r. o godzinie 00:00:00, a kończy się dnia 30.06.2008r. o godzinie 12:00:00 (dalej "Czas Trwania Konkursu"
powodzenia Grazynko :) :)
http://lekko.o2.pl/regulamin_konkursu
Tu jest regulamin konkursu. Ale wątpię by się udało. Mi już pomysłów pomału brakuje.Mam dopiero połowę głosów by wogóle dostać się na pierwszą stronę. Ale cóz...próbować warto:) Pozdrawiam serdecznie:)
a na naszej klasie próbowałas ? porozsyłaj listy do znajomych , musi sie udać :))
Grazynko, nie zalamuj sie, nie dopuszczaj takich mysli, bo one tez kreuja przyszlosc :( Wczoraj rozmawialam z bratem, juz zaglosowali w trojke (zona i corka) ale jeszcze prosilam, zeby dzis w pracy poprosil kogo moze .... Tak sobie mysle, ze jesli tylko kazdy z nas znajdzie kolejne 2 osoby ..... Lece zalozyc konto Wspanialemu .... a co mi tam.
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:
> Grazynko, nie zalamuj sie, nie dopuszczaj takich mysli, bo one tez kreuja
> przyszlosc :( Wczoraj rozmawialam z bratem, juz zaglosowali w trojke (zona i
> corka) ale jeszcze prosilam, zeby dzis w pracy poprosil kogo moze .... Tak
> sobie mysle, ze jesli tylko kazdy z nas znajdzie kolejne 2 osoby ..... Lece
> zalozyc konto Wspanialemu .... a co mi tam.
I na naszej-klasie rozesłałam i z 50 e-mail nie licząc już gg. I już pomysłów nie mam. :)
:) teraz jest tu niezalogowanych urzytkowników prawie 700:)...ehhh... tylko po jednym głosiku i było by po problemie:))) ... no co?:)))kombinuję dalej:)))
Wysłałam prośbę o głos na ciebie - twoje marzenie do 70 znajomych na naszej klasie, to jeszcze nie wszyscy... jak bede chwilę czasu powysyłam reszcie :) Kilka osób już dała mi odpowiedź że oddała swój głos :)
Tak samo zrobiłam. Co prawda tylko do 30 osób
dziewczyny damy rade :))
musimy!!!!! Właśnie siedzę i też rozsyłam linki do znajomych z naszej klasy, zamieszczę też go na forach szkół i klasy.
Wymyslilam sposob w jaki wplynac na znajomych, zeby na 100% zaglosowali :) Podzielilam sie juz tym sposobem z Makusia i tez zadzialalo, wiec jesli ktos chce to prosze o kontakt na gg do mnie lub Makusi (Makusiu slonko, mam nadzieje, ze sie nie obrazisz, ze Ciebie zatrudniam). Niestety nie moge napisac o tym na forum :(( czekam na kontakty - maryla
Moje gg w ustawieniach.
> Wymyslilam sposob w jaki wplynac na znajomych, zeby na 100% zaglosowali :)
> Podzielilam sie juz tym sposobem z Makusia i tez zadzialalo, wiec jesli ktos
> chce to prosze o kontakt na gg do mnie lub Makusi (Makusiu slonko, mam
> nadzieje, ze sie nie obrazisz, ze Ciebie zatrudniam). Niestety nie moge
> napisac o tym na forum :(( czekam na kontakty - marylaMoje gg w ustawieniach.
jest mi bardzo miło Marylko :)
Makusiu jak mozesz to daj znac jak to zrobilas. Ja jestem blondynka i nie wiem jak :):):)
Jeszcze jeden głos od mojego syna .Pozdrawiam
Użytkownik miauka napisał w wiadomości:
> Makusiu jak mozesz to daj znac jak to zrobilas. Ja jestem blondynka i nie wiem
> jak :):):) pomocy
odezwij sie do mnie lub Marylki na gg:) ja też blondyna hihihi
I ja blondynka hehehehe
:) ja też z Wami!
Ja również zrobiłam, co mogłam...:)))
Głos mojego męża też już masz
Użytkownik alicja37 napisał w wiadomości:
> Głos mojego męża też już masz
i własnie o to chodzi , aby zagłosowali domownicy :)) i zamiast jednego głosu będą dwa lub trzy....
Ale jesteści niesamowici:)))))) .Dzieki Wam ogromne!!!:)))))))))))
Kochana tajger.
