ty masz glowe dziewczyno zeby takie cuda wymyslic a do tego talent zeby to co wymyslisz przelac na tort hi hi mi sie nigdy nie znudza twoje torty wiec prosze o jeszcze jeszcze i jeszcze
Super... ąz ślinka cieknie...Jednak tort wykończony masą plastyczną wygląda okazalej, nie ma na nim skaz w postaci nierównosci, niedoróbek... Jeszcze raz brawo!!!
dziękuje pięknie Teresko. Masz racje ,ze takie torty ładnie się prezentują. Mase cukrową spokojnie mozna potraktowac jako ,,opakowanie,, , większosc ludzi po prostu zostawia na talerzu i wyjada środek .
Gosiu kochana moja no taka zdolna to ja nie jestem, czasami szukam w necie i podpatruje . Większosc moich tortów sama wymysliłam ale czasami musze szukac inspiracji . Ale to jest tak jak kiedys powiedziala mi aloiram, jeśli chodzi o torty w stylu angielskiem to juz chyba wszystko zostało wymyślone.
Piekne te torty:) Czy Ty nie pracujesz w cukierni? Kto zjada te piękności? A co w środku pod dekoracjami? Czy wszystkie standardowo przekładasz biszkopt + krem? Pozdrawiam
Użytkownik frotka74 napisał w wiadomości: > Piekne te torty:) Czy Ty nie pracujesz w cukierni?
Niestety nie , ale będe sie starac zeby w niej pracowac
>Kto zjada te > piękności?
Oba te torty były robione dla mojej szwagierki, a tort ,,prezent,, który robiłam wczoraj był dla mojej cioci z okazji imienin
>A co w środku pod dekoracjami? Czy wszystkie standardowo > przekładasz biszkopt + krem?
tort dla żónierza był przełozony kremem truskawkowo -ananasowym , ten drugi z kwiatami , masą ananasową z kawałkami czekolady a tort prezent przełozony kremem budyniowym , wiśniami i krokantem orzechowym
Pewnie macie juz dosc moich tortów ale ten musze Wam pokazać
Tort ,,z cycem,, dla żołnierza
i drugi
Chwal się Dorotko, bo jest czym. Jak zwylke rewelacja! Pozdrawiam
jesteś niesamowita :)) kapitalne ;))
dziękuje bardzo
ty masz glowe dziewczyno zeby takie cuda wymyslic a do tego talent zeby to co wymyslisz przelac na tort hi hi mi sie nigdy nie znudza twoje torty wiec prosze o jeszcze jeszcze i jeszcze
Super... ąz ślinka cieknie...Jednak tort wykończony masą plastyczną wygląda okazalej, nie ma na nim skaz w postaci nierównosci, niedoróbek... Jeszcze raz brawo!!!
dziękuje pięknie Teresko.
Masz racje ,ze takie torty ładnie się prezentują.
Mase cukrową spokojnie mozna potraktowac jako ,,opakowanie,, , większosc ludzi po prostu zostawia na talerzu i wyjada środek .
Gosiu kochana moja no taka zdolna to ja nie jestem, czasami szukam w necie i podpatruje . Większosc moich tortów sama wymysliłam ale czasami musze szukac inspiracji . Ale to jest tak jak kiedys powiedziala mi aloiram, jeśli chodzi o torty w stylu angielskiem to juz chyba wszystko zostało wymyślone.
Pozdrawiam Cie serdecznie
Dorotko, jesteś naprawdę niesamowita!!!
Dorotko brawo.Jak zwykle pięknie
Ależ mi się podoba ten drugi! Wspaniały. Jak zwykle :-)
Cudne torciki gratuluję.
I znowu super. Masz talent. BRAWO!!!
Wcale nie mamy dosyc Twoich prześlicznych tortów!!! Wstawiaj jak najwięcej!!! Całuski!
W podziękowaniu ode mnie macie prezent.
Jeszcze ,,ciepła,, fotka
Ależ pikne!!!
Dorotko, Twoich ciast nigdy dość. Dla mnie są inspiracją, więc wstawiaj jak najwięcej.
No to ja tylko westchnę cichutko...wow!!!! Cudne:))
CUDA . Dorotko czy bierzesz udział w jakichs konkursach kulinarnych (na najpiękniejsze wypieki)? Wg mnie murowane 1 miejsce :-)
Super super widać że fantazji ci nie brakuje ;)))))
Piekne te torty:) Czy Ty nie pracujesz w cukierni? Kto zjada te piękności? A co w środku pod dekoracjami? Czy wszystkie standardowo przekładasz biszkopt + krem? Pozdrawiam
Użytkownik frotka74 napisał w wiadomości:
> Piekne te torty:) Czy Ty nie pracujesz w cukierni?
Niestety nie , ale będe sie starac zeby w niej pracowac
>Kto zjada te
> piękności?
Oba te torty były robione dla mojej szwagierki, a tort ,,prezent,, który robiłam wczoraj był dla mojej cioci z okazji imienin
>A co w środku pod dekoracjami? Czy wszystkie standardowo
> przekładasz biszkopt + krem?
tort dla żónierza był przełozony kremem truskawkowo -ananasowym , ten drugi z kwiatami , masą ananasową z kawałkami czekolady a tort prezent przełozony kremem budyniowym , wiśniami i krokantem orzechowym
>Pozdrawiam
ja róznież :-)
Słowa uznania i zazdroszczę tym, którzy ich spróbowali :)
Bardzo ci dziekuje za miłe słowa. A zrobienie takiego tortu wcale nie jest trudne , zobacz : http://wielkiezarcie.com/przepis33194.html
Piękne... a zwłaszcza ten drugi...:))) Czy środki kwiatów malowałaś pomarańczowym barwnikiem?
Tak, rozrobiłam pomarańczowy barwnik w proszku z wodą i malowałam pędzelkiem.
Dziękuje wszystkim za miłe słowa
macie prezenta ;-) ode mnie !