Dziekuje Janku za obrone:), dopiero teraz przeczytalam post Doroty zza plota skierowany do mnie w watku zamknietym przez Bodka,,, hi hi juz mi przeszlo, bo wtedy pewnie tak jak piszesz wkurzylabym sie i by mnie zgilitowali po raz wtorny:)))) Nie ma co walczyc z wiatrakami,,,pewne osoby sa nietykalne. Ja jestem jaka jestem i buzie otwieram za czesto:) Moze zaskocze wszystkich tym razem dobrymi przepisami i mi przebacza??? Milego lata zycze Tobie i wszystkim WZ-kowiczom! Pozdrowienia tineczka
Droga Tineczko, jeśli dobrze pamiętam to broniłem nie Ciebie ale uznałem tylko słuszność Twojej "uwagi", nie stylu w jakim robisz pewne rzeczy na WŻ, broniłem zasadności. A to jest jednak różnica. Pozdrawiam Janek
Dziekuje Janku za obrone:), dopiero teraz przeczytalam post Doroty zza plota skierowany do mnie w watku zamknietym przez Bodka,,, hi hi juz mi przeszlo, bo wtedy pewnie tak jak piszesz wkurzylabym sie i by mnie zgilitowali po raz wtorny:)))) Nie ma co walczyc z wiatrakami,,,pewne osoby sa nietykalne. Ja jestem jaka jestem i buzie otwieram za czesto:) Moze zaskocze wszystkich tym razem dobrymi przepisami i mi przebacza??? Milego lata zycze Tobie i wszystkim WZ-kowiczom! Pozdrowienia tineczka
Droga Tineczko, jeśli dobrze pamiętam to broniłem nie Ciebie ale uznałem tylko słuszność Twojej "uwagi", nie stylu w jakim robisz pewne rzeczy na WŻ, broniłem zasadności.
A to jest jednak różnica.
Pozdrawiam
Janek
hmmmm,,,,jakie ja straszne rzeczy robie na WZ-cie,,,,?
Pozdrawiam
tineczka
Już Ty sama najlepiej wiesz jakie
hmmmm,,,,