Zwracam się o pomoc...(bo wiem, że na Żarłoczki zawsze można liczyć). Poradźcie mi proszę. Chcę zgładzić pewnego sympatycznego wariata. Wywinął mi niesamowity numer (poraz drugi...o pierwszym razie już kiedyś pisałem). Zapędził "starego" Bahusa w kozi róg...(mało komu się to udaje). Zmusił do myślenia...Musi zginąć. () Ponieważ jednak lubię tego drania...chciałbym aby miał śmierć lekką. I stąd mój dylemat: zastrzelić, udusić czy utopić? Bahus
udusić i utopić..odpada,to nie jest lekka śmierć..męcząca chyba pozostaje..??? ... chyba szybko i namiętnie... ale Bahusie.....szkoda by było.. Sympatyczny wariat może sam się wykończy
Czyzby znow "lapownictwo"???? :)))) Myslalam, ze to nalezy juz do przeszlosci ???? A moze wyslac sympatycznego wariata na terapie "przystosowania do zycia w normalnym spoleczenstwie" ???? Moze byc tez terapia anty - wazelinowa :)))) Tak czy inaczej Bahusie, ja na Twoim miejscu bym uwazala....nie radze w obecnosci "sympatycznego wariata" chodzic w krotkich szortach i pod zadnym pozorem nie schylaj sie .....nawet gdyby upadlo cos bardzo drogocennego :)))))
Zostawic, ulaskawic... odwdzieczyc sie pieknym za nadobne :)) Dac dyplom uznania... w zlotej ramce :) dac ogloszenie do gazety , o zacnych zaslugach badz czynach godnych nasladowania! :) Prosze nie usmiercac Bodka... on jedyny na tu serce.. dla uzytkownikow :P poprawia bledy i jest usmiechniety! Macham biala flaga ..Uwolnic Bodka!! Uwolnic Bodka!!! :D :D Glumanda
Ja tez popieram!!!!!!!! Za uśmiech , za dobre rady , za to że jest wspaniałym kucharzem i dobrą duszą dla każdego Zarłoczka należy się Mu dyplom uznania oprawiony w złote ramki i artykuł w najlepszej gazecie na pierwszej stronie.
Użytkownik Glumanda napisał w wiadomości: > Zostawic, ulaskawic... odwdzieczyc sie pieknym za nadobne :)) Dac dyplom > uznania... w zlotej ramce :) dac ogloszenie do gazety , o zacnych zaslugach > badz czynach godnych nasladowania! :) Prosze nie usmiercac Bodka... on jedyny > na tu serce.. dla uzytkownikow :P poprawia bledy i jest usmiechniety! Macham > biala flaga ..Uwolnic Bodka!! Uwolnic Bodka!!! :D :D Glumanda
Użytkownik Glumanda napisał w wiadomości: > Zostawic, ulaskawic... odwdzieczyc sie pieknym za nadobne :)) Dac dyplom > uznania... w zlotej ramce :) dac ogloszenie do gazety , o zacnych zaslugach > badz czynach godnych nasladowania! :) Prosze nie usmiercac Bodka... on jedyny > na tu serce.. dla uzytkownikow :P poprawia bledy i jest usmiechniety! Macham > biala flaga ..Uwolnic Bodka!! Uwolnic Bodka!!! :D :D Glumanda
mnie tam zona na smyczy nie trzyma jeszcze wiec poczekam z drukowaniem tego :):):):):):):):):):):):):)
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Jak to ma być jakaś kara, to chyba nie dać chlopakowi piwa!!! Przez jakiś, > hm... no, dajmy na to... rok, dwa... :)
Oj NIE !!!! .......VETO!!!!!!!!!!! kara zbyt surowa. Godzi w godność człowieka. To już lepsza kara śmierci...(tzn ...ja tak myślę...) Bahus
Bahus źle się czuje "w kozim rogu" a Bodek umiejętnie i z zaskoczenia Go tam zapędza. Ja proponuję zrobić prawdziwy sąd z dowodami zbrodni. Ustalam termin na 13-14 września 2008r. Miejsce - Otomin koło Gdańska. Wszystkich "Żarłoków" powołuję na świadków. Usprawiedliwienia nieobecności tylko na podstawie zwolnienia lekarskiego ( i to nie od znajomego lekarza czy weterynarza). A jeśli sąd zdecyduje,że obaj Panowie sami sobie winni,to zapłacą nam za to. Oj zapłacą! ;-)))
Użytkownik lubczyk69 napisał w wiadomości: > Pwiedz mu, że masz jego teczkę wyciągniętą z IPN-u. Może teraz on > się łagodnie wycofa do swgo narożnika i zbyteczne będą akty przemocy?