Wraz z Mariolką ( aloiram) rozesłałyśmy na naszej klasie wiadomość z Twoim linkiem do ponad 1000 osób i nadal rozsyłamy . Umieszczamy tą wiadomosć na forach różnych szkół . Ja jestem zalogowana na kilku forach kulinarnych i tam również umieściłam informacje o Twoim marzeniu ( ludzie już głosują!!!!!) .
Jeśli chociaz częśc z tych osób zagłosuje to na pewno znajdziesz sie w pierwszej 20 a może nawet wygrasz!! . Pozdrawiam bardzo serdecznie i trzymam kciuki bardzo mocno!
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości:
> Kochana tajger.Wraz z Mariolką ( aloiram) rozesłałyśmy na naszej klasie
> wiadomość z Twoim linkiem do ponad 1000 osób i nadal rozsyłamy . Umieszczamy
> tą wiadomosć na forach różnych szkół . Ja jestem zalogowana na kilku
> forach kulinarnych i tam również umieściłam informacje o Twoim marzeniu (
> ludzie już głosują!!!!!) . Jeśli chociaz częśc z tych osób zagłosuje to na
> pewno znajdziesz sie w pierwszej 20 a może nawet wygrasz!! .
> Pozdrawiam bardzo serdecznie i trzymam kciuki bardzo mocno!
super )) oby takich kochanych perełek było jak najwiecej :)
Makusia, jest więcej, napewno :-))Wiesz, jak fajnie się w oczach pstrzy po rozełaniu tylu takich samych wiadomości, hihi, nie wiem jak Dorota, ale ja chyba Gumisie niedługo zobaczę :-)) Dobrze, ze mąż wyfrunął w delegację, bo w domu wszystko leży:-)) Wracam, do rozsyłania linku. Pozdrawiam
Oby tylko Gumisie:))))....ja już mam gwiazdki i słoniki i wszystko:D,ale policzyłam i z 30 miejsca przesunęliśmy sie na 27!!! HURA!
Strasznie Wam dziękuje:))))))))))))) OGROMNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez względu juz na to czy wygramy /choć fajnie by było/:)/ ,sam fakt że jesteście to tak niesamowite uczucie ze opisać się nie da:))))). Bardzo bym chciała poznać Was Wszystkie osobiście i tak moooooocnoooo uściskać!
Dziekuję:))))))
> Oby tylko Gumisie:))))....ja już mam gwiazdki i słoniki i wszystko:D,ale
> policzyłam i z 30 miejsca przesunęliśmy sie na 27!!! HURA! Strasznie Wam
> dziękuje:))))))))))))) OGROMNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez względu juz na to czy
> wygramy /choć fajnie by było/:)/ ,sam fakt że jesteście to tak niesamowite
> uczucie ze opisać się nie da:))))). Bardzo bym chciała poznać Was Wszystkie
> osobiście i tak moooooocnoooo uściskać!Dziekuję:))))))
i wzajemnie ;)
Cmok :-))
Mam nadzieje,że sie uda !!
działamy dalej!
Ja te gumisie zobacze jak nasza tajger dobije do 20 miejsca! Wtedy to sie normalnie opijemy na skypa hahahahhahaha
Powiem ci makusiu,że ludzie głosują!! Mam nadzieje,że zagłosują wszyscy ci , ktorzy dostali link .
Pozdrawiam
> Powiem ci makusiu,że ludzie głosują!! Mam nadzieje,że zagłosują wszyscy ci ,
> ktorzy dostali link . Pozdrawiam
już prawie 300!!!!!!!!!!!!!
Głos oddany, jeszcze mężuś odda. Ustawiłam sobie link w opisie na GG.Pozdrawiam.
niby konkurs wspolpracuje z strona 02 lecz moj email nie przyjmuje :(:(:(:(:(
Moj tez nie!
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:
> niby konkurs wspolpracuje z strona 02 lecz moj email nie przyjmuje :(:(:(:(:(
dajcie inny , musi wejść :)
Użytkownik aloiram napisał w wiadomości:
> Grażynka, masz już 300!!!!
302 !!
304
> 304
na które wyszłaś miejsce ?
właśnie, Grażynka, czy Twoje marzenie drgnęło w rankingu??
