Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Do myshy 2006

• Autor: carpediem68 Data: 2008-06-28 14:27:12

mysho2006:Przepraszam ale.....nie bede pisal do Ciebie, pod przepisami,wiec.... muszę napisac na forum,szkoda ze nie znam Twojego adresu;(( wyslalbym Tobie worek papieru toaletowego,bo skoro pracujesz na etacie adwokata u  Dorotaxx,to boję się ze niedlugo bedziesz potrzebowala,do podcierania jej tylka.Komentowac kazdemu wolno! prawda? i nie wazne czy jest pozytywny czy negatywny,nie obrazilem Dorotaxx ale..... widze że masz kobieto jakies problemy;)I odpowiadasz na wszystkie komentarze w Jej imieniu. Pozdrawiam cieplutko;))Carpediem.

• Autor: mysha2006 Data: 2008-06-28 14:44:22

Nie mam zwyczaju podawać swojego adresu komu popadnie. Worka papieru nie potrzebuję bo nikomu nie mam zamiaru tyłka podcierać. Skoro masz takie pomysły to znaczy, że sam masz już z tym doświadczenie.
    Wiesz, ta stronka ma to do siebie, że między jej użytkownikami zawiązują się przyjaźnie. Między jednymi większe, między innymi mniejsze. I tak jest np. ze mną i Dorotaxx i jeszcze kilkoma innymi osobami. Co z tego, że jej bronię?? Mam do tego prawo. Zazdrościsz, że za Tobą się nikt nie wstawia?? To może zmień swoje podejście do innych a uda Ci się znaleźć przyjaciół.
    Każdemu wolno komentować-masz rację. Tylko tak jak pisałam wcześniej uważam, że komentarze są po to żeby oceniać przepisy najlepiej jeżeli z takowego skorzystaliśmy i poprostu piszemy "z doświadczenia" a nie z "domyślania się".
    Uważasz, że takie strojenie tortów jest bez sensu-zachowaj to dla siebie. Ja nie cierpię wątróbki i co pod każdym przepisem mam pisać "fuj-ohyda"??
    Zachowujmy się jak dorośli a nie jak dzieci w piaskownicy. Zazdrościsz Dorotaxx talentu?? Masz problemy?? Ciężkie dni?? Przykro mi z tego powodu ale to Ci nie daje prawa do wyżywania się na innych.

• Autor: carpediem68 Data: 2008-06-28 15:17:42

mysho.nie mam czego zazdroscic, Dorotaxx robi piekne torty, ma talent, niech tak trzyma.Jezeli chodzi o przyjazn! przyjaciol mam bardzo duzo i nie musze szukac ich na necie;)Z tego co widze,to Ty masz zle dni.Faceci raczej miewaja  je bardzo rzadko,ale .....maja tez na to sposoby wyskakuja z kumlami na piwo i po klopcie .Wiec daj sobie na wstrzymanie :) Jestem  laikiem w gotowaniu i lubie wiedziec wszystko,dlatego korzystam z tej stronki ,bo jest swietna.Reasumujac, badz adwokatem ale dla siebie! bo z tego co wyczytalem,uwazasz sie za najmadrzejsza;)Tylko jak glosi przyslowie, (taka krowa co duzo ryczy malo mleka daje) moze jak inni uzytkownicy przeczytaja komentarze, pod przepisem tort prezent, to sie wypowiedza.Pozdrawiam zarloczkow.Carpediem

• Autor: mysha2006 Data: 2008-06-28 15:49:40

1. Pytać a krytykować to dwie różne rzeczy. Więc nie wybraniaj się teraz na szybko.
    2. Adwokatem dla siebie jestem zawsze-to chyba oczywiste, a jak mogę to bronię też innych.
    3. Nie jestem najmądrzejsza i nigdy się za taką nie uważałam. Bardzo mnie ciekawi gdzie to wyczytałeś
    4. Krową nie jestem więc nie ryczę. Ale jak się za czymś albo za kimś wstawiam to na maksa. I bynajmniej nie jestem osobą, która dużo   gada a mało robi, nie znasz mnie więc masz prawo tego nie wiedzieć.
    5. Mam nadzieję, że inni się wypowiedzą.
    6. Skoro jednak uważasz, że Dorotaxx ma talent to po co skrytykowałeś jej tort??
    7. To raczej Ty powinieneś sobie dać na wstrzymanie-biegnij szybko z tłumem swoich przyjaciół na to piwo-może Ci pomoże.

• Autor: mysha2006 Data: 2008-06-28 14:53:45

Jeszcze jedno: skoro Twoim zdaniem praca adwokata polega na podcieraniu komuś tyłka, to żal mi Ciebie. Masz strasznie małą wiedzę. I to chyba na wiele tematów.

• Autor: miauka Data: 2008-06-28 16:16:02

no to sie wypowiem

bleeeeeeeeee i jeszcze raz bleeeeeeeeeeeeeeeee
    i to do Was obojga....  a w zasadzie moze pieciorga....

bleeeeeeeeeee

• Autor: mysha2006 Data: 2008-06-28 16:24:13

Dziękuję Miauko. Dzięki Tobie teraz już wiem, że nie warto się za nikim wstawiać. Jak go inni kopią niech sobie sam radzi. A jak na Ciebie naskakują to dać sobie nasr... na głowę. Człowiek całe życie się uczy.

• Autor: miauka Data: 2008-06-28 16:28:14

prosze Cie nie dziekuj mi .... 

nie bardzo rozumiem, ale to dlatego, ze mam z tym problemy...

Na tym koniec mojego wtracania do Was 

• Autor: Dorotaxx Data: 2008-06-28 18:24:05

I ty piszesz ,że ja jestem  ,, niesympatyczną osobą ,, ehh ....śmieszny jesteś ... a moze śmieszna? Ostatnio na wż tyle klonow się pojawiło .

Mysho  radze ci dobrze kochana moja , nie wymieniaj  wiecej zdan z tym panem ( panią) bo szkoda Twoich nerwów. Jak  mówi przysłowie ,, nie ruszaj g..na bo zacznie śmierdziec ,, .

• Autor: mysha2006 Data: 2008-06-28 18:40:08

Masz absolutną rację. Nie wiem po co wogóle wdałam się w tą dyskusję. I postąpię tak jak piszesz bo "mądrzejszy zawsze ustępuje".

• Autor: bea39 Data: 2008-06-28 19:17:26

Dorotko wydaje mi się,ze troszkę przesadzasz.Jeśli macie coś do siebie to udeptana ziemia (?) będzie chyba wystarczająca.

Przejdź do pełnej wersji serwisu