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości: > Użytkownik lubczyk69 napisał w wiadomości: > Pwiedz mu, że masz jego teczkę > wyciągniętą z IPN-u. Może teraz on > się łagodnie wycofa do swgo narożnika > i zbyteczne będą akty przemocy? hehehe ja tam sie nie boje IPN :):):):):):)
Ja tam się też nie boję ale w razie czego jak się np. uprą na kogoś to odczepić się trudno
Powiem Wam szczerze (w tej chwili nie żartując)...żyję na tym świecie już ładnych parę lat...ale człowieka o tak tak wielkim sercu (osobiście) jeszcze nie spotkałem. Gdyby wszyscy byli tacy, to świat na którym żyjemy byłby zupełnie inny. Bodek pomógł mi (zupełnie bezinteresownie) w czymś czego bym się nigdy po bliźnim nie spodziewał. I czego pewnie nikt inny by się nie podjął. I nie jest to bynajmniej pomoc finansowa...( z finansami jak na razie jakoś sobie radzę). Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > Powiem Wam szczerze (w tej chwili nie żartując)...żyję na tym świecie już > ładnych parę lat...ale człowieka o tak tak wielkim sercu (osobiście) jeszcze > nie spotkałem. Gdyby wszyscy byli tacy, to świat na którym żyjemy byłby > zupełnie inny. Bodek pomógł mi (zupełnie bezinteresownie) w czymś czego bym > się nigdy po bliźnim nie spodziewał. I czego pewnie nikt inny by się nie > podjął. I nie jest to bynajmniej pomoc finansowa...( z finansami jak na razie > jakoś sobie radzę). Bahus
czułam jakiś podstęp :)) a to że Bodek ma dobre serducho , to chyba wszyscy wiedzą już od dawna :)
Bahus, to Ty tu nie strugaj jakichs zamachow, nie kombinuj, tylko wykup jakis maly skwerek na rynku w Poznaniu i stawiaj pomnik koledze, a nie rozprawiasz o zabojstwie ;))) Jak sie Bodek u mnie tak zasluzy to musi cus Mu wystawie ;))) A tu widac tyle wdziecznosci, co post to wiecej miodu i wazeliny, a efektow ....??? Jak ni ma, tak ni ma ....... Bodek, czy oni Cie aby wszyscy nie robia w lolo ????
To teraz jedno piwko to mało............................chyba trzeba skrzynke mu postawić! Może sie załapie choć na jedno takie zimniutkie.Pozdrawiam cieplutko.
Użytkownik Janek napisał w wiadomości: No to by było na tyle.No to > ciekawe, jak Go będziecie we wrześniu obściskiwać? .. ".z ręcamy na > zadku" ?...własnym oczywiście
Ot dylemat z naszym Bodkiem mamy, utopić,zastrzelić czy też go zagłaskamy? Bahus poważnie wszystko przedstawia, że Bodek podpadł i jego się obawia. Jak zwykle strony się tu podzieliły, jedni go utopią a inni by zastrzelili. Za karę piwa może mu nie damy i tym sposobem dotkliwie ukaramy? Obrońcy piwosza jednak się znajdują, za ciężka kara, oni mu winy darują. Teczką z IPN-u zastraszyć go chcieli, i Bodka jak na widelcu by mieli. Całe szczęście, Bahus się sumitował, On Bodka lubi, On tylko tak żartował. Od razu miód z jego ust spływa, a Bodek się wystraszył i nie odzywa? Bodek jednak na pochwały zasługuje, niejednemu pomógł, każdy Mu dziękuje. Więc w Otominie wszystko rozstrzygniemy i jeśli zasłużył, skórę mu przetrzepiemy.
Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > Zwracam się o pomoc...(bo wiem, że na Żarłoczki zawsze można liczyć). > Poradźcie mi proszę. Chcę zgładzić pewnego sympatycznego wariata. Wywinął mi > niesamowity numer (poraz drugi...o pierwszym razie już kiedyś pisałem). > Zapędził "starego" Bahusa w kozi róg...(mało komu się to udaje). > Zmusił do myślenia...Musi zginąć. () Ponieważ jednak lubię tego > drania...chciałbym aby miał śmierć lekką. I stąd mój dylemat: zastrzelić, > udusić czy utopić? BahusPS. Zapomniałem powiedzieć, że chodzi o Bodka.
najpierw upij sie ze mna, potem przydus (uwaga odruch bezwarunkowy "PAW") a na koniec jak bedziesz w stanie zaladowac strzelbe to zastrzel :P:P:):):):):):):)
O matko boska .....nie było mnie jakiś czas a tu proszę ....... Naszego Bodzia chcą ukatrupic .....i to kto ?????? Bodek !!!!!!!!!!! .....własną piersią Cię zasłonię (zobaczymy jak Bahus da sobie rade )......a i reszta wiedżm mnie wesprze ..PRAWDA WIEDŻMOLKI !!!!!
Użytkownik krysia64 napisał w wiadomości: > O matko boska .....nie było mnie jakiś czas a tu proszę .......Naszego Bodzia > chcą ukatrupic .....i to kto ??????Bodek !!!!!!!!!!! .....własną piersią Cię > zasłonię (zobaczymy jak Bahus da sobie rade )......
No, no..."własną piersią"...kurcze, interesujące wyznanie...warto by taką "pierś obronną" zobaczyć (oczywiście tylko w celach poznawczych ;) Bahus
....to była tzw. ,, przysłowiowa pierś''......hłe hłe .... A Ty już za słowka nie łap. !!! Wszak wszyscy wiedzą ześ stuletni staruszek i na dodatek z leksza ze słabym wzrokiem .......to co Ci po patrzeniu ???
.....taaaaa ... ziołem o nazwie CHMIEL !!!!!! .. Ale Bahus zanim poddusi to wyciśnie całą chmielową zawartosc hłe hłe hłe ...i wnętrzności wypcha szyszkami
A tak na poważnie , odpowiadając na Twoje zasadnicze pytanie, to wspólnie ze znajomym myśliwym, doszliśmy do wniosku, że wszystkie trzy czynności musisz zastosować: by sporządzić coś zjadliwego musisz upolować, następnie trzeba oporządzić, czyli upichcić, udusić, potem wraz z biesiadnikami utopić smutek w porządnym płynie . Tak więc poczeka(j)my do września.
No tak... :))) przeczytalam tytuł, zobaczyłam autora i odrazu nasunęło mi sie pytanie ...Co znowu ten Bodek mu zrobił???:))) Jak dla mnie to nie ważne w jaki sposób to zrobisz,ale...kurcze...chciałabym to zobaczyć:D
Użytkownik tajger napisał w wiadomości: > No tak... :))) przeczytalam tytuł, zobaczyłam autora i odrazu nasunęło mi sie > pytanie ...Co znowu ten Bodek mu zrobił???:)))Jak dla mnie to nie ważne w jaki > sposób to zrobisz,ale...kurcze...chciałabym to zobaczyć:D
Fakt...dobry pomysł...można by wprowadzić bilety na egzekucję.... Bahus
Bodek, ale z tego co ja wiem o ekzekucji (moze niewiele ale jednak troche wiem) to przeciez po ekzekucji Tybedziesz robil za Truposza .... to na co Ci te 80% ??? no chyba, ze chcesz dla Izy, ale nie sadze (patrzac na zdjecie Twojej malzonki) zeby miala problem ze znalezieniem nastpenego sponsora :))))) Kolejna mozliwosc, to moze chcesz zeby Ci wybudowac sarkofag ??? Albo cala piramide ??? Kurka wodna.... chyba jednak jestes tanszy w utrzymaniu na zywo ... moze sie jednak bahus rozmysli .....