Z tego co policzyłam tooooooooo 24!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))
Tylko że teraz jest już takak przepaść około 70 -80glosów.... ale ...:))))))))))))))))))))...ale adrenalina:D
> Z tego co policzyłam tooooooooo 24!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))Tylko że teraz
> jest już takak przepaść około 70 -80glosów.... ale
> ...:))))))))))))))))))))...ale adrenalina:D
uda sie qrde :))
Uda się uda :-)) Ja już się rozłaczam, bo wymiękam, a jutro rano jak włacze komputer to mam nadzieję, ze juz będziesz w 20. Pozdrawiam
dzięki
Córki moje też już głosują.
Dodatkowe dwa głosy............oby tak dalej
309!!!
Już 314
Grażynka już 337, mam nadzieję, ze będzie więcej :-)) Idę walczyć z rotawirusem:-((
345!
I udało sie zwalczyć?...a co to za wirus?????????
Walczymy, starszy od wczorajszego popołudnia wymiotuje, ma biegunke i temteraturę. Męczy się strasznie. Jakieś 2,5 m-ca tema z młodszym (2 latkiem) na roota wirusa wylądowaliś my w szpitalu:-(( Mam nadzieję, ze tym razem będzie lepiej!
Ojjj..to się namęczy:(, te żolądkowe to stasznie wycieńczają. Zdrówka zyczę:).
347:)
357!!!!
> 357!!!!
358!!! jeszcze chociaż 50 :)))
359
360
Właśnie policzyłam i wciąż na 24 miejscu.....wszyscy posunęli sie nieźle do przodu. Może sie uda jednak wskoczyc na tą pierwszą stronkę, koło 400 jest mała różnica głosów. Jeszcze raz Wam slicznie dziękuję:)
Mój głos też został oddany.To nieduzo,ale głosik do głosika...
> 360
378 !!!!
382głos .Powodzenia
jeden głosik od mojego połówka:)
385
391!!!
Ależ skąd! 395
Ruszyli się moi znajomi, myślę, że zaraz przekroczymy 400 :)
400!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tajgerko, obeszłam wszystkich sąsaiadów, podałam linki nastolatkom, którzy obiecali, że zamiszczą go na swoich forach, blogach itd. Cały czas kombinuje co by tu jescze?
406, znajomi Cię serdecznie pozdrawiają :)))
Z tych emocji to zapomniałam sie nawet wylogować:D:D:D...Dzięki dziewczyny Wam ogromne!!!!!! A teraz idę zobaczyc ile jest:D
jesteśmy w pierwszej 20!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żeby tylko dało się to utrzymać:)))))))))))) dzięki...dzięki...dzięki ogromne!!!!!!
> jesteśmy w pierwszej 20!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żeby tylko dało się to
> utrzymać:)))))))))))) dzięki...dzięki...dzięki ogromne!!!!!!
huraaaaa , ale jeszcze nie koniec mam nadzieję :))
> jesteśmy w pierwszej 20!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żeby tylko dało się to
> utrzymać:)))))))))))) dzięki...dzięki...dzięki ogromne!!!!!!
przeliczyłam i jesteście na 13 miejscu ::)) a głosy sa obiecane i nie czekam wysyłam dalej :))
Powiedz jak mozemy sprawdzic na którym miejscu jesteście .Pozdrawiam zosia
Makusiu, Ty Dorotaxx i Aloiram to jestescie jak karabiny maszynowe z tym wysylaniem :))) Ale to glownie dzieki Wam, Waszej wytrwalosci .....jestescie KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
> Makusiu, Ty Dorotaxx i Aloiram to jestescie jak karabiny maszynowe z tym
> wysylaniem :))) Ale to glownie dzieki Wam, Waszej wytrwalosci .....jestescie
> KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poczta na naszej klasie odmawia mi posłuszenstwa , ale sie nie dam :)) 417 już ;) i z tego co liczyłam to na 12 lub 13 miejscu jest marzenie tajgerki
> Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > Makusiu, Ty Dorotaxx i Aloiram
> to jestescie jak karabiny maszynowe z tym > wysylaniem :))) Ale to glownie
> dzieki Wam, Waszej wytrwalosci .....jestescie >
> KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!poczta na naszej klasie odmawia mi
> posłuszenstwa , ale sie nie dam :)) 417 już ;) i z tego co liczyłam to na 12
> lub 13 miejscu jest marzenie tajgerki
Mnie się też buntuje, niedobra, ale za to przychodzą kolejne potwierdzenia od znajomych, że zagłosowali :))))
Od wczoraj bezskutecznie próbuję się zalogować, żeby oddać głos. Napisałam nawet maila w tej sprawie, ale póki co brak odpowiedzi. Może jeszcze zdążę poprzeć marzenie Tajger.
