Otrzymane pocztą: " Siedziałem z kolegami w pubie i ktoś wyskoczył z tematem, że piwo zawiera żeńskie hormony. Nie mogliśmy dojść do spójnych wniosków, więc postanowiliśmy przeprowadzić eksperyment naukowy. Każdy z nas (z pobudek czysto naukowych!) wypił 10 piw. I wtedy odkryliśmy przerażającą prawdę: 1) przybraliśmy na wadze, 2) strasznie dużo mówiliśmy, ale o niczym konkretnym, 3) mieliśmy problemy z prowadzeniem samochodu, 4) nie potrafiliśmy logicznie myśleć, 5) nie udało nam się przyznać do błędu, mimo że było zupełnie jasne, że go popełniliśmy, 6) każdy z nas wierzył, że jest pępkiem wszechświata, 7) mieliśmy bóle głowy i żadnej ochoty na seks, 8) nie umieliśmy zapanować nad emocjami, 9) trzymaliśmy się nawzajem za ręce, 10) po każdych 10 minutach musieliśmy iść do WC i to wszyscy jednocześnie.
Dalsze dowody są zbyteczne (!!) piwo zdecydowanie zawiera żeńskie hormony!"
Drogi Janku, tobie się tylko zdaje,że piwo zawiera damskie hormony.Toż kazdy człowiek powstaje z zarodka płci żeńskiej.Dopiero póżniej niektóre zmieniają płeć na męską.Dlatego mężczyżni są tacy bezradni i zagubieni.Dopiero po piwku odnajdują tę właściwą drogę.
gdybym wypiła 10 piw ...albo którakolwiek z mioich koleżanek... nie byłabym w stanie odpowiedzić w ogóle na to swierdzenie...
...impreza..mieszana...faceci ..dominują...do ..czasu opowiadają o tym jak....zakupili materiały budowlne po promocyjnej cenie(my to już wiemy), wybudowali dom na korzystnych warunkach(to też wiem), jest nowy pies..)podstępem kobiety...) i dziecko też w drodze(...o kurcze.... to już... budujemy dom?...to ten czas?...)
Powiem po swojemu... nie chodzidzie do Wc co 10 min...i nie macie takich migren jak kobieta... jesteście pępkami wszechświata... zawsze macie ochotę na seks... nie panujecie nad emocjami...
mój mąż uwielbia trzymać mnie za rękę-jest chyba nielicznym wyjątkieem... poza tym -JESTEM ŚWIETNYM KIEROWCĄ-twierdzą to wszyscy..kobietki i faceci a przede wszystkim mój małżonek...
Użytkownik nonka4 napisał w wiadomości: ........Powiem po swojemu... nie chodzidzie do Wc co > 10 min...i nie macie takich migren jak kobieta...jesteście pępkami > wszechświata...zawsze macie ochotę na seks...nie panujecie nad emocjami......
No po dziesięciu piwach to raczej miałbym zastrzeżenie do tego słowa: "zawsze" Bahus
Użytkownik Janek napisał w wiadomości: ...Siedziałem z kolegami w pubie i ktoś wyskoczył z tematem, że piwo zawiera żeńskie hormony...
Po przeczytaniu powyższego natychmiast pobiegłem do lustra....według tej teorii dawno już powinienem być kobietą. Odetchnąłem z ulgą...Na szczęście moje piwo pewnie tego hormonu nie zawierało Bahus
Dlatego piwo jest napojem męskim, a kobiety piją je by spróbowac "wejść w duszę męską" ... czasem im się to udaje. Stają się wówczas: miłe, wyrozumiale, nie marudzą pod nosem, jasno wypowiadają swoje myśli i poglądy na życie.
Otrzymane pocztą:
" Siedziałem z kolegami w pubie i ktoś wyskoczył z tematem, że piwo zawiera żeńskie hormony. Nie mogliśmy dojść do spójnych wniosków, więc postanowiliśmy przeprowadzić eksperyment naukowy.