nie ja chce aby te 80% poszlo na http://www.mielec.bezdomne.com/ a to ze iza da rade to ja wiem :) a co do sarkofagu toprosze taki ladny w beskidzie zywieckim :) nawet moze byc taki plywajacy na jeziorze :):):):):):)
a co do sponsora to ona juz ma :):):) tex55 :):):):):) czeka w kolejce :) hahahahaha
Zwracam się o pomoc...(bo wiem, że na Żarłoczki zawsze można liczyć). Poradźcie mi proszę. Chcę zgładzić pewnego sympatycznego wariata. Wywinął mi niesamowity numer (poraz drugi...o pierwszym razie już kiedyś pisałem). Zapędził "starego" Bahusa w kozi róg...(mało komu się to udaje). Zmusił do myślenia...Musi zginąć. (
) Ponieważ jednak lubię tego drania...chciałbym aby miał śmierć lekką. I stąd mój dylemat: zastrzelić, udusić czy utopić?

Bahus
PS. Zapomniałem powiedzieć, że chodzi o Bodka.
Jeśli mogę, to nieśmiało zaproponuję, ugotować, przyrządzić, upichcić duuuużo smacznych rzeczy i Bodek mógłby pęknąć z przejedzenia.... ;-)
Moja rada......lekko podtopic, postrzelic a potem udusic,,,,,,, i dylemat z glowy
udusić i utopić..odpada,to nie jest lekka śmierć..męcząca chyba
??? ... chyba szybko i namiętnie...
pozostaje..
ale Bahusie.....szkoda by było..
Sympatyczny wariat może sam się wykończy
Czyzby znow "lapownictwo"???? :)))) Myslalam, ze to nalezy juz do przeszlosci ????
A moze wyslac sympatycznego wariata na terapie "przystosowania do zycia w normalnym spoleczenstwie" ????
Moze byc tez terapia anty - wazelinowa :))))
Tak czy inaczej Bahusie, ja na Twoim miejscu bym uwazala....nie radze w obecnosci "sympatycznego wariata" chodzic w krotkich szortach i pod zadnym pozorem nie schylaj sie .....nawet gdyby upadlo cos bardzo drogocennego :)))))
To w końcu wariat, czy ... nie wiadomo już i zwariowac można..
Zostawic, ulaskawic... odwdzieczyc sie pieknym za nadobne :)) Dac dyplom uznania... w zlotej ramce :) dac ogloszenie do gazety , o zacnych zaslugach badz czynach godnych nasladowania! :) Prosze nie usmiercac Bodka... on jedyny na tu serce.. dla uzytkownikow :P poprawia bledy i jest usmiechniety! Macham biala flaga ..Uwolnic Bodka!! Uwolnic Bodka!!! :D :D Glumanda
Popieram !!! Ułaskawić ! Niech zapanuje zgoda:)
Użytkownik Glumanda napisał w wiadomości:
> Zostawic, ulaskawic... odwdzieczyc sie pieknym za nadobne :)) Dac dyplom
> uznania... w zlotej ramce :) dac ogloszenie do gazety , o zacnych zaslugach
> badz czynach godnych nasladowania! :) Prosze nie usmiercac Bodka... on jedyny
> na tu serce.. dla uzytkownikow :P poprawia bledy i jest usmiechniety! Macham
> biala flaga ..Uwolnic Bodka!! Uwolnic Bodka!!! :D :D Glumanda
nic dodać nic ująć :))
Użytkownik Glumanda napisał w wiadomości:
> Zostawic, ulaskawic... odwdzieczyc sie pieknym za nadobne :)) Dac dyplom
> uznania... w zlotej ramce :) dac ogloszenie do gazety , o zacnych zaslugach
> badz czynach godnych nasladowania! :) Prosze nie usmiercac Bodka... on jedyny
> na tu serce.. dla uzytkownikow :P poprawia bledy i jest usmiechniety! Macham
> biala flaga ..Uwolnic Bodka!! Uwolnic Bodka!!! :D :D Glumanda
mnie tam zona na smyczy nie trzyma jeszcze wiec poczekam z drukowaniem tego :):):):):):):):):):):):):)
Moim skromnym zdaniem..................postawić chłopakowi piwko!