Użytkownik kurkuma napisał w wiadomości:
> Od wczoraj bezskutecznie próbuję się zalogować, żeby oddać głos. Napisałam
> nawet maila w tej sprawie, ale póki co brak odpowiedzi. Może jeszcze zdążę
> poprzeć marzenie Tajger.
kurkumo , a moze nazwa uzytkownika sie powtarza ??
makusiu, za Twoją sugestią próbowałam jeszcze raz, z innym nickiem i taka sama klapa
Wiesz Tajgerku, że dziś wpadło 85 głosów? :)))))
Tajgerkuuuuu pozdrawiam :) będzie ok.
No widzę ile :))))....i nie wierzę normalnie!!! Jesteście kochane:D
423!!!
426!! wczoraj by wystarczyło , ale dzisiaj trzeba znowu ze 20 minimum :)
ja jeszce cały czas rozsyłam ten link, nawet, do koleżanek moich kolezanek. Mam nadzieję, ze damy radę.
> ja jeszce cały czas rozsyłam ten link, nawet, do koleżanek moich kolezanek.
> Mam nadzieję, ze damy radę.
już tak nie dużo :)) musimy dotrzeć na pierwsza strone 431!!!!
Plan na dzisiaj jest taki, że Tajger wchodzi na pierwszą stronę.
Właściwie prawie już tam jest, jeszcze tylko jeden malutki kroczek :))))
430!!!
Ale już nie daleko:))))) ...macie coś na obniżenie adrenaliny???????????
Użytkownik till napisał w wiadomości:
> Plan na dzisiaj jest taki, że Tajger wchodzi na pierwszą stronę.Właściwie
> prawie już tam jest, jeszcze tylko jeden malutki kroczek :))))
435 i całusy z Irlandii. Nawet nie wiedziałam, że tam wyniosło mi znajomych:)))
436 i ciągle mało.... mi sie już skończyły pomysły...
440!!! z tego 2 z Włoch hihiiiiii , i są jeszcze obiecane , wiec czekam :)) a jak u Was??
DZIĘKI:) ...ja też mam jeszcze obiecane...
W tej chwili od pierwszej strony dzieli Tajger dziewięć głosów... kurczę, wyciągajcie już te asy z rękawa!!!
kurcze, ja od południa nie miałam netu, ale od moich małoletnich sąsiadów, dostaję wieści, ze ich znajomi juz głosują i jeszce głosować będą :-)) Ja nie mając tego netu, wysyłałam SMSy z tym linkiem, do znajomych których nie ma w skrzynce mailowej, więc głosy jeszcze spłyną :-)) tak niwiele brakuje do pierwszej stronki.
454!!!
456 - jeszcze 5 i na pierwszą stronę !
I Japonia glosuje na Tajger, musi sie udac!
Rozeslalam wici po wszystkich znajomych z klubu kolekcjonerow, napewno pomoga!
458!!!
jeszce 2-3 głosy i wskaujemy na 1 stronę
To umawiamy się tak- ja idę na mecz a później wracam i co widzę? Tajger na pierwszej stronie!
Jest 1-sza strona :):):):) BRAWO !!! 460 głosów :)
HURRAAA!!!
Udało sie!!! Grazynka jest na 1 stronie!!!!!!!!!!!!!!!!
464 - z tego trzy ostatnie od moich forumowiczow!
DZIĘKUJĘ WAM STRASZNIE!!!!!!!!!!
Bardzo ładnie!
Ogłaszam plan obowiązujący na jutro: Tajger wchodzi do pierwszej piątki!
Till, ja myślę, że jest to minimum, teraz luknęłam, to jest tylko kilka głosów, co to dla nas :-))
Jak tak dalej pójdzie to Was wybiorą do jakiejś partii na następne wybory :))))))))))))...taka organizacja:D:D:D
dobre, hi hi
Nie spadliśmy, tylko się inne - za przeproszeniem- komitety wyborcze nadmiernie ożywiły.
Będzie dobrze :) zaraz ich podgonimy!
> nie ma nas juz na pierwszej stronie, trzeba działaś ludziska!
qrde blade ://
Umieściłam prosbę na jeszcze jednym forum... może pomoże;)))
ja właśnie zakończyłam akcję agitacyjną wśród swoich znajomych - życzę powodzenia !!
