Użytkownik alicja37 napisał w wiadomości: > Piękne te twoje torty!!!!
Ups... widzę, że podwójnie zapisało mi wątek...
Przydał by się moderator...do usuniecia jednego.... a właściwie, to szkoda, ze sam zakładający watek nie ma uprawnien do kasowania niepotrzebnych swych watków...
A torty trochę ucierpialy bo w niedzielnym upale przewożone były w samochodzie, w którym jechała dwójka maluchów, i nie mozna było otwoprzyć okna aż 65 km....
Piękne torciki Tereso! i bardzo smakowicie wyglądają:))Wiem jaka to jest przyjemność, zrobić coś samemu.Ja też uwielbiam piec ciasta i torty, sprawia mi to ogromną radość:)szczególnie jak wszystkim się podoba i smakuje.Pozdrawiam
trzy razem (proszę wybaczyć przybranie stołu, ale to bylo u teściów córki i przy grillu) 31 lat córki
i znowu trzy...
kwadratowy tort z przybraniem kremowym dla Wiko.
dmuchanie świeczek synowie z mamą...
trójkatny tort Mateo...
i z nowu trzy... stojace na stole torty...
Piękne te twoje torty!!!!
Użytkownik alicja37 napisał w wiadomości:
> Piękne te twoje torty!!!!
Ups... widzę, że podwójnie zapisało mi wątek...
Przydał by się moderator...do usuniecia jednego.... a właściwie, to szkoda, ze sam zakładający watek nie ma uprawnien do kasowania niepotrzebnych swych watków...
A torty trochę ucierpialy bo w niedzielnym upale przewożone były w samochodzie, w którym jechała dwójka maluchów, i nie mozna było otwoprzyć okna aż 65 km....
Znowu jak poprzednie piękne. Zjadłoby się. Pozdrawiam!
Piękne torciki Tereso! i bardzo smakowicie wyglądają:))Wiem jaka to jest przyjemność, zrobić coś samemu.Ja też uwielbiam piec ciasta i torty, sprawia mi to ogromną radość:)szczególnie jak wszystkim się podoba i smakuje.Pozdrawiam
śliczne i pyszne , pozdrawiam