Jak to ma być jakaś kara, to chyba nie dać chlopakowi piwa!!! Przez jakiś, hm... no, dajmy na to... rok, dwa... :)
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
)
> Jak to ma być jakaś kara, to chyba nie dać chlopakowi piwa!!! Przez jakiś,
> hm... no, dajmy na to... rok, dwa... :)
Oj NIE !!!! .......VETO!!!!!!!!!!! kara zbyt surowa. Godzi w godność człowieka. To już lepsza kara śmierci...(tzn ...ja tak myślę...
Bahus
wrrrrr
ja mam nadzieje ze na balkonie stoi juz jakas lodowka z piwami !!!!!!!!!!!!!!!
:):):):):):)
Bahus..............przyznaj sie co Ci ten Bodek znowu zrobił???
Że chcesz go zastrzelić,udusić lub utopić??????????
Bahus źle się czuje "w kozim rogu" a Bodek umiejętnie i z zaskoczenia Go tam zapędza. Ja proponuję zrobić prawdziwy sąd z dowodami zbrodni. Ustalam termin na 13-14 września 2008r. Miejsce - Otomin koło Gdańska. Wszystkich "Żarłoków" powołuję na świadków. Usprawiedliwienia nieobecności tylko na podstawie zwolnienia lekarskiego ( i to nie od znajomego lekarza czy weterynarza). A jeśli sąd zdecyduje,że obaj Panowie sami sobie winni,to zapłacą nam za to. Oj zapłacą! ;-)))
Utopic- wyslij go od razu po flaszeczke i siup... utopcie smutki w oparach....czego tam chcecie :)
Pwiedz mu, że masz jego teczkę wyciągniętą z IPN-u. Może teraz on się łagodnie wycofa do swgo narożnika i zbyteczne będą akty przemocy?
Użytkownik lubczyk69 napisał w wiadomości:
> Pwiedz mu, że masz jego teczkę wyciągniętą z IPN-u. Może teraz on
> się łagodnie wycofa do swgo narożnika i zbyteczne będą akty przemocy?
hehehe ja tam sie nie boje IPN :):):):):):)
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:
> Użytkownik lubczyk69 napisał w wiadomości: > Pwiedz mu, że masz jego teczkę
> wyciągniętą z IPN-u. Może teraz on > się łagodnie wycofa do swgo narożnika
> i zbyteczne będą akty przemocy? hehehe ja tam sie nie boje IPN :):):):):):)
Ja tam się też nie boję ale w razie czego jak się np. uprą na kogoś to odczepić się trudno
Powiem Wam szczerze (w tej chwili nie żartując)...żyję na tym świecie już ładnych parę lat...ale człowieka o tak tak wielkim sercu (osobiście) jeszcze nie spotkałem. Gdyby wszyscy byli tacy, to świat na którym żyjemy byłby zupełnie inny. Bodek pomógł mi (zupełnie bezinteresownie) w czymś czego bym się nigdy po bliźnim nie spodziewał. I czego pewnie nikt inny by się nie podjął. I nie jest to bynajmniej pomoc finansowa...( z finansami jak na razie jakoś sobie radzę).