Trzymam kciuki !!
Pozdrawiam - Elek
I moj glos 485
487
i jeszcze jeden 489
Suuuuuuper!!
Ja mam już odzewy na apel od ""moich"" :):):)
Huuuuurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa - ponownie Tajgerka jest na pierwszej stronie !!!!!!!!!!!!!
Aleeeeeeeee emocjeeeeee !
Użytkownik Elek napisał w wiadomości:
> Suuuuuuper!!Ja mam już odzewy na apel od ""moich"" :):):)
> Huuuuurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa - ponownie Tajgerka jest na pierwszej stronie
> !!!!!!!!!!!!!Aleeeeeeeee emocjeeeeee !
oj straszne emocje Elu :))
a mnie to już wogóle żołądek boli ,a klawiatura do rąk przyrasta:D:D:D
490-ty glos z Japonii
normalnie nie wierzę:)
Pniemy sie do góry tra la la la la !!
> Pniemy sie do góry tra la la la la !!
:) Przypominam plan na dzisiaj- Tajger w pierwszej piątce!
Chcialam byc 500-tna, nie wyszlo. Jestem 501 /wlasciwie to moj kolega/.
Użytkownik Mari napisał w wiadomości:
> Chcialam byc 500-tna, nie wyszlo. Jestem 501 /wlasciwie to moj kolega/.
oby takich kolegów było duzo :)) buziaczki Mari
Super:), to będzie tak sakać bo jak widzę te miejsca są bardzo aktywne:),ale może sie uda:)))) Buziaczki dla Was:)
508:)
519 i zniknełaś z pierwszej strony .......... do roboty żarłoczki .....
Cisnę cały czas młodzików, no i prosze znowu jesteśmy na pierwszej stronie :-))
Jeszcze jeden głosik ze szczecina:) 525
Rozpuściłam wieści po moich znajomych.
Użytkownik alicja37 napisał w wiadomości:
> Rozpuściłam wieści po moich znajomych.
wspólnymi siłami , musi sie udać :))
Jasne, że tak :) mały pakiet kolejnych głosów w załączeniu
jak gardełko Till?? buziaczki :)
Ludzie spadamy...tak byc nie moze! dzien przed zakonczeniem głosowania nie mozemy dac sie przescignać!!!Jasny gwint!
Głosujcie , wysyłajcie link nawet do obcych ludzi na naszej klasie !! Musicie cos wymyslic! Ja dzis jestem cały dzien w szkole ,myśle ze znajde chwile to zadziałam w kafejce internetowej .
:) Będzie dobrze!
> Ludzie spadamy...tak byc nie moze! dzien przed zakonczeniem głosowania nie
> mozemy dac sie przescignać!!!Jasny gwint!Głosujcie , wysyłajcie link nawet do
> obcych ludzi na naszej klasie !! Musicie cos wymyslic! Ja dzis jestem
> cały dzien w szkole ,myśle ze znajde chwile to zadziałam w kafejce
> internetowej .
rozsyłam od rana zobaczymy co sie zadzieje ...
> Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości: > Ludzie spadamy...tak byc nie
> moze! dzien przed zakonczeniem głosowania nie > mozemy dac sie
> przescignać!!!Jasny gwint!Głosujcie , wysyłajcie link nawet do > obcych
> ludzi na naszej klasie !! Musicie cos wymyslic! Ja dzis jestem > cały dzien
> w szkole ,myśle ze znajde chwile to zadziałam w kafejce > internetowej
> .rozsyłam od rana zobaczymy co sie zadzieje ...
4 głosy w pół godzinki, moze to nie wiele ,ale jeszcze dojdą :)) więc kto może do roboty ;))
556!!!! znowu na pierwszej stronie :)))))))))))))) teraz ide sprzątać , głosy powinny dochodzić ( obiecane)
Rodzina stanęła na wysokości zadania i Grażyna jest już teraz 4!!!!!!!
Moja rodzina już całkiem wykorzystana, ale co jakiś czas ożywa jeszcze jakiś zagubiony znajomy.
571!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolejne 2 glosy od mojej mamy i teściowej
Użytkownik mysha2006 napisał w wiadomości:
> Kolejne 2 glosy od mojej mamy i teściowej
Trzecia !!!!!!!!!!!!! Hurrrrrrrrrrrrrra
I jeszcze jeden od znajomego-576!!!
