Forum

Rozmowy wolne i frywolne

endokrynolog w Krakowie

• Autor: anna-gu Data: 2008-06-28 08:24:35

Pilnie poszukuję dobrego (i za rozsądną cenę) endokrynologa w Krakowie.Terminy proponowane w ZOZ (4 miesiące oczekiwania) gwarantują niepohamowany rozrost tarczycy.Będę wdzięczna za wszelkie informacje i namiary.

• Autor: katex Data: 2008-06-29 08:19:13

Ostatnio szukałam dla siebie endo we Wrocławiu i na jednym z portali jest baza endokrynologów z całej Polski - a w Krakowie że polecają >>>>>>>

"Bardzo gorąco polecam Panią Doktor Alicję Hubalewską - Dydejczak. Wspaniała
    lekarka, wyrozumiała, wrażliwa i najważniejsze - można z nią porozmawiać, jak ze
    zwykłym człowiekiem. Pracuje w szpitalu uniwersyteckim, przy ulicy Kopernika."

"Leczę się u dr Adama Ignacaka. Fachowiec !! Nigdy nie było żadnych problemów, dr pilnuje godzin i nie czeka się długo pod drzwiami, przyjmuje po południu, więc odpadają nieprzyjemne zwalniania się z pracy. Odpowiada bardzo rzeczowo na wszystkie pytania. Dobry i wygodny dojazd. Wszystko za darmo, badania na które kieruje także za darmo. Cokolwiek mi mówił, później w 100% się potwierdziło u chirurgów, kardiologów...no i w życiu. Mam do niego pełne zaufanie. Na pierwszą wizytę potrzebne skierowanie od lekarza rodzinnego.

Namiary:
    dr Adam Ignacak
    Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
    PORADNIA ENDOKRYNOLOGICZNA
    30-147 Kraków, ul. Na Błonie 1 (pierwsze piętro)
    tel. (12) 638 08 59 - rejestracja

Sortuj:
    drzewko
    od najstarszego
    od najnowszego
    drzewko odwrotne
    • drzewko
    • od najstarszego
    • od najnowszego
    • drzewko odwrotne

• Autor: anna-gu Data: 2008-06-29 23:57:06

Kasiu, dzięki za odpowiedź i  namiary. Tego adresu nie miałam, będę dzwonić. Pozdrawiam, Ania

Przejdź do pełnej wersji serwisu