Bahus
Oj,ładnie to zabrzmiało... I jakoś tak ciepło się zrobiło w wątku, czy cuś...?
Również tego doświadczyłem i chociażby z tego powodu nie mogę nie jechać na Zlot Wrześniowy.
Bodek , jeszcze chyba Ci nie podziękowalem ale, co się odwlecze ...
Janek
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Powiem Wam szczerze (w tej chwili nie żartując)...żyję na tym świecie już
> ładnych parę lat...ale człowieka o tak tak wielkim sercu (osobiście) jeszcze
> nie spotkałem. Gdyby wszyscy byli tacy, to świat na którym żyjemy byłby
> zupełnie inny. Bodek pomógł mi (zupełnie bezinteresownie) w czymś czego bym
> się nigdy po bliźnim nie spodziewał. I czego pewnie nikt inny by się nie
> podjął. I nie jest to bynajmniej pomoc finansowa...( z finansami jak na razie
> jakoś sobie radzę). Bahus
czułam jakiś podstęp :)) a to że Bodek ma dobre serducho , to chyba wszyscy wiedzą już od dawna :)
Bahus, to Ty tu nie strugaj jakichs zamachow, nie kombinuj, tylko wykup jakis maly skwerek na rynku w Poznaniu i stawiaj pomnik koledze, a nie rozprawiasz o zabojstwie ;))) Jak sie Bodek u mnie tak zasluzy to musi cus Mu wystawie ;))) A tu widac tyle wdziecznosci, co post to wiecej miodu i wazeliny, a efektow ....??? Jak ni ma, tak ni ma .......
Bodek, czy oni Cie aby wszyscy nie robia w lolo ????
To teraz jedno piwko to mało............................chyba trzeba skrzynke mu postawić!
.Pozdrawiam cieplutko.
Może sie załapie choć na jedno takie zimniutkie
Nie czytałam innych wypowiedzi ale RĘCE PRECZ OD BODKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to by było na tyle.
Użytkownik bea39 napisał w wiadomości:
...własnym oczywiście
> Nie czytałam innych wypowiedzi ale RĘCE PRECZ OD BODKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
> No to by było na tyle.
No to ciekawe, jak Go będziecie we wrześniu obściskiwać? .. ".z ręcamy na zadku" ?
Użytkownik Janek napisał w wiadomości:

No to by było na tyle.No to
> ciekawe, jak Go będziecie we wrześniu obściskiwać? .. ".z ręcamy na
> zadku" ?...własnym oczywiście
Też jestem tego ciekaw
Bahus
Użytkownik bea39 napisał w wiadomości:
> Nie czytałam innych wypowiedzi ale RĘCE PRECZ OD BODKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
> No to by było na tyle.
dzieki za obrone:):):):)
ps. UPOMNIENIE!!!!
kolor czerwony jest kolorem moderatora :P
Bahus jak otwiersz jakis watek to papunia sama mi sie smieje - jestes niemozliwy!
Ot dylemat z naszym Bodkiem mamy,
utopić,zastrzelić czy też go zagłaskamy?
Bahus poważnie wszystko przedstawia,
że Bodek podpadł i jego się obawia.
Jak zwykle strony się tu podzieliły,
jedni go utopią a inni by zastrzelili.
Za karę piwa może mu nie damy
i tym sposobem dotkliwie ukaramy?
Obrońcy piwosza jednak się znajdują,
za ciężka kara, oni mu winy darują.
Teczką z IPN-u zastraszyć go chcieli,
i Bodka jak na widelcu by mieli.
Całe szczęście, Bahus się sumitował,
On Bodka lubi, On tylko tak żartował.
Od razu miód z jego ust spływa,
a Bodek się wystraszył i nie odzywa?
Bodek jednak na pochwały zasługuje,
niejednemu pomógł, każdy Mu dziękuje.