586 !!! i dalej trzecia !
Doszlo 5 glosow od moich przyjaciol!
Użytkownik Mari napisał w wiadomości:
> Doszlo 5 glosow od moich przyjaciol!
588 i na drugim miejscu , oby tak dalej :)))
dodalam jeszcze 2
593!!!! ło matulu :))))))))))))))))))))))
Dziewczyny i chłopaki, tak trzymać!!!
Super, drugie miejsce. Podesłałam link na jeszcze jedno forum.
ALE NIESPODZIANKA
Wyobraźcie sobie że nie miałam dostepu do netu,a tu takie szaleństwo normalnie....dziękuję Wam ogromnie!!!
Naet nie wiesz Grażynko jak się cieszę gdy widzę Twoje marzenie na II pozycji. I bardzo cieszę się że wiele osób do których pisałam też zagłosowało. To znaczy że jeszcze można liczyc na ludzi, że nie jest się samym na tym świecie.
> ALE NIESPODZIANKAWyobraźcie sobie że nie miałam dostepu do netu,a tu takie
> szaleństwo normalnie....dziękuję Wam ogromnie!!!
teraz to Twoje marzenie Grazynko , to jest i nasze ;)) musi sie udać , przecież marzenia sie spełniają ;))
Kochani!!!!Spadliśmy na 4 miejsce.Musimy się sprężyć!!!!!
Głosiki oddane ....znajomi też mają polecenie na oddanie głosu.Szkoda ze mozna tylko raz ... oddać głos.
pozdrawiam
Użytkownik krysia64 napisał w wiadomości:
> Głosiki oddane ....znajomi też mają polecenie na oddanie głosu.Szkoda ze mozna
> tylko raz ... oddać głos.pozdrawiam
no fakt raz , ale ty mąż i córa to już trzy głosy :))
.... a jeszcze jak masz dwa lub trzy konta pocztowe , to tyle ile kont , o tyle głosów więcej :)))
działajmy:)))))))))))))))))))
no fakt .......to zacznę zakładać konta dodatkowe ...i juz wiecej bedzie głosików :-))))))
Już lece to czynić !!!!
630 i trzecie miejsce!!!
ojojojjjjjjjjjjjjj - spada nam Tajgerka z pierwszej trójki :((((((((((
Do dzieła Żarłoczki :)))
Ja myślę, że to będzie tak "skakać" najważniejsze, by nie spadła z pierwszej strony. Ja cały czas dostaje, jeszce maile, że ludzie oddają głosy.
Po wielu próbach wreszcie się udało, ale musiałam zmienić adres mailowy
super Kurkuma :)))))) - a teraz jest 636 głosów i nadal trzecie miejsce : - ale goonią naszą Tajgerkę , oj gooonią :(
......a i uciekają przed Nia też ostro !!!!!!!!!
Co ja bym bez Was zrobiła. :)
... a np JA bez Ciebie ??????????? .... chyba bym nadal paliła :P:P:P ... a tak to juz jutro dwa lata minie jak NIE palę :)))))
Kciuki trzymam jak tylko moge mocno i wysyłam emaile do znajomych co by tylko zagłosowali :))
Cmokam tak po stargardzku :*:*:*
To już dwa lata???:)))) GRATULACJE!!!
641 i 642 to moj głos i mojego męża. POWODZENIA!!!
644 Cholerka i spadamy.Żarłoczki do roboty!!!
Kurcze, nie ma nas na pierwszej stronie!!
Ale ciężka konkurencja:)...uparci jacyś:))
...udało mi sie dorzucić jeszcze jeden głosik......
UfFFFFFFFF.............doszły jeszcze 2 głosiki :-)))
Użytkownik hunny_bunny napisał w wiadomości:
> 654-ty glos ode mnie :))))))
o kurcze wracam i co widze??? spadła nasza Tajger :(((((((((( czy już wszyscy głosowali ?? obudźcie się , konkurs jutro sie konczy ........
>>>>>>makusia.....ja dostałąm upoważnienie od znajomych na używanie ich adresu mailowego póki co
wieć moze i Ty mnie wesprzesz ....bo mółj komp wariuje i nie łaczy wszystkiego ..RATUNKU !!!!! POMOCY !!!!
