Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Kuba czeka na naszą pomoc cd. !!!!

• Autor: Dorotaxx Data: 2008-06-25 11:33:48

Za zgodą tajger postanowiłam napisać kolejny wątek dla Kuby.Znalazłam poprzedni :

• Autor: Ave Data: 2008-06-25 13:38:15

o, dzięki Dorotko za tę informację o zmianie danych :) i za czarny kolorek też ;)))))))))

• Autor: Dorotaxx Data: 2008-06-25 19:04:26

Ewciu bardzo prosze kochana !

• Autor: Ave Data: 2008-06-26 11:35:32

Chciałabym zamieścić tu także prosbę do Grażynki (Tajger) - jesli zmieniają się jakieś dane dot. konta Kuby czy w banku czy w fundacji, to zamieszczaj na forum te informacje jak najszybciej, bo ktoś , kto zadysponował w banku wpłaty stałe, nie robi tego co miesiąc, a często po prostu "ma to z głowy na dłuższy okres" i wpłaty mogą lądować nie tam gdzie trzeba - czyli na koncie ze starymi danymi  :)
    Pozdrawiam serdecznie całą Waszą rodzinkę :)))))))

• Autor: tajger Data: 2008-06-26 11:46:27

Ewciu:) dane zmieniły się niedawno ,ale nadal jeszcze jest aktualny ten stary numer,pewnie przez jakiś czas bedzie, Dorotka mnie uprzedzila:)) /dzięki Dorotko/ ,ale ja też miałam napisać tą info bo wiem że trzy osoby z tąd ustawiły właśnie to stałe zlecenie.  Dziękuję Wam i Wszystki którzy nam pomogli i pomagają:).
    Tylko nie wiedziałam jak to zrobić...:/ .. Zmienilam prośbę i ustawilam w profilu:))))...i zastanawiałam sie co dalej:)

• Autor: Ave Data: 2008-06-26 17:25:28

Mam nadzieje, że to pomoże osobom zainteresownym pomocą dla Was  :) i że będzie ich więcej, a nie tylko trzy ;)))))))))

Przejdź do pełnej wersji serwisu