Więc w Otominie wszystko rozstrzygniemy
i jeśli zasłużył, skórę mu przetrzepiemy.
a co ja mam napisac???
przeciez jakos tak samo wyszlo....... :):):):):)
Tyle tutaj miodu dla Bodka, że chyba sam pękł z dumy, bo się nie odzywa
No wlasnie......moze on sam niech sobie wybierze forme "bahusowych" tortur ;)
Użytkownik Shanna napisał w wiadomości:
> No wlasnie......moze on sam niech sobie wybierze forme "bahusowych"
> tortur ;)
jakietam tortury ---- byle mi bahus przyjechal do otomina to bedzie dobrze
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Zwracam się o pomoc...(bo wiem, że na Żarłoczki zawsze można liczyć).
> Poradźcie mi proszę. Chcę zgładzić pewnego sympatycznego wariata. Wywinął mi
> niesamowity numer (poraz drugi...o pierwszym razie już kiedyś pisałem).
> Zapędził "starego" Bahusa w kozi róg...(mało komu się to udaje).
> Zmusił do myślenia...Musi zginąć. () Ponieważ jednak lubię tego
> drania...chciałbym aby miał śmierć lekką. I stąd mój dylemat: zastrzelić,
> udusić czy utopić? BahusPS. Zapomniałem powiedzieć, że chodzi o Bodka.
najpierw upij sie ze mna, potem przydus (uwaga odruch bezwarunkowy "PAW") a na koniec jak bedziesz w stanie zaladowac strzelbe to zastrzel :P:P:):):):):):):)
O matko boska .....nie było mnie jakiś czas a tu proszę .......
)......a i reszta wiedżm mnie wesprze ..PRAWDA WIEDŻMOLKI !!!!!
Naszego Bodzia chcą ukatrupic .....i to kto ??????
Bodek !!!!!!!!!!! .....własną piersią Cię zasłonię (zobaczymy jak Bahus da sobie rade
NIE DAMY BODKA !!!!!
NIE DAMY!!! :-)
.... no jaaaaaasne , że NIE damyyyyyyyy !!!
Użytkownik krysia64 napisał w wiadomości:
(oczywiście tylko w celach poznawczych ;)
> O matko boska .....nie było mnie jakiś czas a tu proszę .......Naszego Bodzia
> chcą ukatrupic .....i to kto ??????Bodek !!!!!!!!!!! .....własną piersią Cię
> zasłonię (zobaczymy jak Bahus da sobie rade )......
No, no..."własną piersią"...kurcze, interesujące wyznanie...warto by taką "pierś obronną" zobaczyć
Bahus
BAHUS !!!!!!!
....to była tzw. ,, przysłowiowa pierś''......hłe hłe ....
A Ty już za słowka nie łap. !!!
Wszak wszyscy wiedzą ześ stuletni staruszek i na dodatek z leksza ze słabym wzrokiem
.......to co Ci po patrzeniu ???
No tak...to jeszcze mu przypominaj, że ma słaby wzrok, to Ci głowę na piersi położy żeby coś zobaczyć :-D Tacy to muszą z baaaardzo bliska :-)))
Faaaaaaaaaaaaaaktycznie.....nie pomyślałam o tym ....... że mozna to tak odebrać
Tyż prowda :-D A na koniec zachwieje się i bach na Krysię :-))) W starszym wieku to często ma się takie zachwianie równowagi ;-)
Hmmmmm....nooooo dobraaaa ...doooobra....juz nie wymyślajcie ..
...bo jak dojdzie co do czego
......to ja bede zmuszona zrezygnować z Otomina :-((
:-DDD
No widzę, że mam coraz więcej kandydatek do bliższego spotkania z plutonem egzekucyjnym

Bahus
Ale się narobiło!
decyzje podjales?????
bo nie wiem czy sie faszerowac ziolami jak bedziesz dusic!!! :):):):):):):):):)
dobre :-)) oplułam kawą klawiaturę, ze śmiechu :-))
.....taaaaa ... ziołem o nazwie CHMIEL !!!!!!
..