Mój głos masz , przesłałyśmy z córką znajomym . Może ktoś się dołączy .
uffff....3 udało mi sie dorzucić ..:-)))
Użytkownik krysia64 napisał w wiadomości:
> uffff....3 udało mi sie dorzucić ..:-)))
dawaj na gg te adresy pomogę , wczoraj siedziałm 2 godziny i rozsyłałam , dzisiaj mnie nie było , nie dawno wróciłam więć mogę pomóc
Dziewczyny, pamiętajcie tylko, ze z jednego kompa nie może iść za dużo zgłoszeń, mogą to potraktować jako oszustwo.
> Dziewczyny, pamiętajcie tylko, ze z jednego kompa nie może iść za dużo
> zgłoszeń, mogą to potraktować jako oszustwo.
wiemy wiemy , z jednego 3 :))
ok, bo już się przestrzasyłam na finiszu :-))
Jeszcze tylko godzinka głosowania... Jeśli może ktoś z Was jeszcze zaglosować to proszę bardzo :)
To niesamowite... pierwsza dziesiatka będzie bez jednego komentarza przeważnie. No cóż. Chciałam Wam podziękować ogromnie :))) Nie udało sie to- uda sie co innego;)
Jeszcze raz BARDZO WAM DZIĘKUJĘ:))))
Grażynko, szkoda... Masz rację nie udało się to, uda się coś innego:-)) Zastanawiam sie tylko skąd wzięły się te marzenia, wcześniej poza tym pierwszym nie było ich nawet na 1 stronie (no chybaże ja jakąś zaćmę miałam :-))
Podróż za ocean
World Champ
Aparat
Licencja pilota
Zaręczyny
objechać Bałtyk
Konsola
sportowe auto
restauracja
Skąd do cholery przed samym koncem głosowania wzieły sie te marzenia!!!!!!!!!!!!!!?????????? Przeciez wcześniej ich nie było i nagle sie pojawiają na dodatek z taką iloscią głosów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEDNA WIELKA ŚCIEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba masz rację Dorota. Ja też na bieżąco śledziłam głosowanie i dzisiaj rano tych "marzeń" nie było. Śmierdzi mi to oszustwem
Nie mozna tak tego zostawic. wlasnie zakladam tam konto i napisze im co o tym wszystkim myśle!!. ale jestem wsciekla !!!
Zadne z tych marzen wymienionych w Twoim poscie sie nie otwiera, bo probowalam, ale jesli Podroz za ocean, moze wygrac przeciw samotnej matce z chorym dzieckiem .................to ja tu querwa czegos nie pojmuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tajgerku a podaj ich do sadu o odszkodowanie za niepotrzebne robienie nadziei Tobie i dziecku..... tu u nas napewno caly konkurs wyladowalby w sadzie.....za igranie sobie z ludzkimi uczuciami .... tym bardziej ze tych marzen nie bylo wczesniej wogole na liscie ....
To ta kobieta z amputowana noga tez przegrala z kims kto chce sobie licencje pilota zaaplikowac ?????
to jest jedna wielka ściema!!! Wszystkie te durne ,,marzenia,, pisala jedna osoba!!!!!!!!!!! Bezczelny sqrczysyn!!! http://lekko.o2.pl/konkurs_marzenia
Szok, dawno czegoś takiego nie przeżyłam. Kurcze jak tak mozna!!! Jak Grażynka napisała, ze się nie udało, to myslałam, ze z krzesła spadnę jak zobaczyłam pierwszą 20!!!
> Podróż za oceanWorld ChampAparatLicencja pilotaZaręczyny objechać
> BałtykKonsolasportowe autorestauracja Skąd do cholery przed samym koncem
> głosowania wzieły sie te marzenia!!!!!!!!!!!!!!?????????? Przeciez wcześniej
> ich nie było i nagle sie pojawiają na dodatek z taką iloscią
> głosów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEDNA WIELKA
> ŚCIEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale dałysmy sie nabić w butelkę ;(((
http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5511822&start=0
Dobra, ja sie wyżyłam na mięsie w kuchni a teraz trzeba na spokojnie pomyślec.
Tu jest regulamin konkursu: http://lekko.o2.pl/regulamin_konkursu
A to znalazłam na stronie :
,,Uprzejmie informujemy, iż Komisja Konkursowa pilnuje poprawności i jakości konkursu. Właśnie prześledziliśmy adresy IP wszystkich zgłoszeń i doszukaliśmy się paru prób naruszeń regulaminu.
