Nie nie, Teresko nic złego nie miałam na myśli :-).My się też nie znamy, ale ja już to zdjęcie widziałam na naszym forum i przez chwilę nie dawało mi to spokoju :-) Wiesz jak to jest... Czasem coś tak przyjdzie do łba i nie daje spokoju :-D. Pozdrawiam.
Użytkownik vikunia napisał w wiadomości: > smakosiu masz takie same odczucia jak ja:) tez mi sie wydawalo ze > widzialam juz te fotke. Teresko pozdrowienia
Tą fotkę mam zamieszczona na Mojej Generacji... więc może znana jest własnie z MG??
Nie Teresko, ta fotka jest gdzieś na "Wielkim Żarciu" . Ja nawet nie wiem, co to ta "Moja Generacja" Przypominam sobie, że oglądałam to zdjęcie razem z innymi z jakiegoś ślubu. A może Twoja siostrzenica je wstawiła? Nie jest czasem zalogowana na "WŻ"? To dlatego wspomniałam na początku o ślubie. A nawiasem mówiąc fajna i elegancka "kobitka" z Ciebie
a to ja.....
miło Cię zobaczyć i poznać Tereso :)
Bardzo mi miło, no i jaka elegancka. Pozdrawiam
Miło Cię poznać
Witaj Tereso miło cie poznać:))
Witaj Teresko. Coś mi chodzi po głowie... Czy tutaj wychodzisz z mężem na ślub?
Użytkownik smakosia napisał w wiadomości:
> Witaj Teresko. Coś mi chodzi po głowie... Czy tutaj wychodzisz z mężem na
> ślub?
Owszem, wychodzimy na ślub i weselisko siostrzenicy...
No to dobrze mi chodziło po głowie :-)))
Użytkownik smakosia napisał w wiadomości:
> No to dobrze mi chodziło po głowie :-)))
taaaak.ale co chodziło po głowie...bo mam nadzieję, że nie moja osoba............. chyba że się znamy...a ja nie wiem o tym...
Nie nie, Teresko nic złego nie miałam na myśli :-).My się też nie znamy, ale ja już to zdjęcie widziałam na naszym forum i przez chwilę nie dawało mi to spokoju :-) Wiesz jak to jest... Czasem coś tak przyjdzie do łba i nie daje spokoju :-D. Pozdrawiam.
smakosiu masz takie same odczucia jak ja:) tez mi sie wydawalo ze widzialam juz te fotke.
Teresko pozdrowienia
Użytkownik vikunia napisał w wiadomości:
> smakosiu masz takie same odczucia jak ja:) tez mi sie wydawalo ze
> widzialam juz te fotke. Teresko pozdrowienia
Tą fotkę mam zamieszczona na Mojej Generacji... więc może znana jest własnie z MG??
Nie Teresko, ta fotka jest gdzieś na "Wielkim Żarciu" . Ja nawet nie wiem, co to ta "Moja Generacja" Przypominam sobie, że oglądałam to zdjęcie razem z innymi z jakiegoś ślubu. A może Twoja siostrzenica je wstawiła? Nie jest czasem zalogowana na "WŻ"? To dlatego wspomniałam na początku o ślubie. A nawiasem mówiąc fajna i elegancka "kobitka" z Ciebie
Miło Cię zobaczyć Teresko ! Pozdrawiam.
Dziekuję wszystkim za miłe słowa...