Chciałabym zamieścić tu także prosbę do Grażynki (Tajger) - jesli zmieniają się jakieś dane dot. konta Kuby czy w banku czy w fundacji, to zamieszczaj na forum te informacje jak najszybciej, bo ktoś , kto zadysponował w banku wpłaty stałe, nie robi tego co miesiąc, a często po prostu "ma to z głowy na dłuższy okres" i wpłaty mogą lądować nie tam gdzie trzeba - czyli na koncie ze starymi danymi :) Pozdrawiam serdecznie całą Waszą rodzinkę :)))))))
Ewciu:) dane zmieniły się niedawno ,ale nadal jeszcze jest aktualny ten stary numer,pewnie przez jakiś czas bedzie, Dorotka mnie uprzedzila:)) /dzięki Dorotko/ ,ale ja też miałam napisać tą info bo wiem że trzy osoby z tąd ustawiły właśnie to stałe zlecenie. Dziękuję Wam i Wszystki którzy nam pomogli i pomagają:). Tylko nie wiedziałam jak to zrobić...:/ .. Zmienilam prośbę i ustawilam w profilu:))))...i zastanawiałam sie co dalej:)
Za zgodą tajger postanowiłam napisać kolejny wątek dla Kuby.Znalazłam poprzedni :
o, dzięki Dorotko za tę informację o zmianie danych :) i za czarny kolorek też ;)))))))))
Ewciu bardzo prosze kochana !
Chciałabym zamieścić tu także prosbę do Grażynki (Tajger) - jesli zmieniają się jakieś dane dot. konta Kuby czy w banku czy w fundacji, to zamieszczaj na forum te informacje jak najszybciej, bo ktoś , kto zadysponował w banku wpłaty stałe, nie robi tego co miesiąc, a często po prostu "ma to z głowy na dłuższy okres" i wpłaty mogą lądować nie tam gdzie trzeba - czyli na koncie ze starymi danymi :)
Pozdrawiam serdecznie całą Waszą rodzinkę :)))))))
Ewciu:) dane zmieniły się niedawno ,ale nadal jeszcze jest aktualny ten stary numer,pewnie przez jakiś czas bedzie, Dorotka mnie uprzedzila:)) /dzięki Dorotko/ ,ale ja też miałam napisać tą info bo wiem że trzy osoby z tąd ustawiły właśnie to stałe zlecenie. Dziękuję Wam i Wszystki którzy nam pomogli i pomagają:).
Tylko nie wiedziałam jak to zrobić...:/ .. Zmienilam prośbę i ustawilam w profilu:))))...i zastanawiałam sie co dalej:)
Mam nadzieje, że to pomoże osobom zainteresownym pomocą dla Was :) i że będzie ich więcej, a nie tylko trzy ;)))))))))