W związku z tym część ze zgłoszeń konkursowych została wyeliminowana, część zaś po prostu nie będzie brana pod uwagę. Marzenia powinny same się bronić bez pomocy technologii lub sprytu.
Pamiętajcie, oszustwo nie popłaca. ,,
Myśle,ze tych ,,marzen,, nie bedą brali pod uwagę i jednak Grazynka będzie miałą szanse.
Miejmy nadzieje ...
Q......wa ......
ręce i nogi i wszystkie organy opadają .
BRAK SŁOW !!!
A oto co organizator odpowiedział:
"Szanowni Państwo,
Prosimy o zachowanie spokoju. Nagrody zostaną przyznane tylko i wyłącznie użytkownikom, którzy grali fair play.
Monitorujemy zarówno adresy IP, z których dodawane są zgłoszenia jak i adresy e-mail, hasła, dane kontaktowe. Obserwujemy również oddawanie głosów - część z użytkowników chcąc przechytrzyć Organizatora, używała tzn. skryptów zliczających.
USPOKAJAMY: nagrody otrzymają tylko uczciwi użytkownicy
3mam kciuki za wszystkich zaangażowanych w projekt, którzy nie potrzebują "wspomagaczy", aby przekonać innych do swoich marzeń!"
uff, ulżyło mi trochę!!! Mniejmy nadzieję, że tak bedzie!!!
no to czekamy na werdykt
Wciąż jest więc nadzieja na wygraną dla marzenia Tajgerki :)
A kiedy ma byc ogloszony wynik ?? Chyba sobie reke obgryze do lokcia z nerwow ;))
Marylka, czytając Twój post, wyobraziłam sobie, kilkanaście wużetowiczek i wużetowiczów z obżartymi łapkami do łokcia:-)) mam nadzieję, że Grażynka ma jeszcze szanse!!!
> Marylka, czytając Twój post, wyobraziłam sobie, kilkanaście wużetowiczek i
> wużetowiczów z obżartymi łapkami do łokcia:-)) mam nadzieję, że Grażynka ma
> jeszcze szanse!!!
czekamy na wyniki ... kurcze tyle paracy na nic?? niemożliwe...
Ja faktycznie wyslalam ze swojego komputera kilka glosow w imieniu moich japonskich czy czeskich znajomych ale z ich upowaznienia! Bo jak tu wytlumaczyc Japonce zeby wypelnila formularz zgloszeniowy? Kazda powiedziala by zrobic to w jej imieniu! Chyba najwazniejsze, ze adresy mailowe byly prawidlowe. Moze organizatorom chodzilo o nazbieranie jak najwiekszych ilosci adresow a potem wysylanie glupich
reklam czy roznych akcji promocyjnych?
Kochane dziewczyny i chłopaki:), nie było by możliwości wejśc do pierwszej 20-ki bez dobrych duszków;), i oszczędźcie swoje ręce:))) ,co ma być to będzie... I tak jestem szczęśliwa że mam tylu przyjaciół,bo czytając komentarze do konkursu niejednokrotnie łezka sie zakręciła:).
A widząc co Wy tu wyprawiacie to normalnie żałowałam ze nie da sie tu wejśc realnie:D ....ale by się działo:D:D:D
Dziekuję Wam wszystkim bez względu na wynik:)))) ,poraz kolejny przekonałam się ze mogę na Was liczyć...i to jest piękne:)))
"zwycięzcy Konkursu zostaną powiadomieni o wygranej mailowo na adres wskazany w formularzu zgłoszeniowym (formularzu wypełnianym przez użytkownika serwisu lekko.o2.pl podczas rejestracji w tym serwisie) do dnia 7.07. 2008r."
Tajgerku ....... wszyscy trzymamy teraz kciuki........ napisz nam od razu jak już czegoś się dowiesz :)
Pozdrawiam
No wlasnie, to jest problem, ktory ja mialam, bo nie mam tu wielu znajomych Polakow, a ci co sa, to niedorozwinieci komputerowo :))) Amerykanie nie potrafia otworzyc konta na polskiej stronie, wiec korzystajac z 3 roznych kompow (dwa moje i jeden Wspanialego) zalozylismy 6 kont czyli z kazdego kompa poszlo 2 glosy ....czy to przestepstwo???? Przeciez ludzie maja jeden komputer na kilku osobowe rodziny ..... Ja chyba zwariuje....
Ja już pazurki poobgryzałam,masakra ale nerwówka.Trzymam kciuki za Grażynką