Każdy z nas (z pobudek czysto naukowych!) wypił 10 piw.
I wtedy odkryliśmy przerażającą prawdę:
1) przybraliśmy na wadze,
2) strasznie dużo mówiliśmy, ale o niczym konkretnym,
3) mieliśmy problemy z prowadzeniem samochodu,
4) nie potrafiliśmy logicznie myśleć,
5) nie udało nam się przyznać do błędu, mimo że było zupełnie jasne, że go popełniliśmy,
6) każdy z nas wierzył, że jest pępkiem wszechświata,
7) mieliśmy bóle głowy i żadnej ochoty na seks,
8) nie umieliśmy zapanować nad emocjami,
9) trzymaliśmy się nawzajem za ręce,
10) po każdych 10 minutach musieliśmy iść do WC i to wszyscy jednocześnie.
Dalsze dowody są zbyteczne (!!) piwo zdecydowanie zawiera żeńskie hormony!"
Drogi Janku, tobie się tylko zdaje,że piwo zawiera damskie hormony.Toż kazdy człowiek powstaje z zarodka płci żeńskiej.Dopiero póżniej niektóre zmieniają płeć na męską.Dlatego mężczyżni są tacy bezradni i zagubieni.Dopiero po piwku odnajdują tę właściwą drogę.
Janek jesteś Wielki!!!
gdybym wypiła 10 piw ...albo którakolwiek z mioich koleżanek...
nie byłabym w stanie odpowiedzić w ogóle na to swierdzenie...
...impreza..mieszana...faceci ..dominują...do ..czasu
opowiadają o tym jak....zakupili materiały budowlne po promocyjnej cenie(my to już wiemy), wybudowali dom na korzystnych warunkach(to też wiem), jest nowy pies..)podstępem kobiety...) i dziecko też w drodze(...o kurcze.... to już... budujemy dom?...to ten czas?...)
Powiem po swojemu... nie chodzidzie do Wc co 10 min...i nie macie takich migren jak kobieta...
jesteście pępkami wszechświata...
zawsze macie ochotę na seks...
nie panujecie nad emocjami...
mój mąż uwielbia trzymać mnie za rękę-jest chyba nielicznym wyjątkieem...
poza tym -JESTEM ŚWIETNYM KIEROWCĄ-twierdzą to wszyscy..kobietki i faceci a przede wszystkim mój małżonek...
a propos po paru piwkach...mam ochotę na...
Użytkownik nonka4 napisał w wiadomości:

........Powiem po swojemu... nie chodzidzie do Wc co
> 10 min...i nie macie takich migren jak kobieta...jesteście pępkami
> wszechświata...zawsze macie ochotę na seks...nie panujecie nad emocjami......
No po dziesięciu piwach to raczej miałbym zastrzeżenie do tego słowa: "zawsze"
Bahus
a efekt końcowy?... różnie to bywa
No tak ...niby racja...
Bahus
Nonka, sa tacy co nie tylko zawsze chca, ale i zawsze moga .....a ja chce spac :)))))
Ręce z majtkami opadają
Użytkownik Janek napisał w wiadomości:

...Siedziałem z kolegami w pubie i ktoś wyskoczył z tematem, że piwo zawiera żeńskie hormony...
Po przeczytaniu powyższego natychmiast pobiegłem do lustra....według tej teorii dawno już powinienem być kobietą. Odetchnąłem z ulgą...Na szczęście moje piwo pewnie tego hormonu nie zawierało
Bahus
Czy ja jestem 200% kobietą?
Bardzo lubię piwo i sporo go piję.
DLACZEGO PIWO JEST LEPSZE OD MĘŻCZYZNY
Dlatego piwo jest napojem męskim, a kobiety piją je by spróbowac "wejść w duszę męską" ... czasem im się to udaje. Stają się wówczas: miłe, wyrozumiale, nie marudzą pod nosem, jasno wypowiadają swoje myśli i poglądy na życie.