Ale Bahus zanim poddusi to wyciśnie całą chmielową zawartosc hłe hłe hłe ...i wnętrzności wypcha szyszkami
Ło matko! Na miejscu Bodka, to już bym do tego Otomina nie przyjechała
Mam nadzieję, że odważny z niego facet i mimo wszystko pojawi się
Smakosiu, mysle, ze Bodek bedzie na 100% ale co bedzie jak bahus stchorzy ?????
Hm.... będzie, będzie... więcej piwa do podziału
Użytkownik smakosia napisał w wiadomości:

> Hm.... będzie, będzie... więcej piwa do podziału
Niedoczekanie Twoje ...wrednizno jedna
Bahus
A tak na poważnie , odpowiadając na Twoje zasadnicze pytanie, to wspólnie ze znajomym myśliwym, doszliśmy do wniosku, że wszystkie trzy czynności musisz zastosować: by sporządzić coś zjadliwego musisz upolować, następnie trzeba oporządzić, czyli upichcić, udusić, potem wraz z biesiadnikami utopić smutek w porządnym płynie
.
Tak więc poczeka(j)my do września.
Janek
Oj będzie się działo :-)
hahahah
dobre :):):):):):):):)
myslisz ze bahus az tak duzy ???
az wezme sobie zapisze te fotke :) hahaha
Udało CI sie to !!!!!!Balbinko
Świetne.....Już fotka zapisana
Bahus
No tak... :))) przeczytalam tytuł, zobaczyłam autora i odrazu nasunęło mi sie pytanie ...Co znowu ten Bodek mu zrobił???:)))
Jak dla mnie to nie ważne w jaki sposób to zrobisz,ale...kurcze...chciałabym to zobaczyć:D
Użytkownik tajger napisał w wiadomości:

> No tak... :))) przeczytalam tytuł, zobaczyłam autora i odrazu nasunęło mi sie
> pytanie ...Co znowu ten Bodek mu zrobił???:)))Jak dla mnie to nie ważne w jaki
> sposób to zrobisz,ale...kurcze...chciałabym to zobaczyć:D
Fakt...dobry pomysł...można by wprowadzić bilety na egzekucję....
Bahus
PS. Trzeba się dobrze zastanowić :D
hehehe.... jak nic będzie nowy serwer!!!
Myślę że niejedna będzie chciala zobaczyc np. "Bodka w rosole" hihihihi
zastrzegam sobie 80% ze sprzedazy biletow!!!!!
he!!!!
bo jak cos to sie nie stawie :P:P:P:P:P
Ale wtedy to by była dla Ciebie nagroda:))))) A Ty masz być przecież poświęcony...stracony...itd.itp.:P:P:P
Ja tam obstaję przy serwerze
wiesz tj jak na weselu :):):):) bez glownego dania nici :P:P:P:P:P:P hehehehe
powiem ze oddam 20% z mioch 80% na serwer :):):):):)
Bodek, ale z tego co ja wiem o ekzekucji (moze niewiele ale jednak troche wiem) to przeciez po ekzekucji Ty bedziesz robil za Truposza .... to na co Ci te 80% ??? no chyba, ze chcesz dla Izy, ale nie sadze (patrzac na zdjecie Twojej malzonki) zeby miala problem ze znalezieniem nastpenego sponsora :))))) Kolejna mozliwosc, to moze chcesz zeby Ci wybudowac sarkofag ??? Albo cala piramide ???
Kurka wodna.... chyba jednak jestes tanszy w utrzymaniu na zywo ... moze sie jednak bahus rozmysli .....
nie ja chce aby te 80% poszlo na http://www.mielec.bezdomne.com/ a to ze iza da rade to ja wiem :)
a co do sarkofagu toprosze taki ladny w beskidzie zywieckim :) nawet moze byc taki plywajacy na jeziorze :):):):):):)
a co do sponsora to ona juz ma :):):)
tex55 :):):):):) czeka w kolejce :) hahahahaha
A dla mnie 30%!!! W końcu byłam natchnieniem Bahusa gdy to wymyślił...hihihihihiihi