Cudowna sunia! a jakie ma śliczne niebieskie oczęta! bądźcie razem szczęśliwe i bawcie się wspaniale, nie ma to jak mieć "psią"przyjaciółkę:) Pozdrawiam serdecznie "psia mama"
niebieska-różyczko...Twój piesiaczek bardzo podobny jest do mojego psiaka Fido ...koniec jego nastąpił rok temu...niestety... ten twój podobny jest bardzo... ja mojego fidusia wzięłam ślepego i karmiłam butelką dla lalek..i mlekiem skondensowanym... marchewkę też lubił,...taki dzikus był....przeżył swoje 16 lat... Sliczniusi..och wróciły wspomnienia...za chwilę(jeśli pozwolisz podrzucę zdjęcia bo widzę,że podobni będą,niech tylko Dżuna podrośnie...) Pozdrowienia-iwona
Już mam go na stałe:))Mama go odrobaczyła,w poniedziałek na szczepienia, i Dżuna jest już nasza.Jestem bardzo szczęśliwa.
Sliczna,życzę Ci welu pięknych chwil z Dżuną!!!!
Bardzo fajny piesio! Mam nadzieje, ze bedziecie mieli duzo pociechy z Dzuny :) Ja tezzzzzzzz chceeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Ależ ona śliczna. Coś czuję, że to będzie mała rozrabiara :-) Będziesz miała wspaniałego przyjaciela.
pięęęęęęęęękny piesio
śliczna, zyczę cudownych i wesołych chwil spędzonych razem:)
Piękny piesek................a może by właścicielka też sie pokazała?
śliczny piesek , kiedys miałam bardzo podobnego , wabił się Murzynek :)) dbaj o niego , a wtedy on odwdzięczy sie przyjaźnią na całe zycie ;))
Cudowna sunia! a jakie ma śliczne niebieskie oczęta! bądźcie razem szczęśliwe i bawcie się wspaniale, nie ma to jak mieć "psią"przyjaciółkę:) Pozdrawiam serdecznie
"psia mama"
Jaki kochany.............te oczka potrafia powalic na kolana kazdego ;) Slicznusi :)))
niebieska-różyczko...Twój piesiaczek bardzo podobny jest do mojego psiaka Fido ...koniec jego nastąpił rok temu...niestety...
ten twój podobny jest bardzo...
ja mojego fidusia wzięłam ślepego i karmiłam butelką dla lalek..i mlekiem skondensowanym...
marchewkę też lubił,...taki dzikus był....przeżył swoje 16 lat...
Sliczniusi..och wróciły wspomnienia...za chwilę(jeśli pozwolisz podrzucę zdjęcia bo widzę,że podobni będą,niech tylko Dżuna podrośnie...)
Pozdrowienia-iwona
Nonko poproszę o zdjęcia twojego pieska:))
Niebieska-Różyczko, Twój pieseczek jest cudowny :) Jakie ma piękne oczka!!! Sama bym takiego chciała :)
oj jak dawno to było))) a tak wyglądał jak był już duży...Fido
tu gryzie marchewkę..
Fajny piesek był:)) i długo żył,zobaczymy jak moja podrośnie,jaka będzie ? sama jestem ciekawa.
Piękny psiaczek, mam nadzieje że będzie się dobrze bawił z kociakami :)
Renatko kociaczki wydane:)) w poniedziałek jedziemy zaszczepić pieska, i wysterylizować starą kotkę.:))
Psiunia jest śliczna. Na pewno będziecie mieli dużo fajnych chwil.
Kochaj go i rozpieszczaj bo masz nowego członka rodziny.
Pozdrawiam Małgosia