Z nieukrywaną satysfakcją zawiadamiam, że od dnia dzisiejszego tzn. od godziny 14 ,00 zaczynam urlop wypoczynkowy i mam zamiar odpocząć od kołowrotu dnia codziennego. Obiecuję sobie spędzić go w pełni na maxa wyluzowanym, olewająco, zwisająco i mająco gdzieś wszystko, co nie kojarzy się z labą, leniuchowaniem czy też inną formą odpoczynku. Tak więc opuszczam was na czas jakiś, tak do ok. 28 lipca. Jeśli będzie mi się chciało włączyć kompa, a nie wiem czy jest to forma relaksu? to wtedy na pewno odwiedzę te stronki. Pozdrawiam wszystkich żarłoczków tych przed w trakcie i po urlopach życząc im wszystkiego co........... no czego tam chcecie !!! Cmok i do miłego. Tomasz.
Tomasz...ku - ........ odpoczywaj , .......odpoczywaj i raz jeszcze ...........odpoczywaj !! Wykorzystaj na 100 % ten należny Tobie urlop i .............. wracaj do nas cały i zdrowy :))))) Życzę wymarzonej pogody na czas urlopu :))) Pozdrawiam - Elek
Cmok i do miłego. Tomasz.
Udanego wypoczynku i miłego leniuchowania.....
Tex miłego odpoczynku:))
Miłego leniuchowania!
Milrgo wypoczynku, cmok
Słodkiego, miłego...wypoczynku :)
Tomasz...ku - ........ odpoczywaj , .......odpoczywaj i raz jeszcze ...........odpoczywaj !!
Wykorzystaj na 100 % ten należny Tobie urlop i .............. wracaj do nas cały i zdrowy :)))))
Życzę wymarzonej pogody na czas urlopu :)))
Pozdrawiam - Elek
Miłego urlopu :-))
Ty Szczęściarzu :)))))))))))
Pięknej pogody i miłego wypoczynku!!!
Wypoczywaj, leniuchuj, baw sie i wogole rob wszystko na co masz ochote, a czego nie musisz robic :)))
mile spedzonego urlopu ;))
Pięknej pogody, dużo relaksu i spokoju.
No to niech Ci "wszystko lotto" i... co tam jeszcze chcesz :-))) Jednym słowem - miłego odpoczynku :-)
Udanego wypoczynku Tomaszu :) Pozdrawiam
Baw sie dobrze.CMOK.